Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Dragonu' AK47 - Dragoș V'o dă (2012)
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
orice ar canta, Dragonu tot idolul reparilor ramane.
fie ca e despre droguri, fie ca e despre biserica/lectii de viata etc, rapperii se adapteaza. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ala de mai sus mai e cum mai e plm (inteleg ca e fan astea), dar asta e chiar penibil.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ma refeream la melodie ca e penibila, nu la transcriere. subscriu si eu la ce zicea suzy mai sus si cred ca orice om pe care il duce capul cat de cat ar trebui sa aiba aceeasi parere.
-
- Majestate ninja
^^^ ce te faci ca vine asa - http://www.youtube.com/watch?v=apk0CeYEduA
pe piesa special chimie putea s-o dea mai in forta
pe piesa special chimie putea s-o dea mai in forta
I have an approximate knowledge of many things.
ii ajunge greu aerul din plamani in laringe ca e distanta mare
-
- spre 5000 de posturi, e ok
vazusem eu mai demult un comentariu pe youtube la o melodie la familia ..ceva de genu " sa-mi bag pula-n voi ca din cauza voastra m-am apucat de furat si am facut 5 ani la jilava"Suzy wrote:cine se drogheaza ca asa aude in piese e cel mai prost om si merita sa faca supradoza. so, piesa lui dragonu e irelevanta.
si eu ascultam necro la un moment dat. asta nu insemna ca ma duceam sa f** cadavre prin cimitir sau ce alte nebunii mai zicea ala pe acolo.

Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Imi place la scrisoare catre dragonu ca e laudat ca face
))) poezie eminesciana
))

-
- Niciodata un nimeni
mai da-i in pula mea de rapperi ...Suzy wrote:orice ar canta, Dragonu tot idolul reparilor ramane.fie ca e despre droguri, fie ca e despre biserica/lectii de viata etc, rapperii se adapteaza.
Viața e complexă și are multe aspecte.
"Iti suntem complici , in multiple atentate
Flow-ul aruncat de tine , ne executa pe la spate"
N-am gasit metafora mai grea in ultima perioada... deci pisele lui Dragonu' sunt ATENTATELE, asta e complice pentru ca ii cumpara albumul, iar flow-ul lui Dragonu este rapid ca o mitraliera si ii executa practic pe cei care il asculta; dar ei sunt de acord cu asta pt ca sunt complici, oricum.
N-am gasit metafora mai grea in ultima perioada... deci pisele lui Dragonu' sunt ATENTATELE, asta e complice pentru ca ii cumpara albumul, iar flow-ul lui Dragonu este rapid ca o mitraliera si ii executa practic pe cei care il asculta; dar ei sunt de acord cu asta pt ca sunt complici, oricum.
-
- Arhistrateg nebiruitul
Gayness ensues.Werther wrote:"Iti suntem complici , in multiple atentate
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Deci interpretarea ta a sublimei metafore este deficitara,iti suntem complici in multiple atentate reprezinta dorinta rapperului de a tinde spre infinit si sacrificiu de sine,hiperbolizand-ul pe dragonu care nu doar are flow ci si stie sa arunce cu el probabil dupa adversari,ne executa pe la spate e stropul de genialitate reprezinta infintatea unui cerc, el aruncand cu flow-ul frontal dar lovind in spate este marca poetica de geniu.Aceasta interpretare e mai buna ca a ta deoarece rapperul invoca poezia eminescianaWerther wrote:"Iti suntem complici , in multiple atentate

ce caterinca ahahahahahaha 

degeaba vrei s-ajungi erou , nu exista!
caz clasic de interpretare gresita, exact ca la ora de romana.
"ne executa pe la spate" simbolizeaza dorinta si acceptarea sexului (atat fizic cat si spiritual) cu Dragonu, aducandu-se astfel in prim plan latura gay a rapului romanesc, asa cum a subliniat si CreativeEgo mai sus. Se observa si referinta la piesa lui Guta [citation needed], Pe la spate, pe la spate.
bac la romana, here i come!
"ne executa pe la spate" simbolizeaza dorinta si acceptarea sexului (atat fizic cat si spiritual) cu Dragonu, aducandu-se astfel in prim plan latura gay a rapului romanesc, asa cum a subliniat si CreativeEgo mai sus. Se observa si referinta la piesa lui Guta [citation needed], Pe la spate, pe la spate.
bac la romana, here i come!
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?