Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)
Re: Dragonu' AK47 - Dragoș V'o dă (2012)
Eu nu inteleg despre ce vorbesc bajetii astia ( din nou ) deci de la 02:40, in mod special, cine tine piesa asta pe repeat, il rog sa ma lumineze.
Nu de alta... dar mi-e greu sa cred ca cineva chiar asculta asta de placere, uitandu-ma la comentariile de pe youtube din ultimii ani de la piesele romanesti, unde 80% din cei care posteaza sunt fie agramati, fie pe dinafara subiectului, fie mult prea sparti incat sa vorbeasca coerent.
Nu de alta... dar mi-e greu sa cred ca cineva chiar asculta asta de placere, uitandu-ma la comentariile de pe youtube din ultimii ani de la piesele romanesti, unde 80% din cei care posteaza sunt fie agramati, fie pe dinafara subiectului, fie mult prea sparti incat sa vorbeasca coerent.
Re: Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)
Avem si after party dupa concertul de maine din Irish Music Pub

-
- dimineata verific forumu
-
- dimineata verific forumu
N-am nimic cu nimeni, HipHopNews mi se pare unul dintre cele mai OK site-uri de profil, dar ...teaser la interviu?
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
si e si mut.
macar de raspundea omu la o intrebare acolo sa vedem si noi cum sta treaba.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Ma intreb daca le-a luat exclusive 

Nu le-a luat exclusive, dar le-a cumparat. Un beat exclusiv de la Anno Domini ajunge si la 500 de dolari, pe cand drepturile costa doar 30 dolari / beat. Dar e ok si asa...
350$ din cate stiu eu. E bine si asa, de sunat suna bine si de-aia ma gandesc ca le-a luat pe trackuri (Leasing + trackuri).