Racfm
- Racfm
- rapperu vostru preferat
dar intai contateaza parerea voastra ( ca d-asta pun melodia aici ) si pe urma parerea mea ...
Plm ... stiu ca se poate mai bine ... dar toate lucrurile se invatza si eu incerc sa fac ceva constructiv ... si de asta pun melodia aici ... uite ...
Dexstar , mi-a placut ca mi-a zis ... ca nah ... o sa incerc la urmatoarea piesa sa fac ceva mai special !
Mersi !
Plm ... stiu ca se poate mai bine ... dar toate lucrurile se invatza si eu incerc sa fac ceva constructiv ... si de asta pun melodia aici ... uite ...
Dexstar , mi-a placut ca mi-a zis ... ca nah ... o sa incerc la urmatoarea piesa sa fac ceva mai special !
Mersi !
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar))
nush ... negativu e ff tare...nu inteleg ce au altii de comentat in privinta asta...nush pe care ai enervat in trecut...dar vad...ca nu prea te au baietii nici macar ''la stomac'' ... piesa in ansamblu e ok...i-am dat play de 3 ori consecutiv... eu prefer flowurile care plutesc pe beat... artificiile si alea alea... dar eu zic sa nu ii bagi in seama pe astia... chinuieste-te sa faci ceva frumos... versurile... nu is chiar slabe... ai unele expresii frumoase... dar trebuie sa faci toate sa fie asa... deci umpic mai mult atentie ... continua ceea ce faci ... si incearca sa nu mai asculti hip-hop romanesc ... si pt stare de spirit... alte genuri de muzica ... bafta ...
-
- dimineata verific forumu
cah.nu imi place.same shit.nu mai scriu ce s-a zis mai sus,ca m-as plictisi.
vad c-ai zis ca la la la la se invata si incerci sa faci ceva la la la.
posteaza mai bine cand simti c-ai evoluat.
hai ciau.
vad c-ai zis ca la la la la se invata si incerci sa faci ceva la la la.
posteaza mai bine cand simti c-ai evoluat.
hai ciau.
Last edited by O.N. on Wed Apr 02, 2008 9:54 pm, edited 1 time in total.
- akima
- spre 5000 de posturi, e ok
- Location: "I don't even know where the hell I am half the time!"
era vorba de racfm pe topicu asta.. bai te-am vazut live.. sambata in nord.. nu e CHIAR atat de rau
nush ce sa zic.. acceptabil poate
dar clipu ala de pe youtube e chiar extreeem de sec
:|:|
dar nu mai sec decat faptu ca ti-au gresit numele sambata cand te-au prezentat

dar nu mai sec decat faptu ca ti-au gresit numele sambata cand te-au prezentat

"daca-s bine unde sunt, iti trimit felicitare."
- christian k.
- vatraș local
Hai ma chill, omu e naspa, poate sesizeaza, poate nu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa postati tot felu de ciudatenii la adresa lui, bla bla bla bla, alte chestii de bun simt, bla bla bla bla bla.
Racfm, cand o sa evoluezi si tu? Totusi, canti de 2 ani si ceva, sau ce sloboz...
Racfm, cand o sa evoluezi si tu? Totusi, canti de 2 ani si ceva, sau ce sloboz...

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!