SQN - S.O.S

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

NskY
#

Re: SQN - S.O.S

Post by NskY »

becks, eu am bagat postul ala asa, mai in gluma, pt ca m`am gandit si eu la asta inainte... ozn vad ca a inceput sa te apere, sa imi explice... e ok... eu chiar iti respect parerea :D ( + ca ai printre cele mai tari posturi pe forum cand te superi :))) )
Sleek
fratele meu tu esti baiat

Post by Sleek »

MCBecks wrote:Masta ILL, pentru mine Ad Litteram inseamna Mihnea105/M105/SOIM... cum vrei... :-)

Am un folder cu piesele Ad Litteram si e decupat din toate piesele Scanteie pentru ca le strica. :) Cum am mai spus, e strict parerea mea.
tu ai o problema daca ai stat sa-l "decupezi" pe scanteie....
Swift
rapperu vostru preferat

Post by Swift »

Puteti sa va concentrati si voi o data pe piesele postate si sa nu mai comentati pe langa subiect ? Ce treaba are Mihnea cu piesa in cauza?
MCBecks

Post by MCBecks »

Bai Sleek, i-am facut si-o papusa voodoo si din cand in cand o imbrac la 4 ace...
Singura problema pe care o am e ca Scanteie nu se ridica la nivelul celuilalt MC din formatie, deci l-am decupat si ascultam piesele fara el, la fel cum te-as fi decupat pe tine daca ai fi fost in aceeasi formatie cu Deliric1 sa zicem... dar acuma nu mai e niciun fel de problema, Scanteie canta singur, la fel ca si tine, deci nu trebuie sa va decupez, ci pur si simplu nu va ascult. Uite o situatie in care nu v-as decupa pe niciunul: faceti-va trupa impreuna! ... eventual luati-l si pe Sisu!

Si deja am deviat mult de la subiectul topicului!
Revenind, cred ca SOS rupe pizda ca o nastere (vorba lu' creTzu) si cei care au ascultat pana acuma SQN nu au fost dezamagiti dupa aceasta piesa, iar cei care inca nu au ascultat cu siguranta o vor face de acuma incolo, deoarece se anunta un album SQN in scurt timp!!!
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

uite,ma,nu cred ca e piesa de la baietii astia care sa nu-mi placa...si asta e tare,pacat ca lipseste Cypher.
koulipak

Post by koulipak »

Boka wrote:uite,ma,nu cred ca e piesa de la baietii astia care sa nu-mi placa...si asta e tare,pacat ca lipseste Cypher.
cypher lipseste ca nu i-a inspirat incredere piesa :x iese un material solo wacky (producator) acum la inceputul lui februarie si o sa fie f smecher ca are beaturi destul de "ciudate", in sensul ca nu pastreaza acelasi stil de la un beat la altul:D

ozn
de pe forum

Post by ozn »

Negativul de la PDX side e produs de Wacky?
Aprob Boka :bow:
Am foi, foite si schite!
koulipak

Post by koulipak »

OZN wrote:Negativul de la PDX side e produs de Wacky?
Aprob Boka :bow:
sunt 2 negative la pdx side, lipite intre ele. ambele sunt facute de pdx . pe mixtape ala wacky a produs : e clipa ta, ratacire si outro
ozn
de pe forum

Post by ozn »

La al 2-lea negativ de pe PDX side faceam referire.
Am foi, foite si schite!
koulipak

Post by koulipak »

OZN wrote:La al 2-lea negativ de pe PDX side faceam referire.
e pdx pe la inceputuri. printre primele lui beaturi
ozn
de pe forum

Post by ozn »

Smecher.
Am foi, foite si schite!
koulipak

Post by koulipak »

a dat walker drumu la mixtape, se poate descarca de aici http://www.fileshare.ro/15424406213.4

tracklist:
1. Intro
2. Alarma (cu Gimnastic)
3. Schimbă ceva (cu Jager)
4. Antidotul (cu Razerbaidjan)
5. Liber (cu Chris şi Claudiu)
6. Cuvinte nespuse (cu PDX)
7. Atenţie (cu Jager şi Swift)
8. Repeat (bonus track)
9. Vrei nu vrei…. eşti ca ei (cu Buze şi Mary M.)
10. Haunted (bonus track)
11. Operaţie de relaxare (cu ClarismatiC)
12. Outro
NskY
#

Post by NskY »

am descarcat si eu.. mi-au placut doar 2 piese... pdx - cuvinte nespuse si gimnastic - alarma
MCBecks

Post by MCBecks »

Nu sunt eu mare fan PDX, dar si eu zic ca aia a fost cea mai buna piesa de pe compilatie.
Cred ca Gimnastic putea mai mult.

In rest, imi place si piesa lui Cypher cu Claudiu, are un feeling misto asa. Nici piesele lui Jager nu sunt slabe, dimpotriva... a incercat doua chestii total diferite si cred ca i-au iesit.

Pe partea de productie, cred ca Wacky si-a facut datoria. Beat-urile sunt foarte variate.

Oricum, SQN, respectiv Jager, rup pe piesele ce le au pe compilatia "Battle Friendhood"!!!
ozn
de pe forum

Post by ozn »

De aici, Jager si Swift - Atentie, mi se pare cea mai buna, si restu sunt bune, cum a zis si Becks, asta cu Cypher si Claudiu mai e tare.

Pe compilatia "Battle Friendhood" din ce am ascultat, SQN o dau meserie curata ca serviciu la birou.
Am foi, foite si schite!
Post Reply