MIC Check cu Vlad Dobrescu
Re: MIC Check cu Vlad Dobrescu
ba, cat de prost pare cand deschide gura alex ala.
-
- dimineata verific forumu
fixedDani wrote:ba, cat de prost pare alex ala.
...un ștrudel și o armă
Tare rau faza cu Terzian
))))

Phane, ăştia nu te-au întrebat în emisiune însă am o mare curiozitate: o să mai produci vreun album rap în viitorul apropiat?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- Niciodata un nimeni
Viața e complexă și are multe aspecte.
In general apreciez ceea ce scrii dar aici cred ca te cam inseli. Poate ca daca era Rimaru' in locul lui VD poate ca era o emisiune educativa dar de cacat si plina de truisme. Aprecierea mea fata de Mic Check consta in faptul ca este chill, se pune muzica buna si are invitati de calitate. Pula mea, e o gura de aer printre atatea gunoaie mediatice.Şaisprezece ani mai târziu, era noastră, după un gol de emisiuni de hip-hop comparabil cu Marele Canion, într-o zi toridă de vară ia naştere MIC Check-ul lui Vlad Dobrescu, o emisiune cu o destinaţie clară şi greoi de atins, aceea de a cultiva ascultătorii confuzi pentru care internetul, deşi le-a pus toată informaţia la dispoziţie printr-un umil click, acesta s-a comportat ca o lucrare de control cu cărţile pe bancă, lucrare la care ştim cu toţii că se iau cele mai mici note, cu toate că informaţia se găseşte la liber.
-
- Niciodata un nimeni
Stii cum e si cu educatia asta, Ionute? Degeaba esti un bun profesor cu multa stiinta de carte, daca nu esti si un bun pedagog. In muzica, nu trebuie sa fii un pedagog extraordinar ca sa poti transmite publicului informatiile precise de care are nevoie. Trebuie doar sa ai un minimum bun simt de viata coroborat cu o cultura foarte vasta si, in final, daca ai si darul de-a te juca cu cuvintele, atunci se poate spune ca reprezinti tot ce are nevoie societatea muzicala. Dobrescu face o educatie finuta pentru cei care au urechi sa asculte. Nu e bine nici sa faci pe marele profesor si guru al hip-hop-ului, fiindca oamenii se ataca din frustrare si pierzi startul ca la atletism. E fix cum trebuie abordarea.
La Airfield, s-a vazut diferenta dintre un om caruia-i pasa de genul muzical pe care-l reprezinta si niste oameni care canta 100% petnru bani, nepasandu-le de ce lasa in urma. Si aici ma refer la KRS-One vs Mobb Deep. 99% din oamenii pe care-i stiu venisera acolo pentru Mobb Deep, pe cand eu si inca 2-3 nebuni veniseram preponderent pentru KRS. E, dupa prestatiile amandurora, s-au inversat proportiile si balanta de pareri pozitive s-a intors in favoarea lui KRS. Oare de ce?
Pentru ca nu poti sa iei banii si pur si simplu sa pleci.
Pentru ca nu poti sa vinzi un CD care costa 10 dolari pe amazon cu 150 RON, dupa care cand iti vine inapoi cumparatorul debusolat si de bun simt cu produsul sigilat in mana si-ti spune ca nu mai are bani sa se intoarca acasa, tu-i dai 50 RON inapoi, asta numindu-se japca si, in final, evaziune fiscala, daca tot o dam in d-alea proaste.
Revenind, Vlad Dobrescu e un om al momentului si, nu in ultimul rand, un jack of all trades al hip-hop-ului romanesc, cu mentiunea ca ceea ce face, face bine si cu mare simt de raspundere. Nu cred ca exista un om mai potrivit care sa propage cultura hip-hop in momentul de fata. Sau daca exista, let's name it, ca sunt chiar curios...
La Airfield, s-a vazut diferenta dintre un om caruia-i pasa de genul muzical pe care-l reprezinta si niste oameni care canta 100% petnru bani, nepasandu-le de ce lasa in urma. Si aici ma refer la KRS-One vs Mobb Deep. 99% din oamenii pe care-i stiu venisera acolo pentru Mobb Deep, pe cand eu si inca 2-3 nebuni veniseram preponderent pentru KRS. E, dupa prestatiile amandurora, s-au inversat proportiile si balanta de pareri pozitive s-a intors in favoarea lui KRS. Oare de ce?
Pentru ca nu poti sa iei banii si pur si simplu sa pleci.
Pentru ca nu poti sa vinzi un CD care costa 10 dolari pe amazon cu 150 RON, dupa care cand iti vine inapoi cumparatorul debusolat si de bun simt cu produsul sigilat in mana si-ti spune ca nu mai are bani sa se intoarca acasa, tu-i dai 50 RON inapoi, asta numindu-se japca si, in final, evaziune fiscala, daca tot o dam in d-alea proaste.
Revenind, Vlad Dobrescu e un om al momentului si, nu in ultimul rand, un jack of all trades al hip-hop-ului romanesc, cu mentiunea ca ceea ce face, face bine si cu mare simt de raspundere. Nu cred ca exista un om mai potrivit care sa propage cultura hip-hop in momentul de fata. Sau daca exista, let's name it, ca sunt chiar curios...
Viața e complexă și are multe aspecte.
[soundcloud]https://soundcloud.com/miccheck210/mic-check-09-onyx[/soundcloud]
aaaight
drinking game : cand zice vd "aight" trebuie sa bei
aaaight
drinking game : cand zice vd "aight" trebuie sa bei
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Ce mișto e să asculți emisiunea asta în drum spre muncă. Îmi aduce aminte de vremurile în care ascultam la radio emisiunile preferate.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Dobrescu zice prea mult "Yeah!". Drinking game cu Aaaaight! e pentru amatori, dacă vă ține, încercați cu ”Yeah!”. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
VD face doar mirroring. astia de la Onix-s aia care spun "yeah yeah" la fiecare 3 cuvinte
...un ștrudel și o armă
-
- Arhistrateg nebiruitul
Acu nu vreau să insist pe lucruri mărunte, dar VD a zis Yeah! constant, din 5 în 5 minute, și-n emisiunile anterioare, când erau români invitați... Eu credeam că-i Alex ăla, abia acum mi-am dat seama că-o Don Bresque. 

oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
-
aia-i doar o interjectie de rapper; tre sa-i mai reaminteasca ascultatorului ca e cu rappereala emisiunea
...un ștrudel și o armă