Meursault wrote:Poate sunt eu limitat da' nu pot sa ascult d-astea cu versuri de gradinita.
G Unit - Terminate On Sight
Moderators: .etalosed, greuceanu
de ce muie ? e doar muzica "care trebuie sa te faca sa te simti bine, sa te relaxezi" .. nu?Blacksun wrote:N-o sa-mi placa asta sau astia niciodata , nici daca ma omori.
MUIEEE G-UNIT dar mai multa MUIIIIIIEEE lu 50 s***** ( asta sa-i arat persoanei de mai sus cat de under sunt eu)
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Sunt de acord ca are piese reusite, desi nu e genul meu, dar de la faptul asta pana la a spune ca 50 cent e hip-hop e cale lunga.Stefan P wrote:Frate...argument..ce plm argument...Veritasaga se simte da 50 tre sa vina cu explicatii in paranteza....
Deci sunt trackuri 50 Cent care rup norma... de la In Da Club .. la Hustle's Ambition ... pana la I Get Money aia... si punct in plm ca zici ca-s Mallone cand vorbeste de pozele din natura.
I love you.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
dar ce e,daca nu hip-hop?Limones wrote:Sunt de acord ca are piese reusite, desi nu e genul meu, dar de la faptul asta pana la a spune ca 50 cent e hip-hop e cale lunga.Stefan P wrote:Frate...argument..ce plm argument...Veritasaga se simte da 50 tre sa vina cu explicatii in paranteza....
Deci sunt trackuri 50 Cent care rup norma... de la In Da Club .. la Hustle's Ambition ... pana la I Get Money aia... si punct in plm ca zici ca-s Mallone cand vorbeste de pozele din natura.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
50 Cent este hip-hop,parerea mea (si a lui KRS-One care a zis intr-un interviu ca 50 e hip-hop si Kanye e Hip-Pop)...pun pariu ca atunci cand a aparut Get Rich Or Die Tryin' erati toti fani...acum ca nu se mai ridica la standardele voastre,oricare or fii alea ...gata nu mai e hip-hop..."manea americanizata" si alte cacaturi....asa este omu cand nu ii mai place ceva ,da cu piciorul...spre deosebire de alti artisti care sunt de multi ani in industrie ( ex. Fat Joe , Cam'Ron si altii de prin New York ) a reusit sa faca multe in 5 ani...pe toate albumele pe care le-a scos are o gramada de hit-uri si tot timpul a fost cu productia on-point,partea cu delivery mai putin,anyway...a 3 a piesa nu este produsa de Young Buck(ala este doar artist sub label-ul G-Unit Records)...seamana cu beat-ul de la NWA...in alta ordine de idei G-Unit tine New York-ul in picioare la nivel mainstream,other then that just bullshit!
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Changed wrote:50 Cent este hip-hop,parerea mea (si a lui KRS-One care a zis intr-un interviu ca 50 e hip-hop si Kanye e Hip-Pop)...
sincer..kanye se cam pisha pe 50 cent.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Sa fie oare cum zici tu?...Comparand ultimele lor albume si despre ce subiecte canta in piese care este mai hip-hop?...Nu spun ca celelalte doua albume ale lui Kanye sunt aproape classice,dar pur si simplu Graduation a fost un experiment si pt el...s-a dus in sfera pop...electro and all that shit...Suzy wrote:Changed wrote:50 Cent este hip-hop,parerea mea (si a lui KRS-One care a zis intr-un interviu ca 50 e hip-hop si Kanye e Hip-Pop)...
sincer..kanye se cam pisha pe 50 cent.
@Stefan P ...piesa aia era rumored sa fie pe album,dar s-a intamplat sa traga video ptr ea si cum nu a tras la public...a ramas piesa ptr mixtape