www.ahhg.ro

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

tzele
spre 5000 de posturi, e ok

Post by tzele »

Image

teaser-paint.nu le am cu grafica,scuzati poza astia cu arta vizual :oops:
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

tzele wrote:dupa ceva timp de frecat menta pe forumuri :D revin.

http://ahhg.xhost.ro/index.php?pag=0&detalii=0

o parere la albumul ceilalti-se anunta soare
mie nu-mi merge site-ul vostru, sau daca merge, ii ia vreo 5 min pana se incarca :(
tzele

Post by tzele »

tzele wrote:Image

teaser-paint.nu le am cu grafica,scuzati poza astia cu arta vizual :oops:
dupa teaser si rasplata.dupa paint,inregistrare cu telefonul.downloadati DOAR daca vreti sa ascultati neaparat si nu aveti altceva mai bun de facut!e pierdere de timp,garantez.scuzati sunetul dar...nu eu am inregistrat...de fapt nici nu stiam ca sunt inregistrat :) pareri astea...daca vreti.nu e obligatoriu si nu e obligatoriu sa argumentati daca nu va place,nu ma deranjeaza.have fun! :D

http://ahhg.xhost.ro/
tzele

Post by tzele »

www.ahhg.bestweb.ro am schimbat gazduirea,asta se pare ca este destul de buna.s-a schimbat deasemenea si fata sitului,e mai practica asa.
Last edited by tzele on Sat Oct 20, 2007 10:32 pm, edited 1 time in total.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tzele wrote:www.ahhg.bestweb.ro am schimbat gazduirea,asta se pare ca este destul de buna.s-a schimbat deasemenea si fata sitului,e mai practica asa.
nu merge
muie copos
tzele

Post by tzele »

mie imi merge.nu stiu care e treaba....

incercati sa accesati din browser de la firefox/explorer linkul.nu stiu de ce nu merg linkurile direct de pe hades
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tzele wrote:mie imi merge.nu stiu care e treaba....

incercati sa accesati din browser de la firefox/explorer linkul.nu stiu de ce nu merg linkurile direct de pe hades
nici asa nu merge
muie copos
tzele

Post by tzele »

zici la misto sau chiar nu merge? incearca ahhg.xhost.ro atunci ca are redirectionare.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

tzele wrote:zici la misto sau chiar nu merge? incearca ahhg.xhost.ro atunci ca are redirectionare.
ciudat dar asa merge
muie copos
tzele

Post by tzele »

un mic preview la articolul ce il voi posta maine ca avem o problema cu logarea pe admin.e terminat,dar nu m-am gandit la un titlu.
.......................................................................
" Exista vreo solutie? Ar trebui eu sa o dau prin acest articol? Nu stiu daca exista si nu am dorit sa dau o solutie ci doar sa ridic o problema ... Care este valul urmator al hip-hop-ului romanesc? Cine il va reprezenta? De ce suntem asa divizati? "

Citatul de mai sus este extras dintr-un articol(pe numele sau "Inceputurile...") scris de Kombat si publicat pe data de 11 oct 2007 pe situl(singurul dupa parerea mea) de informatie hiphop.Dupa ce face o trecere in revista a principalelor trupe din peisagistica autohtona,Kombat pune problema existentei "istoriei" de dupa aparitia ultimelor labeluri de referinta,Facem Records si Hades Records.Nu se refera la aparitiile discografice ale "consacratilor", ci la consistenta "noului val",la ce aduc inedit trupele care vin dupa 2002.Deasemenea, Kombat mai ataca si problema lipsei de unitate dintre principalele grupari noi si nu cred ca se refera la relatiile interumane ci la unitatea ideatica ce ar trebui sa caracterizeze o generatie(indiferent de natura ei).Articolul de fata nu este un comentariu al citatului lui Kombat.
...................................................................................................
sunrah
.

Post by sunrah »

sa nu uiti a da link-ul spre articol. :wink:
you just never know when you're living in a golden age.
tzele

Post by tzele »

RapX
sub.solist

Post by RapX »

articolul din care ai citat se numeste "Incotro..." si ai uitat sa precizezi sursa.
tzele

Post by tzele »

am corectat.sursa am precizat-o la inceput. :oops:
partea introductiva am scris-o azi-noapte in graba si am uitat sa scriu si sunetesubsol.net.cer scuze
Lecart
dimineata verific forumu

Post by Lecart »

Articolul e ok, e scris bine; totusi iti recomand sa lasi spatii dupa virgule sau dupa punct. E mai lejer de urmarit, si arata mai bine. :)
Post Reply