Hip-Hop Monden (de prin media)
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
nu am nimic...nici cu ea nici cu what;s up,nici cu lora,plm...dar ei nu au un public real,app de muzica ascultata in masa...daca s-ar da drumu la muzica la liber pe radio si tv,sunt sigur ca s-ar pierde in anonimat...
si mie mi-a lasat un gust amar schimbarea din reggae in dancereala.
si mie mi-a lasat un gust amar schimbarea din reggae in dancereala.
Acel moment...Boka wrote:ma Dino...
la cacatu ala de rma sunt nominalizate cacaturi fara substanta,ar trebui sa stii treaba asta.
din rock si rap se iau cele mai dancerizate piese posibile,astfel incat sa nu mai sune a rock si rap si se da cate un premiu de fiecare.Restul premiilor se duc la velea(vreo 3-4 asa),conectar(tot asa),si restu de 20 se duc pe cacaturi de bumtzareala(deepcentral,deepside deeejays,deepthroat,etc) si dancereala(vezi smaili,inna,lora sau aia mica cu vara pulii mele).
Folku nici nu se ia in considerare,desi imre(care scoate anual cate ceva) se pisa de sus pe toata "industria".
Radiourile si televiziunile sunt pline de cimpanzei lobotomizati(in 6 ore pe microbuz de la tg jiu la cluj creca am ascultat de 15 ori cacatu ala cu rochita si sandaua) iar publicul...care plm de public?Daca tu imi spui mie ca aia mica are public care sa ii cumpere cd-urile(de fapt care cd-uri ca are 2 piese in plm...si nu numa ea,majoritatea astora) si sa ii plateasca intrare la concerte(care sa tina fix 2 piese in plm) eu imi tai p***.Sau lora...sau uatzap ala....
Masele de care vorbesti tu asculta cacaturile astea ca le sunt bagate pe gat super insistent nu pt ca asta vor ei sa asculte.Ia sa bage radiourile la liber din tot ce iese,sau sa apara radiourile de nisa,care sa bage numai un gen tot asa din tot ce iese,fara heavy rotationuri si cacaturi,si sa se aleaga de acolo,sa vedem ce alege lumea?Acolo si asa vezi interesul lumii pt o piesa sau un artist.
in care sunt de acord cu boka 99%.
Tot ceea ce spuneam eu era ca pt RMA e bine totusi ca sunt alea nominalizarile, pentru ca se putea mai rau de atat.
publicul de masa inghite ce i se baga pe gat, da.
dar tot publicul de masa e cel care da sms-uri/telefoane/mail/commenturi cu requesturi la tv si radio.
Si da, nicoleta cireasa are publicul ei. Asa cum (si iti spun ca am fost foarte surprins) Lala Band a creat isterie.
Copiii vor "idoli", iar cand idolii sunt de'o varsta cu ei identificarea se produce mult mai usor.
Vezi Bieber.
Repet, singura mea mentiune e ca vorbiti de RMA si aveti pretentii de necomercial la nominalizari.
E ca si cum ati manca ciorba cu inghetata.
Iar in ceea ce priveste radiourile, e complicat...
E complicat pt ca radiourile o duc destul de greu si au nevoie de bani. Nu poti in momentul de fata sa faci un radio de nisa fara un investitor puternic si asta nu e chiar momentul propice in care sa risti milioane de euro intr'o investitie paguboasa

intreb si eu asa..daca nu ai numele inregistrat la osim si nici piesele/albumele scoase oficial cu taxele platite etc in baza a ce poti fi difuzat pe radio si eventual sa fii platit legal pentru ele?
Vallejo wrote:mai bine asc manele decat alta muzica romaneasca. pe bune
e talentata si a demonstrat ca o tine vocea si live. piesa memories a fost facuta de tommo production. a facut acum o alta piesa pe care e o fata mica, dar nu se compara cu memories.. mie mi se pare decenta oricumMallone wrote: nicole cherry e extraordinar de talentata. chiar n-ai ce sa ai cu ea. problema e ca observ ca nu merge pe linia pe care apucase sa mearga cu "Memories". Reggae-ul este un gen muzical care lipseste cu desavarsire din playlisturile radiourilor generaliste, si Nicole a fost ca o revelatie pentru genul asta muzical.
sa fii platit LEGAL fara sa ai niciun act? aia nu se poate. poti sa fii difuzat pe radio daca vrea omu de la radio sa iti bage piesa.. dar in afara de guerilla nu stiu ce radio se baga sa te promoveze. poate ii place lui buzdugan albumul de la gun fu... dar oricat de mult i-ar placea lui personal, e destul de greu sa il difuzeze pe radio zu.. nu?ciuschi wrote:intreb si eu asa..daca nu ai numele inregistrat la osim si nici piesele/albumele scoase oficial cu taxele platite etc in baza a ce poti fi difuzat pe radio si eventual sa fii platit legal pentru ele?
-
- Arhistrateg nebiruitul
http://stirileprotv.ro/stiri/1-decembri ... eatul.html
Abia a implinit 19 ani si pentru trecatori e un pusti care ia o pauza intre lectii. Dar aparentele inseala. Iar adevarul e de-a dreptul revoltator: in timp ce multi romani isi tocesc coatele prin facultati sau cauta un loc de munca, acest copil este deja mic intreprinzator. De 3 ani, Elekes Levente – pe scurt, Levi - isi castiga existenta, iar la parinti mai merge doar in vizita - fiindca tot de atunci locuieste si se intretine singur. Nu e nici bogat, dar nici sarac.
A venit si ne-a zis Vreau sa ma ocup eu de canalul vostru de YouTube!”, povesteste Tataee, unul dintre membrii trupei. „Avea 15 ani, dar parea foarte, foarte copil, parea de 12 ani. Si ma gandeam Ce sa fac eu cu tine?” Un an intreg i-a batut la cap pe cei de la BUG Mafia. In cele din urma s-au intalnit la un concert, la Brazi si Tataee i-a dat parola de la canalul BUG Mafia de pe YouTube.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
cepulamea
ba, bravo lui! ajuta si frustrarea la ceva in viata, poti sa faci lucruri frumoase si inventive si cand stai cam mult in casa
nu acum serios, bravo lui! ma uitam zilele trecute ca mai sunt cativa ca el, dinastia de fac videoblog saptamanal sau ce plmea fac ei, cu sute de mii de like-uri la facebook si zeci de mii de subscriberi pe youtube si coi, sa mor daca inteleg faima lor.sunt invitati sa prezinte baluri mai nou, trag liceele prin provincie de ei sa vina sa le prezinte balurile..ce usor fac unii bani

Ba da ce volum are in voce zici ca e frate cu chimie!
mai da-l ma-n plm, asa ca e hades forum.. nu da el bacu ca e smecher si se muta de la 16 ani de acasa ca nu-i placea ca il trimitea ma-sa sa duca gunoiul, gunoiul ala plin de cacat cand era mic il arunca tas-o ...
http://soundcloud.com/arinix
-
- ce n'est pas possible
"Nu suportam când mama mă trimitea să duc gunoiul".
Dar când îți ștergea câcatul de la cur era bine?? Wack ass nigga.
Dar când îți ștergea câcatul de la cur era bine?? Wack ass nigga.
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
-
- dimineata verific forumu
-
- Arhistrateg nebiruitul
Mă, eu am pus că era cu Tataee şi BUG, ce treabă are vlogul mai puţin interesant decât filateria la nonagenari a postpuberului anti-reciclare? 
E treaba lui ce face, bine că are bani, poate că angajează persoană să-i ducă gunoiul, face şi Boka un ban cinstit când nu-i de gardă.

E treaba lui ce face, bine că are bani, poate că angajează persoană să-i ducă gunoiul, face şi Boka un ban cinstit când nu-i de gardă.
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
nu e vorba ca face bani pisa-m-as pe aroganta lui, mai canta si in maghiara...
http://soundcloud.com/arinix
ce labareala de copil. seamana cu zmenta ala
cred ca singuru din categoria asta de internauti la care pot sa ma uit fara sa vomez pe monitor e codrin bradea
si silviu gherman, dar el nu prea are succes la public
cred ca singuru din categoria asta de internauti la care pot sa ma uit fara sa vomez pe monitor e codrin bradea
si silviu gherman, dar el nu prea are succes la public