Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
In speranta ca nu vrea nimeni sa-si consume pastilele de weekend, am ales seara de joi pentru a nu ne confunda cu serile obisnuite de la web.Cat despre atitudinea asta extrem de exclusivista pe care am intalnit-o din ce in ce mai des, imi vine greu sa cred ca si ascultatorii de hip hop, care au intalnit si inca intampina dificultatile promovarii unui stil alternativ (vezi cat de usor se scoate un album de hip hop in romania cu promovare, videoclip si mixtape in prealabil) nu inteleg ce inseamna toleranta.
P.S. Joi, il avem invitat pe Floare la ureche, care pune strict hip hop si funk.
Va asteptam
Noi nu am luat comentariul de mai sus ca o jignire, ci maxim ca o lipsa de informare, asemanator cu ce s-a intamplat la Killa Kela.
Big up pt. Flu! Am fost la cateva evenimente la care a pus el muzica si au fost foarte placute. A pus numai hip hop si ceva funk si era o atmosfera super completata de dj Deeproots cu muzica reggae.
Din pacate joia este cam greu sa ajung, "vinerea mea" ar fi mai bine
Ca sa ii mai scoatem din casa pe prietenii nostrii pasionati de playstation, i-am chemat la web cu tot cu aparatura
Intradevar FLU este foarte tare pacat ca iese la evenimente mai rar.
"Vinerea mea" este pe 24 nov dar se numeste Super Ape in the Jungle si nu am stabilit inca invitatii.
JOI EDIT: Prima oara cand ies la un suc, stau la masa, si mi se da sa ascult Madvillain, Common, MF DOOM, Peercy P s.a.
Web'ul era aproape gol, dar cele sase persoane prezente au avut ce asculta. La mai multe seri de joi, poate si-un Madlib pe ici-colo, ca doar avem vinyl-uri!
you just never know when you're living in a golden age.