Raspunsul e ft simplu. L-au dat si cei care au postat pana acum. Trupele romanesti pot fi invitate lesne la emisiune, ele neplecand nicaieri. Asta e problema la noi, ca pe noi ne intereseaza mai mult cine e in deschidere decat cine canta de fapt ca starul serii.strabunicutza wrote:intrebare, mai mult o curiozitate, am obs atat la Urban Groove cat si la YO... de ce la evenimntele mai importante cu invitati de afara se dau pe post numai partile lor nu si cele ale trupelor rom?
URBAN GROOVE
- BRUGNER_okocha
- dimineata verific forumu
- strabunicutza
- Bandit Queen
Am priceput. Nu e problema la noi, acum depinde si din ce punct de vedere privesti lucrurile. Ideea e ca emisiunile YO si Urban Groove ajuta la promovarea hiphop-ului romanesc, sau cel putin asa vad eu... iar daca concertele trupelor de la noi nu se dau, care uneori sunt la fel de tari ca cele ale artistilor straini atunci degeaba cerem unor necunoscatori sa fi auzit de: Zale, CTC, Bitza, Grasu XXL, Atacuri de Panica, etc.
e o ora de emisiune din care 15 min se duc pe videoclipuri si publicitate si in alea 45 de min vreti si artistu strain si artistii din deschidere? .... plus ca pentru a aparea la TV ar trebui sa faci ceva .. iar cantatul in deschidere nu e chiar ceva .. mai mult tine de cine organizeaza ... parerea mea ... pana la urma echipa UG decide
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
- BRUGNER_okocha
momentan, inca nu am vz o trupa romaneasca al carui show sa depaseasca showurile care le-am vz cu GURU, Non Phixion, JMT, Promoe, etc. Nu ii ignora nimeni pe romani, insa cand invitatul este de talia lui Theodore sunt convins ca ei inteleg ca emisiunea, care si asa are 48 de minute, este bine sa ii fie dedicata in prop de 100% acestuia din urma.strabunicutza wrote:Am priceput. Nu e problema la noi, acum depinde si din ce punct de vedere privesti lucrurile. Ideea e ca emisiunile YO si Urban Groove ajuta la promovarea hiphop-ului romanesc, sau cel putin asa vad eu... iar daca concertele trupelor de la noi nu se dau, care uneori sunt la fel de tari ca cele ale artistilor straini atunci degeaba cerem unor necunoscatori sa fi auzit de: Zale, CTC, Bitza, Grasu XXL, Atacuri de Panica, etc.
- Kaen Shine
- Shiftee
- BRUGNER_okocha
marti, 31 iulie la UG
in aceasta marti, festivalul de arta urbana de la Iasi, stop us, culise, skateri, grafferi, freestyle in parcare, interviuri, Grand Wizard Theodore, etc. "verificati cacatul asta afara", cum ar zice Dox. Marti, 22:00 si miercuri 00:00, in reluare. DIN SUB cu SENS UNIC din Torino si Kremlin din BC.