Wu Tang Killa Beez - barometru cultural in HH RO

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

mihai.lazar wrote:
LIL GURU wrote:Chiar daca se anuleaza, numaru de bilete vandute nu o sa creasca prea mult, poate chiar deloc. Multi din cei care miau spus ca nu vin la concert, motivau prin faptul ca nu au ascultat WTKB, deci...
probabil nu au avut itmp pt. shabbaz sau killarmy din cauza ca iesise albumul nou de la fermented reptiles
sau formatia Yellow Cab :lol: :lol: :lol:
J.J.
GREAT CORNHOLIO

Post by J.J. »

deci in romania..sunt maxim 3500 de ascultatori...ca zik...1000 din ei..au avut probleme..shi nu poa sa vina...ca offtopic asha...cat respect sa ai pentru mafia..care vinde in jur de 100 de mii pe album... :bow:
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

ma uitam pe site la wu tang si vorbeam cu ortega, in restul locatiilor unde au avut concerte nici una nu era de anvergura salii polivalente.toate erau la genu cluburi sau locatii improvizate ad-hoc.
miscare sigur exista si o sa vedeti ca vor veni multi asa care arata de parca nu au nici o treaba.poate era bine daca veenea cineva mai cunoscut..dar acum na...
ne vedem miecuri acolo si ne simtim bine.
Image
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

io tot am impresia ca este in seara asta...ciudat rau ... :)
99.9%
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

Preacher wrote:+ ca mai sunt si comentarii de genul "astia sunt rebuturile de la wu tang ... de ce sa vin pentru wu tang second hand?"
Majoritatea sunt colaboratori vechi ai Wu-Tang Clan-ului!!! Plus ca unii dintre ei au ajuns in WTKB dupa ce au facut valuri mari cu trupele din care provin (nu cred k e nevoie sa dau numele trupelor)!!! Nu cred ca cineva care a ascultat WTC nu stie despre Killarmy-e doar un exemplu (poate doar acei raperi "de ocazie" cum imi place mie sa le zic, aia care poarta sau purtau tricouri cu "vulturashul" doar pt ca le place sau le placea cum arata logul WTC).
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

BRUGNER_okocha wrote:
mihai.lazar wrote:am facut aceste comentarii pe privat cu kondamnat dar le voi expune si aici ... au fost facute 3 mari greseli in promovarea evenimentului:
1. lipsa unui partener TV serios ... Utv nu exista ... Mtv sau TVK puteau face diferentza
2. Pretul relativ mare a biletelor (in lipsa unor sponsori seriosi care sa suporte o parte din costuri) ... sa nu uitam ca majoritatea ascultatorilor de hip hop se afla inca in liceu traind din alocatii ... chiar daca apre deplasat e si asta o problema ... oamenii nu-s pregatiti sa plateasca 650.00 pe un bilet ... daca pretul ramanea 300.000 nr. biletelor vandute era mai amre
3. Ziua aleasa ... aka MIERCURI ... in timpul scolii si sesiunii ... incurca la maxim o mare parte de oameni din tara care ar fi vrut sa ajunga la acest eveniment... chiar nu imi explic de ce nu s-a facut in weekend

in restinsa..sper ca Polivalenta sa arate cat de cat plina miercuri
2000, frate, asta e cifra. In '95 la Rap Attack au fost 5000, deci suntem peste WTKB... :lol:
Pai cu 2000 de inji poate se umple spatiul din fata scenei...dar locurile din "tribune" p__a....
Oricum e posibil ca sala sa para goala!!!Poate se va ajunge la un numar de macar 3000 de bilete vandute!!! Stii cum sa zice: SPERANTA MOARE ULTIMA!!!...si as completa cu tristetze...SI NOI DUPA EA...!!!
Zodiak
moderator astea

Post by Zodiak »

bai.. "daca venea un nume mai mare"... tot putini oameni ar fi fost pentru ca pretul s-ar fi putut dubla/tripla
Image
Beware the beast man...
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

Zodiak wrote:bai.. "daca venea un nume mai mare"... tot putini oameni ar fi fost pentru ca pretul s-ar fi putut dubla/tripla
i disagree....calculeaza si tu 650.000 = 18 euro
deci pretul biletelor a fost intre 8,5 euro si 18 euro.
pretul unui bilet la un show afara este intre 10 si 25 de euro.avand in vedere ca aici e romania este un pret extrem de rezonabil.

p.s.raekwon si alti emsi gen tin concerte in ungaria numai in clburi de 3-400 de pers cu un pret la bilete in medie de 15 euro.asta am aflat-o intr-o discutie cu un baiat din budapeste.si unde pui ca si lor li se pare mult.atunci noi ce sa mai zicem.
Image
dumbinos
rapperu vostru preferat

Post by dumbinos »

n-are rost sa fim fatalisti... io nu cred ca e chiar asa o rascruce concertu asta...
dau doar 1 exemplu, jeru the damaja si mai cati altii au concertat prin polonia, cehia, bulgaria etc in niste baruri tip pestera destul de obosite... astia ai nostri sau aruncat ca berbecii direct la polivalenta (chi ching ching $$$)... pana mea, mai bine sa fim mai putini da onpoint, decat plin de cioflingari :)

wtkb totusi sunt niste tipi mai de categoria a 2a... multi dintre ei nu prea m-au impresionat per total, dar o sa fiu acolo, ca nah... ca spectacol, sound, atmosfera etc cred ca o sa merite :)

rascrucea o sa fie atunci cand vor apare baruri/cluburi dedicate special acestui gen de muzica, cand o sa mutam balacareala gen "best sampler" din fata calc la o sticla de bere(in cap or sa spuna unii :)), cand o sa invatam sa fim prieteni, cand o sa invatam sa fim uniti, o comunitate adevarata... cand cand cand cand cand

pana mea, de aberat as mai abera... dar lucrurili e complicati si nu e simpli... si daia vara nu se depune omatu
adapter
moderator astea

Post by adapter »

multi care n-au treaba cu fenomenu' mi-au zis ca nici nu au auzit de asa ceva...nah sunt multi factori care au contribuit la non-succesul acesta...oricum ne vedem pe baricade 8)
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

dumbinos wrote:n-are rost sa fim fatalisti... io nu cred ca e chiar asa o rascruce concertu asta...
dau doar 1 exemplu, jeru the damaja si mai cati altii au concertat prin polonia, cehia, bulgaria etc in niste baruri tip pestera destul de obosite... astia ai nostri sau aruncat ca berbecii direct la polivalenta (chi ching ching $$$)... pana mea, mai bine sa fim mai putini da onpoint, decat plin de cioflingari :)

wtkb totusi sunt niste tipi mai de categoria a 2a... multi dintre ei nu prea m-au impresionat per total, dar o sa fiu acolo, ca nah... ca spectacol, sound, atmosfera etc cred ca o sa merite :)

rascrucea o sa fie atunci cand vor apare baruri/cluburi dedicate special acestui gen de muzica, cand o sa mutam balacareala gen "best sampler" din fata calc la o sticla de bere(in cap or sa spuna unii :)), cand o sa invatam sa fim prieteni, cand o sa invatam sa fim uniti, o comunitate adevarata... cand cand cand cand cand

pana mea, de aberat as mai abera... dar lucrurili e complicati si nu e simpli... si daia vara nu se depune omatu
am citat tot ca imi e greu sa disting acum ceea ce voiam sa disting...
dar era vorba de cluburi de 400 - 500 de persoane ... in bucuresti ... nu cred ca sunt cluburi atat de mari...si cele care sunt sunt discoteci...iar cele care intradevar pot adaposti 400 de suflete, la capacitatea asta, sufletele se vor calca in picioare... tre sa ne punem problema ca poate nu sunt nici locatii adecvate pentru concerte ...
mai raman discotecile care pot adapostii 400 de suflete dar in afara e lansarea zale si lansarile mafia, eu nu am vazut discoteci folosite pentru concerte hip hop ....
99.9%
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

de fapt duminos cre ca nu pe tine am vrut sa te citez :))))
99.9%
Marius
tanar

Post by Marius »

pacat de statisticile astea dar era de asteptat oarecum.si noi mai vrem sa vina krs one in romania?? :roll: sau jeru..sau altii mari..? :idea: oricum noi astia care mergem,sa facem galagie :P see ya there homies
sunrah
.

Post by sunrah »

Romania nu e pregatita si nici nu merita astfel de artisti pentru moment!
you just never know when you're living in a golden age.
pablobaluba
fratele meu tu esti baiat

Post by pablobaluba »

Sun|Rah wrote:Romania nu e pregatita si nici nu merita astfel de artisti pentru moment!
corect.
e trist.
dar de fapt nu e trist ca ne-o meritam
parerea mea e ca trebuia sa fie facut intr-o alta locatie mai mica.. mult mai mica....de 3-4000 de pers (daca exista asa ceva la noi)
acelasi lucrus s-a intamplat la tilburg in olanda. s-a organizat intr-o sala f mare iar rezultatul a fost dezastruos...toata lumea plecand dezamagita...
sa vedem si la noi...
succes
Post Reply