Grasu XXL - Drumul spre succes (2015)

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

dan
Pop

Re: Grasu XXL - Unu (2011)

Post by dan »

Image
dan
Pop

Re: Grasu XXL - Unu (2011)

Post by dan »

Image

Image
dan
Pop

Re: Grasu XXL - Unu

Post by dan »

Image
dan
Pop

Post by dan »

Image
dan
Pop

Post by dan »

dan
Pop

Post by dan »

Image
Ionuţ
#pacifist#

Post by Ionuţ »

Cinci persoane au murit şi trei au fost rănite, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit frontal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Valea Oltului, lângă staţiunea vâlceană Călimăneşti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, accidentul s-a petrecut pe DN 7 la kilometrul 190 + 350 de metri, iar primele date arată că şoferul autovehiculului Opel, care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu şi în care mai erau patru persoane, a pierdut controlul volanului, din motive deocamdată necunoscute, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de un microbuz Volkswagen Transporter, care circula regulamentar, în care erau conducătorul auto şi doi pasageri.

În urma impactului, conducătorul auto al maşinii Opel şi cei patru pasageri au murit, iar şoferul microbuzului Volkswagen Transporter şi cei doi insoţitori ai săi au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi cu salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Din primele date ale poliţiştilor rutieri, în zonă în momentul producerii accidentului, ploua, iar carosabilul era umed.

Porivit poliţiştilor, cele cinci persoane care şi-au pierdut viaţa sunt din Râmnicu Vâlcea şi aveau vârste între 16 şi 27 de ani, fiiind vorba despre trei băieţi şi două fete, care se întorceau de la o petrecere, primele date ale poliţiştilor indicând că şoferul autoturismului Opel, înmatriculat în Bulgaria, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

"Accidentul a avut loc într-o porţiune de drum drept, iar primele cercetări arată că şoferul Opelului, înmatriculat în Bulgaria, după o curbă, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, cu ploaie şi carosabil umed şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, unde s-a izbit violent de un microbuz care circula regulamentar", a declarat şeful Poliţiei Rutiere Vâlcea, inspector principal Florian Ioniţă.

Traficul rutier în zona producerii accidentului a fost blocat aproape trei ore.

Printre răniţii transportaţi la spital s-ar afla şi cântăreţul Dragoş Nichifor, cunoscut sub numele de scenă "Grasu XXL", potrivit http://www.stirileprotv.ro.
Image
Cinci tineri si-au pierdut viata, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit frontal cu un microbuz.
UPDATE: Grasu XXL a ajuns la spital cu capul spart, dar a fost externat si se afla in stare buna.
UPDATE: Din primele informatii, se pare ca vinovat de producerea accidentului este soferul masinii mici, un Opel cu numere de Bulgaria.
Cei cinci aflati in masina mica n-au mai avut nicio sansa de supravietuire. La cat de puternic a fost impactul, pompierii de la descarcerare au muncit mai bine de o ora ca sa-i scoata. Erau, pur si simplu, striviti.
In microbuzul de care s-au izbit, se aflau alti trei tineri, printre care si cantaretul de hip-hop, Grasu XXL. Cu totii au fost transportati la spital. Medicii spun ca au traumatisme cranio cerebrale, dar vietile lor nu sunt in pericol.
Morţii lor de nenorociţi, ăştia cu numere de Bulgaria. Nu sunt conştienţi că gioarsele pe care le cumpără ei mai ieftin de la vecini sunt 0 din punct de vedere al siguranţei.
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Una peste alta, Grasu e ok, atat cat poti fi ok in conditiile astea.
Image
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

de asta mi-e frica mie de drumurile lungi cu masina. dormi linistit pe bancheta din spate si nici n-apuci sa te mai trezesti din cauza unui nenorocit care pierde controlul volanului. pacat de copiii aia care au murit, ca pasagerul isi merita soarta

si multa muie pentru presa online. initial am crezut ca a murit grasu din titlurile de pe facebook. a trebuit sa intru si sa citesc tot articolul ca sa vad ca grasu a scapat doar cu o contuzie
"grasu xxl implicat intr-un accident rutier soldat cu 5 morti" :shock: baga-mi-as pula in rasa voastra de cacati!!!!
rage

Post by rage »

pai aia e si ideea, pun un titlu ambiguu (care dupa parerea mea contravine grav cu bunul simt si informarea corecta pe care ar trebui sa ti-o ofere un "junalist") ca sa faca trafic pe site-ul si articolul lor penibil.

in alta ordine de idei, e pericol mare cand pleci la drum lung, ai de a face cu tot felul de dobitoci care circula pe drumuri. marti am plecat la tara (~300km distanta de bucuresti) si am ramas uimit de cati prosti pot sa circule pe drumurile publice, iti vezi de treaba ta si mori ca prostul din cauza unui cretin. am zis ca data viitoare mai bine plec cu trenul.

cred ca norocul lui grasu a fost ca era intr-o dubita d-asta, ca daca era intr-o masina normala se facea praf impreuna cu ceilalti. aia 5 din masina care a fost de vina au murit pe loc.
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Eu fac cel putin un drum pe an pana in germania cu masina.
Asta pe langa alte drumuri prin tara.
Nu a existat de 3 ani incoace drum la care sa nu evit macar un accident.
Ori mi'au venit de la masini mici sau dubite de curierat pana la tiruri pe contrasens pe serpentine, ori erau sa ma bage in sant, ori a uitat vreunu sa mai ia curba in fata mea si s'a dus in braila...

Cat despre masinile cu numar de bulgaria...
Idiotii de guvernanti au modificat iar legea taxei de mediu.
Daca pana acum masinile vechi erau prohibitive la inscriere si la cele euro 4 5 plateai intre 100 si 400 de euro de acum s'au sucit.
Un coleg de'ai lu taica'miu si'a luat un opel astra h euro 4 si a platit 1800 euro taxa.
Un prieten si'a luat un suzuky vitara din 91 si a platit 490 euro taxa.

Sa ii ia dracu pe toti..in primul rand pentru ca nu avem sosele in tara asta.
Image
Kashim

Post by Kashim »

nu stiu daca am mostenit asta de la tata, sau pur si simplu ma oftica, dar carutele mi se par unele din cele mai de cacat lucruri de pe soselele noastre. asta si idiotii de 19 ani care abia si-au luat permis si merg cu 120 in localitate pt ca-s smecheri.
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
JaBy
dimineata verific forumu

Post by JaBy »

asa ca fapt divers acum doi ani am luat permisul. am dat sala frumos. daca mai greseam o intrebare picam. la traseu am dat 100 de euro (la propunerea instructorului), am facut doar plecarea din panta si gata am luat permisul. cum plm sa nu se intample accidente stupide cand ca mn poate face unul care nu a condus in viata lui?
0722 deja imi suna cunoscut
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

eu cand am facut scoala nici nu mi-am facut teste de alea. am dat niste bani la instructor si a rezolvat el. daca eram in plm psihopat si omoram oameni pe strada? ma rog, n-am mai dat de permis pana la urma si scoala mi-a expirat, dar am de gand sa o fac serios, fara smecherii de astea.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
psihopat

Post by psihopat »

Eu sunt colorblind plm și teoretic nu cred că aveam voie să am permis. Ceea ce e absolut idiot.
Post Reply