Dragos Leasa va lansa albumul de debut la inceputul lunii aprilie. Dar cine este el? Dragos este un tanar in varsta de 26 ani din Bucuresti ce a debutat pe internet cu mixurile “Duelul vedetelor”. Acum acesta se lanseaza pe piata muzicala cu un prim album. A lansat cateva piese in ultimele luni pe internet, iar acestea au avut un succes incredibil dupa ce un fan le-a creat slideshow-uri si le-a postat pe youtube/trilulilu. Asta a fost doar primul pas, pentru a deveni peste noapte cunoscut la nivel national.
strabunicutza wrote:Abia astept LP-ul, imi place foarte mult felul in care promovezi, neintentionat, fiecare piesa si rezultatele pe care acestea le au dupa n ascultari.
Iti meriti locul la Hip hop romanesc si nu pt ca materialul va avea un timbru.
cand tu-ti pierzi timpul incercand sa urci in varful piramidei, eu construiesc piramida sub mine...
semnatura iti apartine? mi se pare foarte tare
deja par groupie )
dap imi apartine... ca doar e a mea ) in versuri suna altfel totusi: "nu-ncerca sa urci pe scara ai putea foarte usor / sa o construiesti sub tine tre' sa-ti faci propriul decor"... astea-ti vin in momente in care dai totul deoparte si-ti urmezi visele... mai am una... dar sa nu devi groupie groupie ))) "nu pot sa am boala pe copiii de bani gata / fiindc-asa se vor numi cei ce-mi vor spune mie "tata" "
in alta ordine de idei... coperta albumului o puteti vizualiza la www.leasa.ro
acelasi link valabil pentru precomenzi incepand cu data la care e finalizat site-ul... momentan se lucreaza
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
cui imi va cere ii voi da un ursus gratis... la lansare... ca impreuna cu albumul am luat deja legatura cu directorul de vanzari al companiei kent din turcia si pregatesc o surpriza tuturor celor care vor cumpara cd-ul.
HASCH - lansarea va avea loc intr-un club din Bucuresti. Imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund repede si cu exactitate... insa din pacate momentan nu detin un club si trebuie sa adresez propuneri si sa astept raspunsuri.
O sa anunt la momentul potrivit cand unde ce si cum.
Bafta!