Eternia / 30 august / Timisoara - Club D'arc

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Pacz
fratele meu tu esti baiat

Post by Pacz »

frate daca venea Eternia si vedea locatia zicea ca se simte rau si pleca
Image
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

Eternia wrote:I said "Bucharest" instead of "Budapest"
'ai de plm!
Image
Volume
tanar

Post by Volume »

Pacz wrote:frate daca venea Eternia si vedea locatia zicea ca se simte rau si pleca

ce era asa de neinregula cu locatia aia???
de ce dracu toata lumea e :shock: cand vine vorba de carcotit? sunt convinsa ca si in cazul in care eternia ar fi venit si totul decurgea asa cum trebuia tot s'ar fi gasit cineva ceva de comentat
Pacz

Post by Pacz »

Volume wrote:
Pacz wrote:frate daca venea Eternia si vedea locatia zicea ca se simte rau si pleca

ce era asa de neinregula cu locatia aia???
de ce dracu toata lumea e :shock: cand vine vorba de carcotit? sunt convinsa ca si in cazul in care eternia ar fi venit si totul decurgea asa cum trebuia tot s'ar fi gasit cineva ceva de comentat

numa bine ascultau si pescarii un rep nu? frate sa mor ca stateam cu pescarii pe o bere la 2 litri si nu plateam intrarea , dar tot o auzeam pe eternia !! va place voua sa va mintiti singuri la modu "da ba ce locatie tare , poate daca gesticula Eternia pica in bega " !! hai sa nu o ardem aiurea
Image
mithrill

Post by mithrill »

volume? carne 2? :lol:
radical, pe sub bega

myspace
Volume
tanar

Post by Volume »

wtf!!!???? tocmai am vizitat pajina de maispeis p.c.p. si ma sparg de ras!!!... in timp ce scriam un post mai rautacios asa ... dar mia'm dat seama ca nu'si are rostu'... e perfecta atitudinea voastra ...eternia nu ar fi fost prea fericita sa va aibe in fata scenei ... ci doar acolo unde va este locul .. pe mal cu pescarii alaturi de berea la 2l
TACI MAH!
hit me!
Pacz

Post by Pacz »

Volume wrote:wtf!!!???? tocmai am vizitat pajina de maispeis p.c.p. si ma sparg de ras!!!... in timp ce scriam un post mai rautacios asa ... dar mia'm dat seama ca nu'si are rostu'... e perfecta atitudinea voastra ...eternia nu ar fi fost prea fericita sa va aibe in fata scenei ... ci doar acolo unde va este locul .. pe mal cu pescarii alaturi de berea la 2l
TACI MAH!
s-ar fi suparat eternia nu?:-| , tu vrei sa crezi ca orice rapper ar fi dat bani cica "pentru miscare" ! poate nu sti cum se zice "daca se poate gratis,de ce nu? " !!
Image
mithrill

Post by mithrill »

Volume wrote:wtf!!!???? tocmai am vizitat pajina de maispeis p.c.p. si ma sparg de ras!!!... in timp ce scriam un post mai rautacios asa ... dar mia'm dat seama ca nu'si are rostu'... e perfecta atitudinea voastra ...eternia nu ar fi fost prea fericita sa va aibe in fata scenei ... ci doar acolo unde va este locul .. pe mal cu pescarii alaturi de berea la 2l
TACI MAH!

ce agitatie :lol: :lol: noi suntem aia nerentabili. cu berea la 2 pe mal.. ce sa faci daca nu suntem toti plini de bani ca tine. :lol:
speram sa ramana zvon faza "eternia nu a venit din cauza lu aia de la pcp"

:lol:
atitudinea mea ? doar reactia cu mediu.
ma bucur ca te-am binedispus cu myspace`u :) .
radical, pe sub bega

myspace
Post Reply