teaser-paint.nu le am cu grafica,scuzati poza astia cu arta vizual
dupa teaser si rasplata.dupa paint,inregistrare cu telefonul.downloadati DOAR daca vreti sa ascultati neaparat si nu aveti altceva mai bun de facut!e pierdere de timp,garantez.scuzati sunetul dar...nu eu am inregistrat...de fapt nici nu stiam ca sunt inregistrat pareri astea...daca vreti.nu e obligatoriu si nu e obligatoriu sa argumentati daca nu va place,nu ma deranjeaza.have fun!
un mic preview la articolul ce il voi posta maine ca avem o problema cu logarea pe admin.e terminat,dar nu m-am gandit la un titlu.
.......................................................................
" Exista vreo solutie? Ar trebui eu sa o dau prin acest articol? Nu stiu daca exista si nu am dorit sa dau o solutie ci doar sa ridic o problema ... Care este valul urmator al hip-hop-ului romanesc? Cine il va reprezenta? De ce suntem asa divizati? "
Citatul de mai sus este extras dintr-un articol(pe numele sau "Inceputurile...") scris de Kombat si publicat pe data de 11 oct 2007 pe situl(singurul dupa parerea mea) de informatie hiphop.Dupa ce face o trecere in revista a principalelor trupe din peisagistica autohtona,Kombat pune problema existentei "istoriei" de dupa aparitia ultimelor labeluri de referinta,Facem Records si Hades Records.Nu se refera la aparitiile discografice ale "consacratilor", ci la consistenta "noului val",la ce aduc inedit trupele care vin dupa 2002.Deasemenea, Kombat mai ataca si problema lipsei de unitate dintre principalele grupari noi si nu cred ca se refera la relatiile interumane ci la unitatea ideatica ce ar trebui sa caracterizeze o generatie(indiferent de natura ei).Articolul de fata nu este un comentariu al citatului lui Kombat.
...................................................................................................