ba, la faza cu muzica de calitate nu-ti dau dreptate 100%. sunt zeci de formatii care strang lejer mii/zeci de mii de oameni si sunt foarte apreciate si promovate si nu-s de cacat deloc. niste exemple random asa rolling stones, metallica, ac dc. si la filme cam la fel sta treaba. dar da, plm..majoritatea cam asculta chestii de astea mega lejere. gen asta a lui yolo, smiley, alex velea, inna, etc. multi nu stau sa caute muzica si se multumesc cu ce aud la radio. nu sunt maniaci de aia cum suntem noi care ne uitam mereu la ce a mai iesit nou, cautam mereu artisti noi etc.psychedeliic wrote:corect. tu ca ascultător tre' să te rezumi la ce îţi place. justificările astea cu bănetu şi plm chiar nu mă interesează, şi nuş de ce mulţi tot menţionează chestia asta, că doar nu-i cheltuiţi voi banii.
treaba e clară: muzica de calitate (în general) e cea care nu se prea apreciază sau nu e promovată. la fel şi filmele, etc. N-o să spun de-un film că-mi place, doar pentru că a investit în el cineva sute de milioane $ şi are încasări magnifice... că e aiurea.
Majoritatea oamenilor sunt superficiali şi ca să-i ungi la suflet, tre' să-i încânţi cu chestii care să le poată înţelege. Că dacă le dai ceva complicat, or să zică: ce p*** mea tot zice ăsta pe piesa asta? Muzică de căcat! ..şi se întoare la nişte refrene simple, un beat exotic şi videoclipe cu buci.. că n-are el mintea atât de "odihnită" încât să prelucreze lirici şi alte căcaturi. Toată săptămâna e la muncă pe şantier, iar acasă îl stresează un plod, o nevastă şi frigideru semi gol.
hai că piesa asta a lui yolo, nu e nici rea. da când aud chestii de genu Snoop cu David Guetta - I just wanna make you sweat....))
mai bine ascult greieri.
ba, sa stii ca aia a lui guetta cu cudi a fost destul de smechera.