Phane [ Productie ]
Pentru ca toti sunt producatori.... materialu o sa dezamageasca adeptii muzicii Soul/Funk unde orice gigi din coteana poa sa dea search pe DC la James Brown si sa taie... ca sa nu mai zic iarasi de compilatiile Del Mar sau Buddha Bar sau Flamenco ... cu riscu de a lasa impresia ca sufar ( da, da ) cred ca o sa fac un concurs pe bani ca lumea... de genul 200$ pentru cine gaseste din ce trackuri am samplat. Ma mai gandesc totusi.
E al treilea material pe care l-am inceput anul asta...French Culture si IKillMCs au ramas doar Foldere cu texte si beaturi (trebuia sa dau doar rec) ... ele au existat , dar tampenia din capul meu a spus ca nu merge...
Materialu o sa fie la download si la vanzare pentru suma extraordinara de 10 Ron + taxe... si am renuntat la genu ala de battle rap .. de care iarasi toti oagarii fac abuz si n-au nicio treaba. Va fi o poveste.
Singurul invitat oficial...deocamdata e Loyal.
In maxim doua saptamani vin primele doua piese ca promo. N-am data de "lansare" undeva prin vara oricum.
Intre timp poate am sa mai pun colectia de beaturi de la celelalte doua materiale... ma mai gandesc.
Beatul de pe myspace nu va fi pe nicio piesa...e la misto.
E al treilea material pe care l-am inceput anul asta...French Culture si IKillMCs au ramas doar Foldere cu texte si beaturi (trebuia sa dau doar rec) ... ele au existat , dar tampenia din capul meu a spus ca nu merge...
Materialu o sa fie la download si la vanzare pentru suma extraordinara de 10 Ron + taxe... si am renuntat la genu ala de battle rap .. de care iarasi toti oagarii fac abuz si n-au nicio treaba. Va fi o poveste.
Singurul invitat oficial...deocamdata e Loyal.
In maxim doua saptamani vin primele doua piese ca promo. N-am data de "lansare" undeva prin vara oricum.
Intre timp poate am sa mai pun colectia de beaturi de la celelalte doua materiale... ma mai gandesc.
Beatul de pe myspace nu va fi pe nicio piesa...e la misto.
Ma baeti...pusai niste beaturi care nu or sa apara pe material... cred ca-s primele facute anul asta pe care le arat... dati un play ca e cacat proaspat. www.myspace.com/mceeurbani
- Chewbacca2
- hanzo
-
- fratele meu tu esti baiat
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu