becks, eu am bagat postul ala asa, mai in gluma, pt ca m`am gandit si eu la asta inainte... ozn vad ca a inceput sa te apere, sa imi explice... e ok... eu chiar iti respect parerea ( + ca ai printre cele mai tari posturi pe forum cand te superi)) )
Bai Sleek, i-am facut si-o papusa voodoo si din cand in cand o imbrac la 4 ace...
Singura problema pe care o am e ca Scanteie nu se ridica la nivelul celuilalt MC din formatie, deci l-am decupat si ascultam piesele fara el, la fel cum te-as fi decupat pe tine daca ai fi fost in aceeasi formatie cu Deliric1 sa zicem... dar acuma nu mai e niciun fel de problema, Scanteie canta singur, la fel ca si tine, deci nu trebuie sa va decupez, ci pur si simplu nu va ascult. Uite o situatie in care nu v-as decupa pe niciunul: faceti-va trupa impreuna! ... eventual luati-l si pe Sisu!
Si deja am deviat mult de la subiectul topicului!
Revenind, cred ca SOS rupe pizda ca o nastere (vorba lu' creTzu) si cei care au ascultat pana acuma SQN nu au fost dezamagiti dupa aceasta piesa, iar cei care inca nu au ascultat cu siguranta o vor face de acuma incolo, deoarece se anunta un album SQN in scurt timp!!!
Boka wrote:uite,ma,nu cred ca e piesa de la baietii astia care sa nu-mi placa...si asta e tare,pacat ca lipseste Cypher.
cypher lipseste ca nu i-a inspirat incredere piesa iese un material solo wacky (producator) acum la inceputul lui februarie si o sa fie f smecher ca are beaturi destul de "ciudate", in sensul ca nu pastreaza acelasi stil de la un beat la altul:D
tracklist:
1. Intro
2. Alarma (cu Gimnastic)
3. Schimbă ceva (cu Jager)
4. Antidotul (cu Razerbaidjan)
5. Liber (cu Chris şi Claudiu)
6. Cuvinte nespuse (cu PDX)
7. Atenţie (cu Jager şi Swift)
8. Repeat (bonus track)
9. Vrei nu vrei…. eşti ca ei (cu Buze şi Mary M.)
10. Haunted (bonus track)
11. Operaţie de relaxare (cu ClarismatiC)
12. Outro
Nu sunt eu mare fan PDX, dar si eu zic ca aia a fost cea mai buna piesa de pe compilatie.
Cred ca Gimnastic putea mai mult.
In rest, imi place si piesa lui Cypher cu Claudiu, are un feeling misto asa. Nici piesele lui Jager nu sunt slabe, dimpotriva... a incercat doua chestii total diferite si cred ca i-au iesit.
Pe partea de productie, cred ca Wacky si-a facut datoria. Beat-urile sunt foarte variate.
Oricum, SQN, respectiv Jager, rup pe piesele ce le au pe compilatia "Battle Friendhood"!!!