G Unit - Terminate On Sight

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Andu'
rapperu vostru preferat

Post by Andu' »

Meursault wrote:Poate sunt eu limitat da' nu pot sa ascult d-astea cu versuri de gradinita.
Shearer
old school

Post by Shearer »

D M X wrote:e ok prima piesa...

g g g g g g ggggggggggggg becaliiiiii
nu asa ma , gggggggg gimbaaaaaaaaaaa
DeZeA
fratele meu tu esti baiat

Post by DeZeA »

rider pt 2 foarte tare ca productie, 50 rupe negativul, ft ft on point.. si refrenul desi mi s-a cam luat de efectul t-pain nu suna rau, ramane destul de rep piesa.. spre deosebire de primul melodie care nu-mi place deloc
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

primele 2 mi se par...praffffffffff rau de tot...nu stiu cum a avut tupeul sa iasa cu piesele astea pe sticla...a 3-a cam rupe,pot sa pun pariu ca e produsa de young buck...per total...unde e ice cube sa il ia la palme pe 50 asta ba?
nZa
oblomovian

Post by nZa »

Blacksun wrote:N-o sa-mi placa asta sau astia niciodata , nici daca ma omori.

MUIEEE G-UNIT dar mai multa MUIIIIIIEEE lu 50 s***** ( asta sa-i arat persoanei de mai sus cat de under sunt eu :| )
de ce muie ? e doar muzica "care trebuie sa te faca sa te simti bine, sa te relaxezi" .. nu?
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Limones

Post by Limones »

Stefan P wrote:Frate...argument..ce plm argument...Veritasaga se simte da 50 tre sa vina cu explicatii in paranteza....

Deci sunt trackuri 50 Cent care rup norma... de la In Da Club .. la Hustle's Ambition ... pana la I Get Money aia... si punct in plm ca zici ca-s Mallone cand vorbeste de pozele din natura.
Sunt de acord ca are piese reusite, desi nu e genul meu, dar de la faptul asta pana la a spune ca 50 cent e hip-hop e cale lunga.
I love you.
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

a aparut albumu.
il puteti lua de aici
99.9%
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Limones wrote:
Stefan P wrote:Frate...argument..ce plm argument...Veritasaga se simte da 50 tre sa vina cu explicatii in paranteza....

Deci sunt trackuri 50 Cent care rup norma... de la In Da Club .. la Hustle's Ambition ... pana la I Get Money aia... si punct in plm ca zici ca-s Mallone cand vorbeste de pozele din natura.
Sunt de acord ca are piese reusite, desi nu e genul meu, dar de la faptul asta pana la a spune ca 50 cent e hip-hop e cale lunga.
dar ce e,daca nu hip-hop?
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

manea americanizata :P
Image
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

numai tampenii vorbiti. dar absolut numai tampenii.

cine pula mea sunteti voi sa decideti ce e hip-hop si ce nu ?
Viața e complexă și are multe aspecte.
Changed

Post by Changed »

50 Cent este hip-hop,parerea mea (si a lui KRS-One care a zis intr-un interviu ca 50 e hip-hop si Kanye e Hip-Pop)...pun pariu ca atunci cand a aparut Get Rich Or Die Tryin' erati toti fani...acum ca nu se mai ridica la standardele voastre,oricare or fii alea ...gata nu mai e hip-hop..."manea americanizata" si alte cacaturi....asa este omu cand nu ii mai place ceva ,da cu piciorul...spre deosebire de alti artisti care sunt de multi ani in industrie ( ex. Fat Joe , Cam'Ron si altii de prin New York ) a reusit sa faca multe in 5 ani...pe toate albumele pe care le-a scos are o gramada de hit-uri si tot timpul a fost cu productia on-point,partea cu delivery mai putin,anyway...a 3 a piesa nu este produsa de Young Buck(ala este doar artist sub label-ul G-Unit Records)...seamana cu beat-ul de la NWA...in alta ordine de idei G-Unit tine New York-ul in picioare la nivel mainstream,other then that just bullshit!
Image
sunrah
.

Post by sunrah »

tight clothes ain't my thing, bro 8)

http://www.zshare.net/download/131774858aa4b9db/
you just never know when you're living in a golden age.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Changed wrote:50 Cent este hip-hop,parerea mea (si a lui KRS-One care a zis intr-un interviu ca 50 e hip-hop si Kanye e Hip-Pop)...

sincer..kanye se cam pisha pe 50 cent.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Ba.. sunteti retardati :|

nush de pe ce material e asta... tot G-Unit ... da' e tare rau :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-AJ2XbjOLz0[/youtube]
Changed

Post by Changed »

Suzy wrote:
Changed wrote:50 Cent este hip-hop,parerea mea (si a lui KRS-One care a zis intr-un interviu ca 50 e hip-hop si Kanye e Hip-Pop)...

sincer..kanye se cam pisha pe 50 cent.
Sa fie oare cum zici tu?...Comparand ultimele lor albume si despre ce subiecte canta in piese care este mai hip-hop?...Nu spun ca celelalte doua albume ale lui Kanye sunt aproape classice,dar pur si simplu Graduation a fost un experiment si pt el...s-a dus in sfera pop...electro and all that shit...

@Stefan P ...piesa aia era rumored sa fie pe album,dar s-a intamplat sa traga video ptr ea si cum nu a tras la public...a ramas piesa ptr mixtape
Image
Post Reply