Hip-Hop Monden (de prin media)
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Hip-Hop Monden (de prin media)
nu stiu ce va oripileaza atat la cheloo, mereu a fost asa in interviuri. macar e constant, e de apreciat
Nu m-ai spunenx wrote:sa nu m-ai spun

ps : invata sa scrii corect.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- nx
- dimineata verific forumu
varianta 3 ... ai ramas tu ... dăăăăăăăăăă.Miricu wrote:Am asclutat si eu Parazitii cand eram mic. Si am mai ascultat Slalom printre cretini de vreo 5 ori si melodia 'Drumuri fictive' de 2. Ori am crescut eu (ceea ce ar fi bine) ori s-au dus astia draq. Cred cu tarie in prima varianta. Ca s-o ard si eu despre lume ca Tenie parazitu' ce p*** mea injuri, cel mai mult ma dispera oamenii care nu accepta critici. Ce-a facut omu' sau ce-a zis sau cu ce s-a prezentat in lume e o reflectie a lui pana la urma si daca omu' se vrea imbunatatit, isi accepta greselile si incearca sa si le indrepte. Da' vine D-zeu' copiilor care urla "PARAZITII" la concerte si zice ca pe el il doare-n p***. Ca el nu accepta critici. Ca el se pisa in general cam pe toata lumea & shit. No... Daca cacatu' lui ar fi atat de bun, n-ar avea nimeni de comentat, da' hai sa fim seriosi. A! Sa nu uit de nx: m-ai d-ute n p-u-l--a me-a! Ce retard frate...
multumesc celor care imi citesc posturile .. eu nu o fac ...
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
ce vi se pare iesit din comun?pe madona nici eu n-o suport,de la maical mi-au placut vreo 4 piese,ala de la queen era poponaut,si abba erau extrem de plictisitori...iar la faza cu criticile...daca le acceptau,ramaneau o trupa de duzina.
-
- Niciodata un nimeni

Viața e complexă și are multe aspecte.
Excesul de pate dauneaza grav sanatatii!
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
poponautul ala facea muzica mai buna decat tot forumul pus la un loc.Boka wrote:ce vi se pare iesit din comun?pe madona nici eu n-o suport,de la maical mi-au placut vreo 4 piese,ala de la queen era poponaut,si abba erau extrem de plictisitori...iar la faza cu criticile...daca le acceptau,ramaneau o trupa de duzina.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- spre 5000 de posturi, e ok
buna comparatie, basca aplauze cu quote de la pilu ca ai scris corect gramatical 

tale,daca postezi ampulea...Pilu wrote:Excesul de pate dauneaza grav sanatatii
hai,ma,Suzy...aveam pretentii la tine...ce-i spui lu fiu-tu:uite,tati,asta era poponaut,adica se futea-n cur,si a murit de sida,ca ii placea neprotejat,s-o simta-n el...vezi ce frumos canta?
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
orientarea sexuala nu are nimic de-a face cu muzica. plus ca atunci cand vine vorba de queen NIMENI, dar NIMENI nu prea ar avea nimic de comentat. Una dintre cele mai mari trupe EVER. cultura muzicala nu se rezuma numai la un anumit gen muzical care e undeva la parterul zgarienorului unde o ardeau trupele mai sus mentionate.
- Suzy
eu n-am nimic cu homosexualii. cum zice si cretzu..Queen sunt legende in plm. au influentat zeci de artisti. nici unul de aici n-are dreptul sa-i critice. ce plm..nici nu ar trebui sa avem discutia asta...Boka wrote:tale,daca postezi ampulea...Pilu wrote:Excesul de pate dauneaza grav sanatatii
hai,ma,Suzy...aveam pretentii la tine...ce-i spui lu fiu-tu:uite,tati,asta era poponaut,adica se futea-n cur,si a murit de sida,ca ii placea neprotejat,s-o simta-n el...vezi ce frumos canta?

na, daca fi-miu o sa fie homosexual o sa-i spun sa se protejeze plm.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
vai dar ai o cultura muzicala=0,daca tu vorbesti asa de trupe care au tinut topurile decenii si trupe care intr-adevar merita respectate.Si cretzu are perfect dreptate cand ii dai lu' fi-tu sa asculte muzica nu stiu de ce i-ai mentiona ca ala e poponar si a murit de sida cand poponarul ala vorba lui suzy facea muzica mai buna decat tot forumu asta.O iei in barba rau cu cacaturile astea ale tale de fan dedicat numai rapului.Boka wrote:tale,daca postezi ampulea...Pilu wrote:Excesul de pate dauneaza grav sanatatii
dany,te rog,nu mai vorbi ampulea,nu am spus ca sunt fan dedicat numai rapului,mai ascult si reggae,si folk,si ceva rock,iar cultura mea muzicala imi permite sa fac diferenta dintre un cacat ambalat frumos si un produs cu substanta...ce e atat de tare la madona aia?simbolu kitsch-ului american...sau la abba...poate numai refrenele,in rest e o lalaiala de te ia somnul...michael are cateva piese cu substanta(spusai,in jur de 4-5),care rup oricand,dar sunt eclipsate de delea gen triller si bad,care iti taie tot chefu de ascultat michael jackson...iar la "baiatu" ala,freddy...probabil ca e vina mea,ca atunci cand ii aud vocea mi-l imaginez cum se sparge la gaoz,si-mi vine rau...app,de ce nu a zis cheloo nimic de ac/dc,scorpions sau metallica?doar erau contemporani cu ailalti...nu cred ca taica-sau nu avea cel putin scorpions in casa...
- Suzy
da..si aia de la promovare/download pe care ii asculti si din care faci parte au mare substanta si sunt niste genii muzicale care au schimbat lumea si au influentat milioane de oameni si sunt ascultati in intreaga lume...e trist, ca totusi ai o varsta asa si vorbesti de cultura muzicala, dar se pare ca n-ai deloc.
da,ba,bine ca aveti voi...de fapt,las-o asa,asculta-ti "legendele"si lasa-ne pe noi,prostii astia de la promovare/download(de care,vad ca in ultimu timp,e in trend sa se ia toata lumea,nu?),sa facem cacatu de muzica pe care ne pricepem sa-l facem,si eu,ala cu cultura muzicala egala cu 0,imi cer scuze pt posturile precedente la adresa "legendelor".Noroc.