Herro - Agonie shi extaz

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Herro wrote: Dextar, nimic din Ce faci tu nu are mesaj. Degeaba te crezi rza. Am scris corect, iti astept critica cu vedere la piesa.
hai sa-ti dau parerea mea constructiva...
NIMIC DIN CEEA CE FAC EU NU ARE LEGATURA CU CE FACI TU! gandeste-te putin la asta...si apoi citeste-ti primele posturi.

astept...

acum da-ti seama cat esti de prost :idea:

vrei sa iti vorbeasca lumea exclusiv de piesa cand tu te legi de alte prostii despre care habar nu ai!!!

bun...am ajuns aici...

acum si cate ceva despre piesa...ai avea voce ai avea ceva stofa care necesita lucru mult...dar frate cand iti dai autodropuri din astea la modu cel mai grav....nu ai cum...niciodata
nu poti sa spui ca ai supt pula lui vasilica la romana si sa faci si rep in acelasi timp...chiar daca o sugi..nu trebuie sa te spargi la toata lumea...

in concluzie incearca alt gen de muzica in care...sa mai "inghit"...treburile astea...ca sa zic asa..
peepee in ya girl's eyebrow
Airatollah
serios, sunt ok

Post by Airatollah »

Herro wrote:piesele sunt complet adevarate,cu bune, cu rele
:lol::lol::lol::lol:
btw.imi pare rau pentru tine,ca esti nevoit sa traiesti din bj'uri si din omoruri.
"si mi-am facut biluuuta...si am inceput sa dau din cap ca maimuta"
:lol::lol::lol::lol:
Herro wrote:Dextar, nimic din Ce faci tu nu are mesaj. Degeaba te crezi rza. Am scris corect

deeci.asta nu mai e amuzant.ai ascultat tu tot ce-a facut dexstar si poti sa zici ca pe "casa din cer"(melodie foarte buna de altfel) sau pe "potop de oameni" nu transmite niciun mesaj.ok.let's get the shit straight.in rap,e imposibil sa nu transmiti un mesaj.imposibil.fie el cat de mititel si de ratat,tot-se-chea-ma-me-saj.de exemplu tu.tu.tu vrei sa zici ca piesa ta transmite un mesaj.si transmite,ce-i drept un cacat lipsit de orice fel de lirica,dar totusi.transmite!gata.

p.s.:1.de ce ai pretentia sa mai si zici ca ai scris corect,cand ai scris "ce" cu majuscula si rza cu litere mici?
2.nu te pune cu dexstar.din pacate am ascultat ce-ai incercat tu sa faci acolo pe agonie si exataz si a fost ceva...jalnic?oripilant?pederast?cu siguranta.
Herro wrote:Paranoic...ai fata de paranoic.
esec.
Image

nooow,herro,be a good fellow and suck on this:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3vOaFQjQYEM&feature=related&fmt=18[/youtube]
"Your ignorance is feeding my uberconscious"
http://myspace.com/airatollah
Herro
tanar

Post by Herro »

DexStaR wrote:
Herro wrote: Dextar, nimic din Ce faci tu nu are mesaj. Degeaba te crezi rza. Am scris corect, iti astept critica cu vedere la piesa.
hai sa-ti dau parerea mea constructiva...
NIMIC DIN CEEA CE FAC EU NU ARE LEGATURA CU CE FACI TU! gandeste-te putin la asta...si apoi citeste-ti primele posturi.

astept...

acum da-ti seama cat esti de prost :idea:

vrei sa iti vorbeasca lumea exclusiv de piesa cand tu te legi de alte prostii despre care habar nu ai!!!

bun...am ajuns aici...

acum si cate ceva despre piesa...ai avea voce ai avea ceva stofa care necesita lucru mult...dar frate cand iti dai autodropuri din astea la modu cel mai grav....nu ai cum...niciodata
nu poti sa spui ca ai supt p*** lui vasilica la romana si sa faci si rep in acelasi timp...chiar daca o sugi..nu trebuie sa te spargi la toata lumea...

in concluzie incearca alt gen de muzica in care...sa mai "inghit"...treburile astea...ca sa zic asa..
Nu am zis ca ii sugeam pula lu vasilica, cineva a folosit termenul "vasilica" pentru a evita vulgaritatile.vad ca nu poti.
iti multumesc sincer pentru critica ta, pentru ca ma motiveaza, imi pare rau ca nu pot sa spun nimic bun despre a ta, dar sper sincer sa ajungi la un nivel superior dpdv calitativ. o sa fiu cu ochii-n patru ca un barbugiu indoctrinat.

Airatollah versurile le-ai gresit. incercarea de a ma face sa par idiot doar pentru ca am scris "ce" cu c mare sau rza fara majuscule a esuat mai rau decat un petrolier pe timp de furtuna. Vei vedea ca si tu ai omis majuscule si niste semne de punctuatie. ok . am inteles ca vrei flame. np. poza e clasica, melodia e mega fail si se bazeaza pe principiu randomcrapshitturdstool. now YOU suck on this http://moreorlessbunk.files.wordpress.c ... t-ways.jpg .

astept ca si pana acum noi pareri despre melodie. Masinaria a fost pusa in miscare...un prim album Herro este in stadiul de inregistrare ca un automobil nou. FORZA CIP DEVA.
Airatollah
serios, sunt ok

Post by Airatollah »

:lol: :lol: :lol:
abis oooi.ce animal e asta?la modu "check out my pet monster" :lol:
btw,mie tot mi se pare ca esti din cale afara de slab la rap si,de ce te-ai legat de faza cu scrisu cu majuscula si fara ca nu prin faza aia voiam sa te fac idiot.aia era pur si simplu o remarca ca,plm,tu ai mentionat dupa aia "am scris corect" cand de fapt ai gresit...a,asta face parte din stilul tau(pe langa toate comparatiile astea nelalocul lor)?
in legatura cu faza cu fail'u ala:eu l-am pus deoarece ai esuat in glumita ta in legatura cu paranoic.
ce voiam sa zic?da: dexstar>>herro.
si aici sa punem punct "caterincii" si prostiilor si ,in schimb, mai bine sa asteptam sa vedem la cate persoane de pe forum(care nu sunt din deva,evident)va placea piesa ta.
Antropic
un domn / doamna

Post by Antropic »

Chiar ai supt pula?
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

Herro wrote:

Nu am zis ca ii sugeam p*** lu vasilica, cineva a folosit termenul "vasilica" pentru a evita vulgaritatile.
e bine ca te-a deranjat "vasilica" si nu altceva..
asta spune ceva despre tine...ai o personalitate puternica
Herro wrote: iti multumesc sincer pentru critica ta, pentru ca ma motiveaza, imi pare rau ca nu pot sa spun nimic bun despre a ta, dar sper sincer sa ajungi la un nivel superior dpdv calitativ. o sa fiu cu ochii-n patru ca un barbugiu indoctrinat.
tu vezi ce ai scris?intelegi ceva de acolo?iti lipsesc niste cuvinte ...

ti-ai ales numele foarte bine...Herro..deviat asa...din heroina..
stii de ce?

pentru ca esti PRAF!
peepee in ya girl's eyebrow
sangomma
fratele meu tu esti baiat

Post by sangomma »

Radeti voi de herro, dar daca piesa e pe bune e mai rep decat noi toti la un loc :)), plm frate ce sa zic am tot ascultat piesa si are ceva care ma face sa o ascult , herro e unul din putinii rapperi pe care imi doresc sa-i ascult peste vreo 3 ani (deocamdata doar din curiozitate)
sfat: lucreza mai mult versurile, flow ul vine el cu timpul
Herro
tanar

Post by Herro »

DexStaR wrote:
tu vezi ce ai scris?intelegi ceva de acolo?iti lipsesc niste cuvinte ...

ti-ai ales numele foarte bine...Herro..deviat asa...din heroina..
stii de ce?

pentru ca esti PRAF!
da, intr-adevar am gresit. ma refeream la munca ta. Si tu pe ce baza ti-ai ales numele? Esti steaua din dex? Sa recunoastem, din primul moment in care ai intrat nu ai incercat sa faci altceva decat sa-mi denigrezi numele si munca. Esti doar un hater. Poate ca esti gelos sau poate doar ai un morcov in cur. nu e treaba mea. Iar asta cu "PRAF!" e o gluma proasta. Sunt herro din multe motive. Sunt pur ca heroina, creez dependenta si in cele din urma ajung sa ucid. Mai am pana acolo cum zicea si sangomma(as vrea sa profit de acest prilej si sa ii multumesc foarte mult pentru sprijinul pe care mi-l acorda si sa ii promit ca peste 3 ani, intr-adevar va avea ce sa asculte, herro la cu totul si cu totul alt nivel).
va rog, din cei 50 de downloaderi si aproape 600 de vieweri, as vrea sa va expuneti punctul de vedere. ce parere aveti de piesa?
Anto.
Psycho

Post by Anto. »

cat e kilu pe strada?
Airatollah
serios, sunt ok

Post by Airatollah »

sangomma wrote:Radeti voi de herro, dar daca piesa e pe bune e mai rep decat noi toti la un loc
glumesti.
adica,plm,pentru mine e depaaaarte de rap...e departe de orice gen muzical care-mi place mie.
ma herro,iti zic eu ca :daca in loc sa te lauzi atata ca iti place s-o sugi si s-o tragi pe nas bagai ceva prin care sa-i inveti pe copii care cumva ar face greseala sa se bage-n heroina ca nu e bine ce fac si mai bine sa mai dea pe la scoala si sa invete.asta e rap...pentru mine.si numai si numai in cazul asta as putea sa-ti ascult si a doua oara piesa din placere si nu ca sa aduc diverse argumente in defavoarea ta.
btw,mai lucreaza la rime ca deseori suna groaznic.
si cu asta ingropam securea razboiului,tragem cu totii din pipa pacii si speram ca ,la vremea potrivita,sa ne primeasca dexstar(poate mai degraba vedeta dictionarului explicativ roman decat steaua din dex) in "casa lui din cer" .
adio.
Herro
tanar

Post by Herro »

Trebuie sa intelegeti ca eu am pus piesa pe forum odata pentru ca as vrea sa vad unde gresesc..sunt inca la inceput, iar repul in deva este subnutrit ca un sat de africani si pentru ca vreau sa ma promovez...normal.NU VREAU SA PROMOVEZ O IMAGINE FALSA.Din moment ce cred in onestitate, imi place repul si am ales sa ma bag in asta, HERRO TREBUIE SA FIE 100%. Cu bune si rele dupa cum am mai zis. Puteam sa zic ca am 3 benzuri o vila cu piscina si 5 fotomodele in fiecare seara, dar nu e asa. Luna viitoare o sa-mi cumpar o dacie break vai de capu ei, stau in CF 2 cu mama,fratimiu si prietenul mamei mele si prietena mea nu este tocmai Angelina Jolie. Mie nu mi-e frica sa recunosc. Nu am nimic de pierdut din asta. nu incerc ca dexter sa-mi fac o imagine nu stiu cum de 10000 de posturi incoace. Da frate, am avut o problema cu drogurile si da am facut niste chestii de care nu sunt mandru, si da am plans la titanic...care e problema?

Aira imi pare rau ca nu ai inteles ce incer eu sa transmit, daca tu auzi ce am patit eu, si vrei sa te apuci de droguri este treaba ta...dar cred ca esti singurul.Am spus ce au facut din mine, si nu am recurs la subtilitati de tip "pipa pacii". Singurul drog de care as vrea sa se apuce cat mai multa lume este HERRO. si ca sa fiu mai explicit.... http://www.youtube.com/watch?v=aYYvz_CaNnM
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

uite acum am ascultat'o si io...

stai sa mai ascult odata...ca n'am inteles nimic.

...

am ascultat. aduce un pic asa a kazi...

in rest, bati campii rau. de unde esti tu?
Image
Herro
tanar

Post by Herro »

nu prea am ascultat kazi. e de bine? :D
la origini sunt din deva.
Image
Logic
un domn / doamna

Post by Logic »

problema e ca ai supt pula pt o doza, ceea ce e de neiertat, ...instrumentalu l-ai primit gratis? cum iti platesti studiou? :D
pun suflet pe track si trec prin viata ca gloantele prin 2pac
Herro
tanar

Post by Herro »

nu cred ca e de neiertat...cred ca e de neinteles pentru anumite persoane ca tine.tu nu stii ce face sevrajul din om.nici nu iti doresc sa stii.instrumentalul l-a facut un amic si da a fost gratis.productia albumului o sa fie integral asigurata de rappuH si de mine.cu studioul am o combinatie. oricum acum ca nu mai imi bag toti banii in ace, am bani si de altele.
Image
Post Reply