Cheloo - Cel care urăște
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Cheloo - Cel care urăște
Suicide Me! (2011)
Director : Jamil Hendi
Release Date : 2011
Genre : Drama, Thriller
Cast : , Marius Bodochi as Man in Black, Vasile Calofir as Alex Iannis, Magda Catone, Cheloo as One, Toma Cuzin as Igor, Oana Irina Dutu as Eliza, Doroteea Petre as Monica, Valentin Teodosiu as Assasin Father, Wilmark as The Boss
http://www.moviess.tv/suicide-me-2011-watch-online
Director : Jamil Hendi
Release Date : 2011
Genre : Drama, Thriller
Cast : , Marius Bodochi as Man in Black, Vasile Calofir as Alex Iannis, Magda Catone, Cheloo as One, Toma Cuzin as Igor, Oana Irina Dutu as Eliza, Doroteea Petre as Monica, Valentin Teodosiu as Assasin Father, Wilmark as The Boss
http://www.moviess.tv/suicide-me-2011-watch-online
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

- HiroHito
wow cheloo zicand ceva de bun simt.dan wrote:

-
- Niciodata un nimeni
are legatura oarecum cu cheloo si parazitii ...
nu pot sa nu mentionez aici cat de imbatranit arata andrei gheorghe. incredibil,sa moara bibi ...
nu pot sa nu mentionez aici cat de imbatranit arata andrei gheorghe. incredibil,sa moara bibi ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
www.hiphopdinromania.org

încă o premieră online: http://www.cinemagia.ro/stiri/premiera- ... -ma-20061/
www.hiphopdinromania.org

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
"Filmul Sinucide-mă!, regizat de Jamil Hendi (Midas şi povestea fantomei), excelează la capitolul twist, întorsătura de situaţie din final urmând să ia prin surprindere pe cei mai mulţi dintre spectatori."
cred ca scopul un twist e sa nu te astepti ca vine, nu?

cred ca scopul un twist e sa nu te astepti ca vine, nu?

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
http://www.jurnalul.ro/media/cheloo-ar- ... 624222.htm
Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziţii, despre cum s-a adaptat la X Factor, supershow-ul care începe duminică, de la 20.30, la Antena 1, despre etnobotanice şi droguri, în general, dar şi despre postura noastră de popor slab, care se complace în situaţia actuală.
● Jurnalul Naţional: Te vezi un salvator al show-ului, cum ai fost catalogat în momentul în care ai fost anunţat ca membru al juriului X Factor?
● Cheloo: În nici un caz nu mă văd un salvator al show-ului. Nu sunt foarte familiarizat cu ce a fost anul trecut, deci nu pot să fac o comparaţie reală. E adevărat că sunt în cadrul unui contract şi emisiunea are un format prestabilit care îmi impune nişte limite, lucru la care m-am adaptat destul de greu, dar acum, că am început să mă obişnuiesc cu postura aceasta, mi-am intrat în parametri.
● Cum au decurs negocierile? Te-ai lăsat greu?
● Am primit exact ce am cerut. Negocierile la capitolul financiar au fost de zero durată.
● Eşti perceput drept un tip "dur, violent, al dracului" deşi, conform spuselor tale, eşti "pacifist, sensibil, calm şi timid". Pe care latură vei miza la X Factor?
● Sunt o persoană foarte sucită, funcţionez pe stări, acum râd, după urlu. Sunt instabil, lucru care nu mă deranjează. A devenit din ce în ce mai uşor pentru mine să fiu în postura de jurat şi, dacă pleci de-acasă cu ideea că oamenii te vor urî pentru ceea ce spui şi ceea ce faci, e o mare greşeală.
● La audiţii au existat personaje care te-au călcat pe nervi?
● Am dat peste fel şi fel de oameni. Asta e şi farmecul show-ului, dacă vrei să încerci o carieră în muzică, ai o şansă. Acum fiecare se evaluează cum ştie mai bine acasă la el. Eu cred că am avut o judecată corectă şi sinceră. Cât despre reacţii, mă manifest după ce văd şi aud. Au fost clar ceva situaţii când evaluarea mea n-a fost deloc compatibilă cu a lor.
● Ce anume ţi s-a părut mai greu, mai plictisitor?
● Mai greu a fost cu programul încărcat, au fost ore bune de filmare la preselecţii, dar consider că i-am ales cum trebuie. De plictisit nu m-am plictisit, ceea ce e foarte bine.
● Cum convieţuieşti la masa juriului cu Delia şi Dan?
● Sunt două personaje foarte foarte distractive. Au mult umor. E foarte simplu. Sunt oameni ok, nu-s falşi, aşa cum sunt pe scenă sunt şi-n viaţa reală.
Nu am să bat pe nimeni în direct
● Ce te-a impresionat până acum la show-ul ăsta?
● Au fost câţiva concurenţi care m-au emoţionat.
● Fanii Paraziţii s-au împărţit în două tabere. Unii sunt încântaţi că faci parte din show şi că, datorită ţie, îl vor urmări, deşi până acum li s-a părut penibil, alţii şi-au manifestat dezaprobarea: "Cheloo, n-ai ce căuta acolo, eşti mult prea valoros", "Te-ai dus pentru bani...". Să mai spun că sunt şi dintr-ăia care se aşteaptă să baţi pe cineva, în direct?
● Nu am să bat pe nimeni în direct, nici nu mi-am propus să fac aşa ceva. În primul rând, nu cred că am bătut pe nimeni în direct la nici o emisiune în cei 15 ani de mers pe la televizor. Golănia nu-şi are locul.
● La TV nu te mai uiţi decât la Mircea Badea.
● Mă uit când am timp la Mircea Badea. Înainte aveam mai mult şi mă uitam aproape în fiecare seară dar, de câţiva ani, lucrurile s-au schimbat. În continuare nu mă uit foarte mult la televizor.
● Dar când te uiţi, la ce te uiţi?
● Vreau să-i dau o satisfacţie pr-ului Antena 1: la X Factor.
● Bitză (n.n. cântă alături de Paraziţii), mic fiind, a cântat în cor pentru patriarhul Teoctist. Ai cântat şi tu în cor?
● Eu nu am cântat într-un cor de copii. Nu am avut nicio legătură cu muzica. Când am început să cânt rap a fost pur şi simplu un accident la nivel planetar.... Pur şi simplu. Am început dintr-o greşeală.
● De ce spui că ai început dintr-o greşeală? Ai regretat cumva că ai mers pe drumul ăsta?
● Eu nu regret niciodată nimic. Dacă nu-mi era ăsta drumul, o apucam pe altul.
● "Trăieşte-ţi visul/ Dacă n-ai curaj să trăieşti/ Ca un copil bătrân dependent de poveşti" spui în "Unde se termină visele". Ţi s-a întâmplat să trăieşti ca un bătrân copil dependent de poveşti?
● Eu îmi trăiesc visele cu plăcere, fie că sunt vise de scurtă sau de lungă durată. Omul merge înainte doar dacă îşi impune anumite scopuri şi vise. Altfel trăim degeaba.
● Şi acu' la ce visezi?
● N-ai putea publica dacă ti-aş spune.
Cărţile mele preferate în această viaţă sunt ale lui Sven Hassel
● Nu te mai reprezintă hip-hop-ul şi viitorul tău album va fi, probabil, unul hardcore. De ce vrei să te îndrepţi spre acest gen?
● Îmi doresc foarte mult un album hardcore, s-ar putea ca momentul să se apropie, dar nu am timp deocamdată. Nu pot fi atât de egoist încât să fac eu de unul singur un album hardcore, cel mai sigur Paraziţii vor scoate un material cu influenţe hardcore, rapcore, cum vreţi să-l denumiţi, dacă vom găsi timp şi curaj să facem asta. Nu mă reprezintă hip-hop-ul care se cântă în ultimii 10 ani. Pot să spun că-mi doresc să rămânem old school, îmi doresc să cântăm în continuare ceea ce cântăm. Nu vreau să ne schimbăm de dragul modei. Şi în rap există curente, există ani, se schimbă muzica de la an la an. Nu vreau să cânt şi să arăt cum arată persoanele de succes din hip-hop-ul mondial la ora actuală.
● Ai în plan, până la sfârşitul anului, un album nou, solo sau cu trupa?
● Nu am în plan un album Paraziţii. Avem piese făcute, dar o să mai stăm până lumea îşi va dori cu adevărat un album Paraziţii şi oamenii vor reînvăţa să cumpere CD-urile. Avem doar piese de susţinere care să ne ajute să plecăm în concert liniştiţi. Anul acesta, nu cred că trebuie să vă aşteptaţi la mai mult de 3, 4 piese semnate 20CM Records. Din câte am înţeles, Bitză vrea să scoată un album solo, Ombladon încă nu s-a hotărât, iar eu am hotărât să nu fac album solo anul acesta şi să amânăm albumul Paraziţii probabil pentru primăvară sau poate chiar toamna viitoare.
● Îi îndemni pe copii să lase internetul, să pună mâna să citească, "pentru că nu-i o ruşine să citeşti. Cărţile dezvoltă imaginaţia, aşa cum televizorul nu poate s-o facă". Care au fost cărţile copilăriei tale?
● În clasa I şi clasa a II a am citit foarte mult Alexandre Dumas, "Cei trei muschetari”, "După douăzeci de ani”, "Vicontele de Bragelonne”... Mi-a plăcut foarte mult toată seria Sven Hassel. Pot să spun, cărţile mele preferate în această viaţă sunt cărţile lui Sven Hassel.
● Nu de mult citeai "Mein Kampf", despre care ai spus că e o "uimitoare şi încântătoare lecţie de istorie"? Înţeleg că acum nu prea mai ai timp de citit...
● N-am chef să vă dau lista mea de lecturi, fiecare să citească ce vrea. Şi greşeşti. Îmi găsesc timp pentru citit.
Oamenii trebuie să stea departe de etnobotanice, de droguri în general şi de fumat
● Etnobotanicele sunt cool, cred mulţi tineri din ziua de azi. Faptul că au fost interzise, iar magazinele de vise desfiinţate, nu-i impiedică pe cei care-şi doresc să le consume în continuare...
● Este cea mai mare prostie. S-a creat un precedent extraordinar de periculos. Odată cu apariţia etnobotanicelor este posibil să dispară şi drogurile în adevăratul sens al cuvântului, pentru că nu mai e nevoie de droguri. Pur şi simplu oamenii se pot intoxica legal cu toate prostiile de pe faţa pământului. Oamenii trebuie să stea departe de etnobotanice, de drogurile chimice, de droguri în general şi de fumat. Regret că încă nu mi-am găsit curajul să mă las definitiv de tutun. E un sport care nu-mi mai place de foarte mulţi ani.
● Mai nou, eşti îngăduitor cu interlocutorii. Te ştiam mai irascibil, cinic, miştocar. Ce a determinat schimbarea asta de atitudine?
● Nu-s îngăduitor, sunt la limita decenţei, m-am gândit că X Factor care să aibă bip-uri de la început până la sfârşit n-ar fi tocmai un supershow. I-am dat afară pe toţi cei care mi s-au părut proşti şi netalentaţi.
● "Nu suntem o naţie de javre, numai o naţie slabă, pentru că ne complacem în situaţia în care ne aflăm" sunt vorbele tale. Ce ne-ar putea salva?
● Suntem o naţie care ne ghidăm după lucruri care ne-au fost băgate pe gât în ultimii 20 de ani. Nu spun că pe timpul lui Ceauşescu era mai bine. În primul rând culturalizarea populaţiei ar putea salva această naţie... ceea ce vedem astăzi în media, cărţile care apar în rafturi sunt extraordinar de periculoase şi cu intenţii ascunse de cele mai multe ori. Cred că trebuie să ne îndreptăm paşii către istorie, către rădăcinile poporului român, către ideea de bun simţ, să începem să ne simţim bine că suntem români, să nu ne mai fie scârbă cu naţia noastră şi dacă om cu om se-ndreaptă se va îndrepta şi această naţie.
● Fiul tău va fi ori popa, ori poliţist, ori infractor. E declaraţia ta. De ce nu politician? Aştia se descurcă cel mai bine dintre toţi.
● Avem şi noi mândria noastră.
mersi, dan. am remixat si "timp pentru mine" de pe albumul asta, vedeti aici: http://www.youtube.com/watch?v=EiWXMJnm_vw
- DogFather
Auzi piesa