Nane

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

Mallone
Niciodata un nimeni

Re: Nane

Post by Mallone »

Boka wrote:
Mallone wrote:uneori stau si ma intreb asa ... timid ... cum sa fii asa de prost ? 180 kg de prostie si meltenism intr-un singur cadavru ... boka ... un om ... un caracter ... un hoit.
cum sa fii asa de prost?pai uite-te-n oglinda :lol: 180 de kile?mai nou ma-ta ma cantareste cu gura?mallone...un c***t.un transsexual.la fel ca ma-sa :lol: si ca ta-su...si ca tot neamu lui de transsexuali.iti dai seama cum e sa fii mallone=un c***t transsexual?e o combinatie proasta dintre c***t si cacareaza.asta esti tu,mallone.jet la hazna,transsexualule!
mars inapoi in cucuruz,baga-mi-as toata pula-n cateaua aia betiva care-n '86 a suplimentat populatia mondiala cu inca un cadavru rural coprofag ca tine ... cum sa postezi pe un forum,cand ai o mama mai proasta ca un sac de cartofi ?
Der Führer wrote:
uite... in sfarsit o piesa care imi place IN PU.LA MEA!!!!!!!

nu ca ma cac eu pe mine,dar asta chiar cred ca e cea mai buna piesa a lui de pana acum ... da,asta chiar suna misto si e cat de cat ce trebuie ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Mind Control
un domn / doamna

Post by Mind Control »

Mallon, nu stiu de ce te dai in stamba ca un geniu literar cand nu esti in stare sa folosesti corect limba romana intr-o comparatie.

Ma stiu cu Boka personal, asigur ca e un om de gasca, si daca stai la vorba cu el, sigur nu te incurca cele "180 de kile".
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

stai linistit,ca inca de dinainte sa dau submit am stiut ca am folosit "ca",in locul lui "decat". eram sigur c-o sa se gaseasca cineva sa spuna asta :)
da ma,nu stiu,nu contest,o fi de gasca,n-o fi,nu stiu si nici nu ma intereseaza,dar cand vezi ca la 25 de ani debiteaza niste ineptii de-ti sta mintea-n loc,nu ai cum sa nu reactionezi,fiindu-ti rusine de rusinea lui ...
Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Eladio wutanghiddenmember »

de ce nu vă faceţi un topic dedicat vouă decât să vă pârţuiţi pe toate?
NskY
#

Post by NskY »

fiindca fiecare e convins ca are dreptate si ca celalalt de fapt are o problema :)
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

toate ca toate,dar uitati aici :))

Image

Să nu-ţi placă e una, dar să stai mereu pe capul omului e alta. Bănuiesc că de asta şi e aşa de vizualizat
Kashim

Post by Kashim »

Mallone wrote:toate ca toate,dar uitati aici :))

Image
Si-a dat singur like - parerea lui nu conteaza :lol:

Si cat timp Boka si Mallone se cearta hai sa ne certam si noi pe tema "ce facem cu ei?"
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?

Image
Kashim

Post by Kashim »

Eladio wutanghiddenmember wrote:Image
de ce?
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Image
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

Mallone wrote:
Boka wrote:
Mallone wrote:uneori stau si ma intreb asa ... timid ... cum sa fii asa de prost ? 180 kg de prostie si meltenism intr-un singur cadavru ... boka ... un om ... un caracter ... un hoit.
cum sa fii asa de prost?pai uite-te-n oglinda :lol: 180 de kile?mai nou ma-ta ma cantareste cu gura?mallone...un c***t.un transsexual.la fel ca ma-sa :lol: si ca ta-su...si ca tot neamu lui de transsexuali.iti dai seama cum e sa fii mallone=un c***t transsexual?e o combinatie proasta dintre c***t si cacareaza.asta esti tu,mallone.jet la hazna,transsexualule!
mars inapoi in cucuruz,baga-mi-as toata pula-n cateaua aia betiva care-n '86 a suplimentat populatia mondiala cu inca un cadavru rural coprofag ca tine ... cum sa postezi pe un forum,cand ai o mama mai proasta ca un sac de cartofi ?
Der Führer wrote:
uite... in sfarsit o piesa care imi place IN PU.LA MEA!!!!!!!

nu ca ma cac eu pe mine,dar asta chiar cred ca e cea mai buna piesa a lui de pana acum ... da,asta chiar suna misto si e cat de cat ce trebuie ...
a postat un transsexual :lol: Ozn-ule,m-a cunoscut si mallone si de cand m-a vazut live a inceput sa isi ceara scuze daca a zis vreodata ceva care m-a suparat,dar pe net tarfa asta prinde puteri nebanuite,nu il mai baga in seama pe transsexualu asta ca n-are rost...tot un transsexual ramane...nu are nimeni nicio problema,numai ca noua ne place pizda si lu mallone transsexualu ii place pula,de aici si frustrarile lui fata de mine...pt ca eu am dreptul la o parere pt care nu voi fi neaparat discreditat,pe langa el care e discreditat din start cand isi spune parerea,pt ca e transsexual,si nimeni nu are incredere intr-un transsexual.
uite o piesa de la nane in care canta despre mallone tineti minte,exact asta e mallone!2,3,si:O curvaaa :lol: :lol: :lol:
Kashim

Post by Kashim »

Megiddo wrote:Image
Nu-i adevarat!
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Parca aveati si voi niste ani in spate, plm...

Imi place materialul lui Nane. E ok. Nu rupe, dar e ok.
pra pra
James Carter
Mugiwara

Post by James Carter »

Asta-i printre bucatile care-mi plac:

pra pra
Post Reply