Kanye West - Graduation (2007)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

"Stronger" e smechera rau.

HANDS DOWN!
game101
rapperu vostru preferat

Post by game101 »

nuj ce va asteptati de la Kanye....omu nu prea le are cu rapu ca marii giganti.Cand spui Hip Hop nu spui Kanye omule.Yo pe asta il pun in aceeas oala cu 50 si cu Jay Z si restu astia.

Stai ca scoate Rakim acum o lectie de Hip Hop
Image
Image
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

grav daca il compari pe jay z cu 50 cent...
mie mi-a placut albumul cam 70% asa..la vreo 2-3 am dat skip, dar in rest a fost un album bun..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
cafteala
official QB murderer

Post by cafteala »

album foarte bun. :) un sound fresh. kanye este un producator bun, imi place timbrul sau vocal, dar lirica ma lasa usor rece. oricum, e ok.

e pe filmul meu la categoria productie.
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Suzy wrote:grav daca il compari pe jay z cu 50 cent...
de acord!

mi se pare trist ca majoritatea il stiu pe jay-z ca fiind omul cu "umbrella". Jay-z, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai mari liricisti pe care i-a avut hh-ul, chiar daca nu are nu stiu ce artificii tehnice. Sa zicem ca e unul dintre artistii care pot, dar nu vor. De ce? Pentru ca a ajuns la un anumit nivel si-l doare la 2 metri in fatza pulii daca x si y il considera comercial,50 cent sau mai stiu eu ce. Oricum, e tare!

ontopic: acum am luat si eu albumul, il ascult si revin cu parerei
game101
rapperu vostru preferat

Post by game101 »

pe jay-z il stiu de la primu pana la ultimul album......dar pe ultimele 2 albume a inceput sa se duca.....parerea mea
Image
Image
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

game101 wrote:nuj ce va asteptati de la Kanye....omu nu prea le are cu rapu ca marii giganti.Cand spui Hip Hop nu spui Kanye omule
:?
Image
Image
iLL:WiLL
jazzhopsoul

Post by iLL:WiLL »

Daniel-San wrote:
game101 wrote:nuj ce va asteptati de la Kanye....omu nu prea le are cu rapu ca marii giganti.Cand spui Hip Hop nu spui Kanye omule
:?
Ba nu
:arrow:

:!:
Image
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

D M X wrote:Jay-z, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai mari liricisti pe care i-a avut hh-ul, chiar daca nu are nu stiu ce artificii tehnice.
Are ghostwriter ... vezi ca il arata si pe youtube pe cel ce-i face piesele ... sunt niste scene de la making of Black Album daca nu ma-nsel ... si arata cum a lucrat la mai multe trackuri ... deci nu el isi face versurile .
DFB
Fat and ugly as ever

Post by DFB »

86BPM wrote:
D M X wrote:Jay-z, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai mari liricisti pe care i-a avut hh-ul, chiar daca nu are nu stiu ce artificii tehnice.
Are ghostwriter ... vezi ca il arata si pe youtube pe cel ce-i face piesele ... sunt niste scene de la making of Black Album daca nu ma-nsel ... si arata cum a lucrat la mai multe trackuri ... deci nu el isi face versurile .
Pfff, cred ca nu puteai sa spui prostii mai mari... In fine, sunt convins ca asta e postul pus in plus si o sa mi se zica "inapoi la subiect" da asta e cel mai mare cacat... Si ca sa ne intoarcem la subiect, cred ca am exagerat cu albumu, mi-am gasit preferatele acum, dar tot slab e per total...
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

ce e greu de inteles...ca are Ghostwriteri Jay ? Stai sa caut filmu pe youtube in moloz...
makedoN
un domn / doamna

Post by makedoN »

Jay Z a avut ghostwriteri ptr The Black Album/Kingdom Come/Blueprint 2 :)

cine nu crede nu ma intereseaza sa apeleze la Detectivu' Lu' Peste.

cat despre Graduation nu am de zis nimic decat ca pana si ...

Carter III (Unreleased) > Graduation :roll:

dezamagitor... macar de o tinea in acelasi spirit ca sa aibe o continuitate... Degeaba Teddy Bear pe coperti daca pe CD se scurge cacatu :butch2:
Image
arigo
Personal Journalist

Post by arigo »

makedoN wrote:Jay Z a avut ghostwriteri ptr The Black Album
aha... deci de-asta le dadea aproape din memorie in inregistrarile aparute pe dvd...

merci ca m-ai luminat! si cine zici ca a mai avut ghostwriteri pe albume? cand iti dau o bere sa mai imi spui dedesupturi de-astea din rep? pls?!? vrei???
sunrah
.

Post by sunrah »

:lol: :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
arigo
Personal Journalist

Post by arigo »

stateam si ma gandeam...

oare lucrurile pe care le spune mama lui jay-z pe 4th of december sunt de la ea? sau a platit si ea o ghostwriteritza?
Post Reply