Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

G-MONEY
botezatoru'

Re: Deliric1 - Inspectia Tehnica Periodica

Post by G-MONEY »

Mallone ai luat-o razna tata. :lol: Noi vorbim de o recenzie tu ajungi la ceva fizic. halala comparatie=)) Daca vb de impactul emotional asupra lui Doc, atunci ma bufneste rasul grav de tot. Daca doc e o pizda emotiva, e fix problema lui. O sa mai comentez pentru ULTIMA oara la acest subiect. ABSOLUT ORICINE are dreptul la o opinie !! Ca este o opinie de cacat (din punctul a 99% dintre oameni) asta este altceva. Inclusiv eu cred ca este o opinie de cacat, dar aici nu e vb despre opinia in sine. :wink: E vorba ca NIMENI nu este obligat sa-i placa ceva sau nu. Fetei nu ii place albumul, E DREPTUL EI. De asemenea, E DREPTUL EI sa spuna asta. Traim intr-o tara democrata, nu in Coreea de Nord :wink: Prea sariti ca arsi cand e vb de unii "artisti", cred ca din lipsa de ocupatie altfel nu-mi explic. ESTI PERSOANA PUBLICA, REZULTA CA ITI ASUMI RISCUL DE A FI LUAT LA PULA ! Este valabil pentru orice domeniu. Si cu asta am terminat
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

CreativeEgo wrote:Orice ai spune, reacţia userului Vlad Munteanu e idioată, în cazul cel mai bun.
nu e deloc idioata, e fireasca ... nu poa' sa vina semintarii din fata blocului sa inconjoare un savant care lucreaza in cercetarea asupra fisiunii nucleare si energiei alternative, facand cerc in jurul lui, sa scuipe seminte pe el, spunandu-i ca arata ca un ratat de la cata carte a bagat in el, apoi lovindu-l cu pumnii si picioarele, lasandu-l ulterior intr-o balta de sange. e opinia semintarilor, si-au exprimat-o ca niste pitecantropi, dar e o opinie. ei n-au dreptul la o opinie?????

aia e o diletanta care a aparut din senin, precum basina porcului pe un camp plin de parloaga, si care-si construieste renumele umbland la nervii oamenilor.
psihologia oamenilor este foarte diferita, fiindca oamenii sunt diferiti, niciunul nesemanand cu altul. dintr-o masa de 100 de oameni, 50-60 ar ignora-o. ceilalti i-ar lua mortii-n pula. si asta pentru ca suntem oameni si nu admitem sa vina o proasta de nicaieri si sa parvina in halul asta.
Viața e complexă și are multe aspecte.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

:))) ma dar tu de ce esti asa nervos? Nu cred ca s-a luat aia de mixtape-ul tau.
http://soundcloud.com/arinix
hanno
spre 5000 de posturi, e ok

Post by hanno »

cea mai buna prestatie a lui deliric consider ca e pe "erou necunoscut".tare as fi vrut ca dobrescu sa dea in locul lui carbon, cred ca ar fi rupt
imi mai plac 100 de linii, cum am mai spus, si dobrescu pe "bine crescuta", mi se pare genial cat de natural curge omul asta pe beat.suna din ce in ce mai bine!
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

@Mallone
Bine, deci tu promovezi abandonarea totală a raţiunii în favoarea instinctelor primare. :)

Dar vezi că balta aia de sânge e doar în mintea ta. Dacă ar fi să preluăm comparaţia ta neinspirată, sămânţarii din faţa blocului n-ar reuşi să ajungă nici măcar la 100 de metri de savant, că-i înconjurat de mii de tocilari care-s gata să-l apere cu preţul tocirii creioanelor şi spargerii ochelarilor de orice opinii care nu-i gâdilă supra-egoul. Şi poate miile de tocilari sunt motivul pentru care nu mai suportă acum savantul să audă zgomotul difuz şi foaaarte îndepărtat al ălora de-i contestă importanţa. Doar zic. Pentru că, repet, îmi place Doc şi cred că "recenzia" a fost inutilă şi pe lângă subiect ca părul pubian.

Şi gata cu subiectul ăsta, că-i penibil, zău aşa...
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

iemsy wrote::))) ma dar tu de ce esti asa nervos? Nu cred ca s-a luat aia de mixtape-ul tau.
daca se lua de al meu, ma bufnea rasu' ... eu inteleg si reactiile violente, pentru ca inteleg psihologia umana.

sigur ca nu sunt de acord cu violenta fizica, dar cu cea verbala ca raspuns la prostie si violenta verbala, sunt total de acord.

situatiile extreme cer masuri extreme.

aia scrie pe un site de specialitate. de nisa. in romania, hip-hop-ul e o nisa abrupta.

sa se duca la wowbiz, ciao!, libertatea, click si cancan sa scrie sau sa-si faca blog. atunci chiar m-ar durea-n pula. sa scrie ce mortii ei vrea, ca n-o s-o citeasca nici dracu. sau o sa citeasca aia care au vrut sa fie baieti de cartier, dar s-au nascut la tara, si care aprind brichete si cer dedicatii la dj, atunci cand vin parazitii in discoteca la plopeni.

dar cand scremi asemenea dejectii pe un site de nisa, care candva a fost respectabil, e si normal ca reactiile astea sa aiba loc.
Viața e complexă și are multe aspecte.
psihopat

Post by psihopat »

Dar dacă mie mi se pare că site-ul ăla e de căcat înseamnă că e firesc ca acea opinie de căcat să fie pe un site de căcat. Despre un mixtape de căcat, aș putea opina. Și Vice e un site „de nișă” și 90% din conținut e smârcâz uscat.

Concluzia nu poate fi decât una:
http://i.imgur.com/5kkUpEC.jpg
Image
DogFather

Post by DogFather »

paranoic

Post by paranoic »

ce cringe
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Coios Smiley ăsta de a reușit să colaboreze cu o vedetă ca Deliric. Să vezi ce or să curgă concertele la Ha Ha Ha.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Dadice cringe, paranoic? E evident la mișto.

Și cum mă cheamă Cosmin, fuck you all, asta e noua mea piesă preferată. :lol:

Și sex! Sex! Mult sex!
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

s-a dat si Teo pe comercial.
http://soundcloud.com/arinix
paranoic

Post by paranoic »

Ionuţ wrote:Coios Smiley ăsta de a reușit să colaboreze cu o vedetă ca Deliric. Să vezi ce or să curgă concertele la Ha Ha Ha.
nu stiu daca e ironie, dar da, gg Smiley, acest Pitbull al Romaniei.
CreativeEgo wrote:Dadice cringe, paranoic? E evident la mișto.

Și cum mă cheamă Cosmin, fuck you all, asta e noua mea piesă preferată. :lol:

Și sex! Sex! Mult sex!
sfinte cacat. stai, ca am reascultat. prima data a fost dubios rau, ca initial m-am gandit meh, alt episod nimicnou si mi se par cringe rau in general si lipsite de amuzament, asa ca am dat pe sarite direct la doc, si zic wtf. oricum, e mai tare smiley ca doc pe piesa asta. dar da, e caterinca :))

p.s. ma cheama cosmin. si am si barba. :lol:
Gabi

Post by Gabi »

Ala nu e Doc ba... e vlad dobrescu.
\\o \o/ o//
NuMaCunosti

Post by NuMaCunosti »

yo ziceam ca e grasu
Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
Post Reply