Imi place ca cei care comenteaza pe fb si yt despre morti, flegme si batai sunt in mare parte aceiasi care se pisa pe ei cand asculta nimeni altu...

Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
si isi pun coveruri copertile de la cedrea si haarp cord ,si dau citate despre Dumnezeu,mantuire,iubire,IIsus...DiNO wrote:Treaba e ca acuzatiile de plagiat si disputa cu dobrescu vor atarna greu pt gica in campania pentru primaria sectorului 6 peste 4 ani.
Imi place ca cei care comenteaza pe fb si yt despre morti, flegme si batai sunt in mare parte aceiasi care se pisa pe ei cand asculta nimeni altu...
sansa e ca daca ortega isi punea pe fb un status in care ii dadea muie lui dobrescu cu jumatate de ora inaintea lui vd cam aceeasi oameni il sustineau pe el. dar cred ca atat vd cat si ortega sunt suficient de maturi cat sa-si dea seama ce-i cu comentacii aia.2. O gramada de lingai si retardati la commenturi,oameni care'l pupa in p*** cand nu e cazu.
Consequences will never be the sameKashim wrote: