n-are rost sa fim fatalisti... io nu cred ca e chiar asa o rascruce concertu asta...
dau doar 1 exemplu, jeru the damaja si mai cati altii au concertat prin polonia, cehia, bulgaria etc in niste baruri tip pestera destul de obosite... astia ai nostri sau aruncat ca berbecii direct la polivalenta (chi ching ching $$$)... pana mea, mai bine sa fim mai putini da onpoint, decat plin de cioflingari
wtkb totusi sunt niste tipi mai de categoria a 2a... multi dintre ei nu prea m-au impresionat per total, dar o sa fiu acolo, ca nah... ca spectacol, sound, atmosfera etc cred ca o sa merite
rascrucea o sa fie atunci cand vor apare baruri/cluburi dedicate special acestui gen de muzica, cand o sa mutam balacareala gen "best sampler" din fata calc la o sticla de bere(in cap or sa spuna unii

), cand o sa invatam sa fim prieteni, cand o sa invatam sa fim uniti, o comunitate adevarata... cand cand cand cand cand
pana mea, de aberat as mai abera... dar lucrurili e complicati si nu e simpli... si daia vara nu se depune omatu