Flou Rege vs Dj Al*Bu
-
- dimineata verific forumu
-
- dimineata verific forumu
Re: Flou Rege vs Dj Al*Bu
Premieră: Flou Rege vs. Dj Al*Bu feat. Dragonu’ și Vlad Dobrescu – Hip-Hop
“Hip-Hop” este al patrulea extras pe single de pe albumul “Eu Și Muzica“. Melodia este o colaborare cu Dragonu’ și Vlad Dobrescu, producția piesei fiind asigurată de către Dj Al*Bu. Vă reamintim că materialul poate fi achiziționat din Rap Music Store la prețul de 25 lei + taxe poștale.
“Hip-Hop” este al patrulea extras pe single de pe albumul “Eu Și Muzica“. Melodia este o colaborare cu Dragonu’ și Vlad Dobrescu, producția piesei fiind asigurată de către Dj Al*Bu. Vă reamintim că materialul poate fi achiziționat din Rap Music Store la prețul de 25 lei + taxe poștale.
mama ce pizdos suna sa moara gica!
degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
- Frank Sin Arta
- spre 5000 de posturi, e ok
- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
arma de distrugere in masa !
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
- James Carter
- Mugiwara
-
- Niciodata un nimeni
vai de capul meu,manca-ti-as pula ta ... asta e una dintre cele mai bune piese de rap romanesc din 2005 pana in prezent. si rar sa ma vezi pe mine sa spun asa ceva. in cateva zile cumpar albumul in original !theruler187 wrote:Premieră: Flou Rege vs. Dj Al*Bu feat. Dragonu’ și Vlad Dobrescu – Hip-Hop
Viața e complexă și are multe aspecte.
ascult rap de 10 ani dar nu inteleg de unde atata valva in jurul lui dragonu.poate nu inteleg eu mesajul ascuns atunci cand nu vorbesti despre droguri sau despre doamne doamne...
atitudinea, felul in care o da... carisma lui cand e pe scena... place la lume.. nu e mare filozofie
atunci intreb care e diferenta intre el si uzzi? tehnica lirica?
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
lirica. si e mai pentru tineretul de acum. plm frate, sunt inutile discutiile astea. fiecare are preferintele sale.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."