URBAN GROOVE

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

strabunicutza wrote:intrebare, mai mult o curiozitate, am obs atat la Urban Groove cat si la YO... de ce la evenimntele mai importante cu invitati de afara se dau pe post numai partile lor nu si cele ale trupelor rom?
Raspunsul e ft simplu. L-au dat si cei care au postat pana acum. Trupele romanesti pot fi invitate lesne la emisiune, ele neplecand nicaieri. Asta e problema la noi, ca pe noi ne intereseaza mai mult cine e in deschidere decat cine canta de fapt ca starul serii.
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

Am priceput. Nu e problema la noi, acum depinde si din ce punct de vedere privesti lucrurile. Ideea e ca emisiunile YO si Urban Groove ajuta la promovarea hiphop-ului romanesc, sau cel putin asa vad eu... iar daca concertele trupelor de la noi nu se dau, care uneori sunt la fel de tari ca cele ale artistilor straini atunci degeaba cerem unor necunoscatori sa fi auzit de: Zale, CTC, Bitza, Grasu XXL, Atacuri de Panica, etc.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

hai ma...acum vrei sa spui ca sunt prea multi artisti din afara...ii sufoca pe romani ?
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ori esti tampit si nu intelegi ce a vrut sa zica ori faci pe prostu... desi ma indoiesc...

cert e ca as vrea sa aud si io macar parerea trupelor din deschidere despre evenimente cat si cateva informatii despre ele. personal vroiam sa aud ceva de kazi ploae de exemplu...
Image
nZa
oblomovian

Post by nZa »

e o ora de emisiune din care 15 min se duc pe videoclipuri si publicitate si in alea 45 de min vreti si artistu strain si artistii din deschidere? .... plus ca pentru a aparea la TV ar trebui sa faci ceva .. iar cantatul in deschidere nu e chiar ceva .. mai mult tine de cine organizeaza ... parerea mea ... pana la urma echipa UG decide
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

Post by BRUGNER_okocha »

strabunicutza wrote:Am priceput. Nu e problema la noi, acum depinde si din ce punct de vedere privesti lucrurile. Ideea e ca emisiunile YO si Urban Groove ajuta la promovarea hiphop-ului romanesc, sau cel putin asa vad eu... iar daca concertele trupelor de la noi nu se dau, care uneori sunt la fel de tari ca cele ale artistilor straini atunci degeaba cerem unor necunoscatori sa fi auzit de: Zale, CTC, Bitza, Grasu XXL, Atacuri de Panica, etc.
momentan, inca nu am vz o trupa romaneasca al carui show sa depaseasca showurile care le-am vz cu GURU, Non Phixion, JMT, Promoe, etc. Nu ii ignora nimeni pe romani, insa cand invitatul este de talia lui Theodore sunt convins ca ei inteleg ca emisiunea, care si asa are 48 de minute, este bine sa ii fie dedicata in prop de 100% acestuia din urma.
tux
since '91

Post by tux »

what do we have today boss?
Shearer
old school

Post by Shearer »

tare editia
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

bai deci intorc un pic capul si cand ma intorc se reuneste RANSul.
Incredibil.
De fapt postul asta il fac pentru noua semnatura.
Welcome back, welcome back, welcome ba-a-a-a-a-ack
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
RapX
sub.solist

Post by RapX »

Racfm
rapperu vostru preferat

Post by Racfm »

rapX ... bai ... poate ripuiesti si la mine ... aici fac apel la brugner ... daca ar putea sa-mi trimita un pm inainte cu 1 zi macar de emisiune :P ... 10x a lot ... :P
Stefan P wrote: Destul sa-i vad freza de gigolo wannabe a lu mallone la avatar :)))
CSergiuL
tanar

Post by CSergiuL »

din cate am inteles a fost rans la urban groove si eu am fost plecat si nu am vazut emisiunea. unde as putea sa vad o inregistrare? imi da cineva un link sau ceva de gen? am cautat peste tot si nu am gasit nimik.
RapX
sub.solist

Post by RapX »

saptamana viitoare, tux a capturat dar a plecat la jeru. putintica rabdare. :)
CSergiuL
tanar

Post by CSergiuL »

ok omu, astept !
BRUGNER_okocha
dimineata verific forumu

marti, 31 iulie la UG

Post by BRUGNER_okocha »

in aceasta marti, festivalul de arta urbana de la Iasi, stop us, culise, skateri, grafferi, freestyle in parcare, interviuri, Grand Wizard Theodore, etc. "verificati cacatul asta afara", cum ar zice Dox. Marti, 22:00 si miercuri 00:00, in reluare. DIN SUB cu SENS UNIC din Torino si Kremlin din BC.
Post Reply