Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
Kenshin wrote:bai tin eu minte gresit sau in timpuri imemoriale (that is acu mai mult de 7-8 ani) BEP nu avea nici o gagica in componentza?? Tin minte ca aveau o piesa rupere, true hh. Anybody?
daca vrei cele 2 albume scoase in vechea componenta (unde au avut chiar si productii semnate preemo) sa ma anunti
mie imi place mult vocea lui fergie si sunt piese pe album care ii scot in relief calitatile vocale. am ramas impresionat... cred ca s-ar descurca excelent la jazz.
Zi-mi si mie, te rog, cum se numesc piesele in cauza. Dar numai daca intr-adevar canta. Deci no dance shit sa fie. Vreau sa le ascult. Multumesc!
ultima piesa care are 7:42 vezi ca la sfarsit are un mic bonus. acolo fergie are niste influente jazzy.
Pai... Te intrebam cum se cheama piesa in cauza.. sau piesele Pentru ca ma intereseaza doar acele piese, recunosc ca nu o sa cumpar albumul. Vroiam doar sa aud cum canta "fo real"... Deci cum sa gasesc eu Fergie- 7:42 cu bonus ? Zi titlul , daca il stii. Tnx!
edit: Acum am cautat..Pe nicaieri nu apare full playlist, deci te rog... Ca nu stiu ce sa caut...
Dap, Sun|Rah. Ai dreptate. Asa se "procedeaza" in majoritatea cazurilor..Iar in alte cazuri, apare pe album o piesa "undercover" [cum se intampla si pe ultimul album Kelis, piesa "Fuck them Bitches" ]. La fel si pe "Miss E... So Addictive" , dupa ultimul track e o pauza de vreo 2 minute si incep cateva gospeluri care nu sunt mentionate pe Cd...Dar tux spune ca ultima piesa are 7:42 si e oarecum legata de bonusul asta, deci ar trebui sa caut ultimul track al albumului. tux, help me out, would you?
Am ascultat "Paradise". Soundul ala ce aduce a atmosfera de Hawai nu prea ma incanta si pe alocuri imi aminteste de colaborarea lor [BEP] cu Sergio Mendes pe "Mas Que Nada". In schimb piesa-bonus mi-a placut. Chiar are jazzy feeling, la fel si tehnica ei vocala pe piesa asta. Oricum, frumoasa evolutie fata de "My Humps" , clar! . O sa caut si restul pieselor albumului. Problema e ca nu gasesc playlist pe nicaieri... tu spui ca l-ai ascultat, nu? Cam cate piese popish-dance are pe album? In fine, vad io. Acest "London Bridge" e mai promitator decat "My Humps" si restu' de gen. Poate chiar o sa am un soi de revelatie..
Multumesc de recomandare, tux.
Kenshin wrote:bai tin eu minte gresit sau in timpuri imemoriale (that is acu mai mult de 7-8 ani) BEP nu avea nici o gagica in componentza?? Tin minte ca aveau o piesa rupere, true hh. Anybody?
daca vrei cele 2 albume scoase in vechea componenta (unde au avut chiar si productii semnate preemo) sa ma anunti
BWP wrote:Am ascultat "Paradise". Soundul ala ce aduce a atmosfera de Hawai nu prea ma incanta si pe alocuri imi aminteste de colaborarea lor [BEP] cu Sergio Mendes pe "Mas Que Nada". In schimb piesa-bonus mi-a placut. Chiar are jazzy feeling, la fel si tehnica ei vocala pe piesa asta. Oricum, frumoasa evolutie fata de "My Humps" , clar! . O sa caut si restul pieselor albumului. Problema e ca nu gasesc playlist pe nicaieri... tu spui ca l-ai ascultat, nu? Cam cate piese popish-dance are pe album? In fine, vad io. Acest "London Bridge" e mai promitator decat "My Humps" si restu' de gen. Poate chiar o sa am un soi de revelatie..
Multumesc de recomandare, tux.
cu placere. este vorba strict de piesa bonus inclusa in "paradise"
mihai.lazar wrote:http://hhtemple.blogspot.com/
multumim mult, asta asteptam. puteti sa faceti o colaborare cu site-ul lui albastrel (mesajul.blogspot.com) pentru ca si acolo e muzica buna si moka.
KOndamnatu wrote:ia sa-mi fac si eu un blog d'asta, ca e la moda
da... hai sa ne facem cu toti formatie, forum, compilatie, cont pe hi5, pe my space... blog.. jurnal pe net.. yahoo 360.... si care mai sunt =)))
iar despre fergie... nush.. din punc de vedere muzical nu am nici o piesa cu ea care sa imi placa.. si prefer un BEP fara ea!!! imi este dor de piese gen Joints & Jam sau Weekends... dar ce conteaza ce imi place mie... mai ales ca nu eu le cumpar albumele...