nu stiu ce sfaturi sa iti dau, vezi de tobe, sampleaza ceva mai frumos, si fa sa sune bine asa cu totu... the longest night mi s`a parut cel mai ok, iar multe dintre ele suna FIX cum nu`mi place mie... adica sunet de ala sintetic asa.. nu stiu cum sa explic...
La "Searching for Venus" de exemplu ai decupat prea rau frateeee si parca se repeta prea mult. Incearca sa faci si tu ceva mai complex si cum spuneau mai sus baga si linii de bass.A da... si da hi hatu ala mai incet ca-mi sparge urechile.
Theodore Hansson wrote:e clar coae.. nu e bine... daca pana si span zice ca nu suna bine
1 - 0 ))))))
Beaturile sunt urate.. pana si UEST le'ar fi facut mai calumea ..
Inainte sa pui ceva spre auzul publicului compara cu instrumentale de pe afara si o sa vezi diferenta..
Theodore Hansson wrote:e clar coae.. nu e bine... daca pana si span zice ca nu suna bine
1 - 0 ))))))
Inainte sa pui ceva spre auzul publicului compara cu instrumentale de pe afara si o sa vezi diferenta..
Da-da-da si daca vine cu instrumentale ca alea de afara ziceti ca nu sunt ca astea de la noi si tot asa... orice ar face omu voi n-o sa fiti multumiti.Bine ca sunteti voi dăştepţi. hai lasa.. salut.
1 - 0 ))))))
Da-da-da si daca vine cu instrumentale ca alea de afara ziceti ca nu sunt ca astea de la noi si tot asa... orice ar face omu voi n-o sa fiti multumiti.Bine ca sunteti voi dăştepţi. hai lasa.. salut.
mie si lui xpl ne plac doar beaturile noastre... aaa, si ale lu phane, era sa uit.
mie si lui xpl ne plac doar beaturile noastre... aaa, si ale lu phane, era sa
uit.