Meursault wrote:Nu de toti, nici nu am pretins asta. Da' cei de care am avut placerea sa aud sunt jenanti.
io cred ca de mithrill zice ma paczimilliane, nu de tine,
nush bah...sunt piese bunicele pe acolo...adic mie unele mi au placut din ce am apucat sa asc...dintre emcee omu hydro mi se pare cel mai bun...
ps: bucata mea e la misto
ps2: pt boka (tati) chiar vorbeam zilele trecute cu flaf si el nino de acolo de la voi si le ziceam ca abea astept sa mai ajung la o cantare in craiova...
ps3: hai odata cu compilatia
@Boka, care ma facea hater:
Tinere, sa-ti dau un exemplu sa vezi despre ce vorbesc:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W8xvLHel92s[/youtube]
KNAWHMEAN? Putin simt al ridicolului, nu cred ca cer mult.
Daca sa fii selectiv inseamna sa fii hater atunci sunt hater. Abuzati de cuvantul asta aici pe forum.
Last edited by Meursault on Mon Apr 14, 2008 10:17 pm, edited 2 times in total.
da,stiu,am vazut clipu asta acum cateva luni...nu ma pricep la treburi de genu asta dar observ ca se descurca pe sculele alea...si pe la minutu 5:42 negativul suna ca lumea...de ce e penibil?ca vorbeste in engleza?pai atunci inseamna ca aia de la ctc sunt de-a derptu praf...engleza lui este mult mai buna decat a alora...hai,totusi,sa asteptam compilatia si apoi sa ne dam cu parerea...nu inainte si sper sa nu fie pareri preconcepute atunci cand va aparea
NU, ceva mai comercial, pt anasera inca astept o lista de preturi de la domnul rahdoo
@mithrill, daca piesa aia dupa care stai e a lu pacz...sa stii ca acuma reinstalez cubaseul si cand intri\i pe mess o sa o primesti
01. terranova-manifest
02. mithrill-simbioza
03. r-dem-la microfon
04. pancarta cu herz si dj limun- pt hip hop
05. santo feat graal & dj criscut -thriller
06. necenzurat-un cuvant un nume
07. sangomma-interludiu
08. pacz-clonati
09. hydro-origins
10. antropic-fragmente
11. maat-ganduri printre randuri
12. pcp cu hydro. vendetta