u scri ca ei nu stiu ce inseamna anumite cuvinte . hai sa fim seriosi dupa ce ei le-au folosit te-ai uitat si tu intr-un dex dupa ele ca sa fi bine informat sa nu te faci de kkt pe un site
TSN Oradea
totulsaunimic wrote:bai biz-friz ... tin sa te anunt ca eu am auzit o melodie de la trupa exitus si sunt f tari.nu mi se pare deloc ca au copiat stilul ctc sau carbon asa cum susti.daca tu tot spui depre trecutul lor, crezi ca pe cineva intereseaza? important e ce fac acu in momentul de fata ca si tu probabil acu 2 ani erai muritor de foame si acum ai auzit de pc si internet si ai invatat sa-ti faci un user pe adresa asta crezi ca pe cineva intereseaza.pui accent pe niste detalii ..... care nu-si au rostul.daca tu sustii ca ei n-au nici o treaba de ce nu te afirmi? iti zic eu dc NU AI C*AE sau nu poti, sti ca esti inferior lor si cum traim intr-o tara in care ciuda predomina ... normal ce ai zis hai sa critic ca altceva nu am de facutnu stiu cat stii u despre ''istoria'' lor sau mai stiu eu ce ,oricum eu nu stiu nimic (inca) despre ei dar oamenii ca tine trag HH romanesc in jos ... oricum Exitus nu luati in seama ce zic toti astia care numai stiu sa critice....
continuati-va treaba si astept urmatoarea piesa
u scri ca ei nu stiu ce inseamna anumite cuvinte . hai sa fim seriosi dupa ce ei le-au folosit te-ai uitat si tu intr-un dex dupa ele ca sa fi bine informat sa nu te faci de kkt pe un site
TSN Oradea
-BiZ- wrote:vad ca isi cheama lumea prietenii pe forum...in fine...ascultati Exitus daca va place ... ce sa va zic ... fiecare cat poate si fiecare cu nivelul cultural si intelectual la care tinde
![]()
De unde stii frate cum sunt eu...de unde stii cat de bogat e vocabularul meu ...de unde stii de situatia mea financiara (care oricum n-ar releva nimic).... si nu in ultimul rand ....de ce ma consideri inferior? pentru ca pun accentul pe calitate nu pe cantitate...si prefer sa nu fac nimic pana ce nu sunt eu multumit de rezultatul final....oricum sunt 100% sigur ca toate tampeniile de mai sus ti le-a insirat un anume membru Exitus pe messenger![]()
Eu nu ma mai bag in subiectul asta..am zis cam tot ce aveam de zis....bafta cu emisiunea...concluziile post-urilor mele le puteti trage singuri sau puteti pur si simplu sa ascultati Exitus sa va dati seama de calitatea pieselor lor.
fratilor.... ORICINE POATE FI MC... DAR NU ORICINE POATE FI UN MC BUN
dar nu se pune asa problema. Ca mi-au placut mie e una, insa oricum ar fi aparut la emisiune, si daca nu mi-ar fi placut. Pentru ca dreptul la exprimare e liber, atata timp cat va exista emisiunea asta.vo1cu wrote:tot asa in trambite degeaba o tineti)
asta e,i-a placut lui Brugner Exitus,nu vad unde e problema
numai bine
pai asta ziceam si eu, publicul decide! EOStory! Dar nu te mai juca cu cuvintele, ca nu stii de cine dai...Kenshin wrote:fara intentie de further thread hijacking
Brugner, esti absolut aiurea la faza asta. Nici un ascultator de rap nu se cenzureaza cand e vb sa zica de o trupa care e clar ca e WACK ca e WACK. N-am inteles, o data ce (era sa) apar(a) pe sticla nu se mai preteaza la categorisiri de genu'. Mie mi se rupe, habar n-am cine-s aia, i-am auzit si pot zice lejer ca sunt WACK. varza. si alte sinonime. treaba ta e sa le dai o shansa sa se reprezinte, treaba publicului e sa ii aplaude sau huiduiasca. End of story, din partea mea.
ps mie wack etc mi se pare exprimare civilizata. daca vroiam sa fiu necivilizat, ziceam ca , in caz ca scot vreodata cd, n-as trece strada sa ma pish pe un cd de-al lor daca ardea un magazin de muzica
later later edit: posibil sa fi intzeles gresit ce ziceai acolo cu wack si weak, daca da, toate scuzele. oricum imi mentzin parerea
da, bun, e ceva strict personal, nu are nicidecum caracter general. Nu e bine sa incerci sa generalizezi. Mi-a placut pctul 2.-BiZ- wrote:Deci care sunt principiile mele legate de hip-hop:
1. sa nu te apuci de hip-hop ca sa primesti laude, complimente de la altii sau sa demonstrezi unora ca esti in stare de asa ceva doar pentru ca mai apoi sa te laude lumea.... sa o faci PENTRU CULTURA HIP-HOP
2. sa nu reactionezi cu "SUGI _)_ BA!" cand primesti o critica...orice critica argumentata bine nu face decat sa te ajute sa progresezi
3. sa ai cultura, sa stii despre ce este vorba inainte sa te apuci.... altfel tot ce faci va fi o simpla imitatie nereusita a putinilor mc-i pe care ii cunosti
4. sa ai ceva de zis...un mesaj....social, hardcore, cum o fi....cum spune Carbon "Eu nu fac versuri, eu imi pun gandurile in rime"
5. sa nu te dai underground numai pentru ca ti-ai dat seama ca nu ai nici o sansa sa fi comercial
6. sa fi mereu constient ca poti fi mai bun...in special la capitolul flow, tehnica, adaptarea pe masura ... si pe plan liric progresezi continuu (asta daca te duce capul si nu esti un incult...cum sunt f multi mc-i)
7. sa nu incepi s-o arzi ingamfat si cu figuri (decat cu fakerii...ei merita toata muia din lume)
8. versurile tale sa-ti reflecte personalitatea...sa vina din suflet , deci sa fie sincere....sa nu folosesti cuvinte care nu le intelegi (gen papirus), sa nu furi idei...sa nu crezi ca o piesa cu un mc consacrat te va face mai bun
Acestea le-am scris acum....ar mai fi probabil si altele care mi-au scapat....oricum cred ca acestea ar trebui stiute de orice mc sau simplu ascultator...pace