Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- Niciodata un nimeni
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
Cine moloz credeti voi ca merge in Princess la CRBL? Cam ce categorie majoritara de oameni? E normal sa adreseze unor fosti manelisti, actuali cocalari sub acoperire (lupu-si schimba blana, dar naravu' ba).
Stiti care e treaba? Daca e sa ascult, ascult "Ochii tai" si altele ca ea doar la o baieteala cu anumiti tovarasi vechi, dar cand ma duc in club, sincer, nu am chef de caterinci d-astea ieftine pentru oameni plapanzi la minte. Cand am fost in Chaboo si a venit Fatman Scoop si am vazut ce prestatie de toata jena avea, imi venea sa ma duc la el si sa-mi bag pula-n toti mortii lui. Prin prestatia aia sub orice critica, omul ala se adresa intarzaiatilor mintal de gradu' 589.
E simplu. In principiu, nu prea ai ce cauta in cluburile de house, daca vrei sa asisti la o prestatie pe bune si sa ai o imagine mult mai completa asupra potentialului artistic al interpretului. Daca vrei harneala si lalaiala romaneasca de tip "las-o ba, ca merge asa" si "hai Nea Marcele, ca merge si manelele astea, ca aluneca cinzeaca pe instalatie", cluburile de house reprezinta locatia perfecta.
Stiti care e treaba? Daca e sa ascult, ascult "Ochii tai" si altele ca ea doar la o baieteala cu anumiti tovarasi vechi, dar cand ma duc in club, sincer, nu am chef de caterinci d-astea ieftine pentru oameni plapanzi la minte. Cand am fost in Chaboo si a venit Fatman Scoop si am vazut ce prestatie de toata jena avea, imi venea sa ma duc la el si sa-mi bag pula-n toti mortii lui. Prin prestatia aia sub orice critica, omul ala se adresa intarzaiatilor mintal de gradu' 589.
E simplu. In principiu, nu prea ai ce cauta in cluburile de house, daca vrei sa asisti la o prestatie pe bune si sa ai o imagine mult mai completa asupra potentialului artistic al interpretului. Daca vrei harneala si lalaiala romaneasca de tip "las-o ba, ca merge asa" si "hai Nea Marcele, ca merge si manelele astea, ca aluneca cinzeaca pe instalatie", cluburile de house reprezinta locatia perfecta.
Viața e complexă și are multe aspecte.
da ma, "Galbena Gutuie" e smechera si o ascultam mereu in perioada craciunului, baga misto bitza pe piesa aia.
http://soundcloud.com/arinix
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
stiu boss, piesa. stiu de bitza de cand a aparut pe Sabotaj, dar nu mai tineam minte. pai, aici zice ca ar fi rom si ar fi cantat manele, dar el canta muzica populara. ce legatura are muzica populara cu muzica lautareasca?CreativeEgo wrote:Vezi dacă ești tinerel și n-ai ascultat Bitză la vremea lui? Adică-n 2005, când pe piesa Concluzii zicea:
”Pentru cei ce-au zis ca aș cânta manele,
Ar trebui să vezi culoarea mea de piele.
Nu mi-e rușine că am cântat la Ro-mania,
Mai mult, sunt mândru că mi-am reprezentat etnia!”
(Și înainte să intri în defensive mode, glumeam mai sus.)
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
muzica populara are legatura cu muzica lautareasca chiar daca muzica populara nu e ca muzica lautareasca deoarece muzica lautaresca in legatura cu muzica populara muzica lautareasca e buna de ascultat la betie pe cand muzica populara fata de muzica lautareasca o poti asculta si treaz si beat si asa muzica populra are legatura cu muzica lautareasca si am zis ca muzica populara are legatura cu muzica lautreasca prin betie dar muzica populara se deosebeste de muzica lautareasca pentru ca muzica populara si pentru ca muzica lautareasca.
http://soundcloud.com/arinix
-
- spre 5000 de posturi, e ok
dupa care puteti vedeaiemsy wrote:muzica populara are legatura cu muzica lautareasca chiar daca muzica populara nu e ca muzica lautareasca deoarece muzica lautaresca in legatura cu muzica populara muzica lautareasca e buna de ascultat la betie pe cand muzica populara fata de muzica lautareasca o poti asculta si treaz si beat si asa muzica populra are legatura cu muzica lautareasca si am zis ca muzica populara are legatura cu muzica lautreasca prin betie dar muzica populara se deosebeste de muzica lautareasca pentru ca muzica populara si pentru ca muzica lautareasca.
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
bai deci nu ma satur de postul asta 

- Bun Dem Radulescu
- tanar
CRBL - 5 e zaru tatuat pe orice cocalar.. nuff said
tu esti pedofil clar
...sa inteleaga toata lumea...boz nu le prea are cu toata miscarea de pe-afara,nu cunoaste decat o parte dintre artisti,el face trap,deci va dati seama cam pe cine si ce cunoaste.De aia a zis ca americanii ii considera manelari pe aia.Pe de alta parte,vorbim de gradul de inteligenta al americanilor,carora,daca le dai un text de-al lu Apathy,te pun sa-l decriptezi.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
pai si Apathy e tot armerican. le cere altora sa-i decripteze textele sau cum?
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
zice ca americanii sunt prosti si nu inteleg textele lu apathy care e tot american, spre deosebire de noi romanii care ne si tragem din daci si care nu avem dificultati in a descifra lirica lu apathy care e si american.
=))))) suzy,era o figura de stil...adica ascultatoru de rep american e prost in plm 

-
- Arhistrateg nebiruitul
Mda, spre deosebire de ascultătoru de rep român, care se-adună cu miile când cântă Dragonu Preasfântă Născătoare Fără Avorturi...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
pai spre deosebire de lil uein,2 lanturi,souljabuaoi,Dragonu e lux