Kanye West - Graduation (2007)
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
grav daca il compari pe jay z cu 50 cent...
mie mi-a placut albumul cam 70% asa..la vreo 2-3 am dat skip, dar in rest a fost un album bun..
mie mi-a placut albumul cam 70% asa..la vreo 2-3 am dat skip, dar in rest a fost un album bun..
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
de acord!Suzy wrote:grav daca il compari pe jay z cu 50 cent...
mi se pare trist ca majoritatea il stiu pe jay-z ca fiind omul cu "umbrella". Jay-z, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai mari liricisti pe care i-a avut hh-ul, chiar daca nu are nu stiu ce artificii tehnice. Sa zicem ca e unul dintre artistii care pot, dar nu vor. De ce? Pentru ca a ajuns la un anumit nivel si-l doare la 2 metri in fatza pulii daca x si y il considera comercial,50 cent sau mai stiu eu ce. Oricum, e tare!
ontopic: acum am luat si eu albumul, il ascult si revin cu parerei
-
- Splashinator
Are ghostwriter ... vezi ca il arata si pe youtube pe cel ce-i face piesele ... sunt niste scene de la making of Black Album daca nu ma-nsel ... si arata cum a lucrat la mai multe trackuri ... deci nu el isi face versurile .D M X wrote:Jay-z, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai mari liricisti pe care i-a avut hh-ul, chiar daca nu are nu stiu ce artificii tehnice.
Pfff, cred ca nu puteai sa spui prostii mai mari... In fine, sunt convins ca asta e postul pus in plus si o sa mi se zica "inapoi la subiect" da asta e cel mai mare cacat... Si ca sa ne intoarcem la subiect, cred ca am exagerat cu albumu, mi-am gasit preferatele acum, dar tot slab e per total...86BPM wrote:Are ghostwriter ... vezi ca il arata si pe youtube pe cel ce-i face piesele ... sunt niste scene de la making of Black Album daca nu ma-nsel ... si arata cum a lucrat la mai multe trackuri ... deci nu el isi face versurile .D M X wrote:Jay-z, dupa parerea mea, e unul dintre cei mai mari liricisti pe care i-a avut hh-ul, chiar daca nu are nu stiu ce artificii tehnice.
Jay Z a avut ghostwriteri ptr The Black Album/Kingdom Come/Blueprint 2
cine nu crede nu ma intereseaza sa apeleze la Detectivu' Lu' Peste.
cat despre Graduation nu am de zis nimic decat ca pana si ...
Carter III (Unreleased) > Graduation
dezamagitor... macar de o tinea in acelasi spirit ca sa aibe o continuitate... Degeaba Teddy Bear pe coperti daca pe CD se scurge cacatu

cine nu crede nu ma intereseaza sa apeleze la Detectivu' Lu' Peste.
cat despre Graduation nu am de zis nimic decat ca pana si ...
Carter III (Unreleased) > Graduation

dezamagitor... macar de o tinea in acelasi spirit ca sa aibe o continuitate... Degeaba Teddy Bear pe coperti daca pe CD se scurge cacatu