EVENIMENTE hip-hop

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

nZa
oblomovian

Post by nZa »

edit
Last edited by nZa on Wed Feb 07, 2007 5:55 pm, edited 1 time in total.
you lack the minerals and vitamins, irons and the niacin
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

ce retardat ...
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

:lol:

si revenind la subiect :P

Obiektiv Music si Unic Production organizeaza pe data de 18.02.2007, club Suburbia, ora 19:30, Campania: “ Prostitutie Muzicala “.
Vor urca pe scena: InstrUMAN, U.S.L.A, K-nnabis, Caponee ( Onesti ), Rapio’N’Dante, Suspect Chele.
Prin acest eveniment labelurile doresc sa traga un semnal de alarma asupra Show Biz-ului romanesc ,in care tot mai multi artisti ajung sa se prostitueze din punct de vedere musical ,punandu-se tot mai des accent pe imagine,nuditate si pile ,asfel “artisti “ indepartandu-se tot mai mult de fenomenul intitulat “Arta “ , pret bilet 5 Ron

Image
awaky
i'm the scatman

Post by awaky »

NZa wrote:
strabunicutza wrote:Image
o sa cante si guta?
a fost
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

strabunicutza wrote::lol:

si revenind la subiect :P

Obiektiv Music si Unic Production organizeaza pe data de 18.02.2007, club Suburbia, ora 19:30, Campania: “ Prostitutie Muzicala “.
Vor urca pe scena: InstrUMAN, U.S.L.A, K-nnabis, Caponee ( Onesti ), Rapio’N’Dante, Suspect Chele.
Prin acest eveniment labelurile doresc sa traga un semnal de alarma asupra Show Biz-ului romanesc ,in care tot mai multi artisti ajung sa se prostitueze din punct de vedere musical ,punandu-se tot mai des accent pe imagine,nuditate si pile ,asfel “artisti “ indepartandu-se tot mai mult de fenomenul intitulat “Arta “ , pret bilet 5 Ron
Nu asta era subiectul. De cand "Arta" e un fenomen ? :!:
Si chiar era nevoie sa murdaresti si pagina asta cu afisul ala ?
dan
Pop

Post by dan »

la concertul cu racla.. eram 30 de oameni in public...
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

bboyspdy wrote: Si chiar era nevoie sa murdaresti si pagina asta cu afisul ala ?
Cata dreptate poti avea fratee... nush si mie mi se pare un mare Kitch... adica uita-te si tu au pus Rapperi comerciali cu cap de tabla... hai frate si albastru ala .... doamnee astia se cred mari fofoshopari :| bboyspdy pe tine ce te-a deranjat frate la el ca eu sunt oripilat de-a dreptul incat sa mai analizez si alte "elemente grafice"
dan
Pop

Post by dan »

alt afis de comentat :lol:

Image
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

De-a dreptul mirobolant. Pateu Antagonic trebuie sa fie grav!
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

bboyspdy wrote:De-a dreptul mirobolant. Pateu Antagonic trebuie sa fie grav!
Corect! Asa am zis si eu...

Xan Yan nu ne mai tortura frate cu tentativele astea... sa mor yo ma dor ochii :)))) bboy frate tre sa facem o revolutie ca nu se mai poate ... eu stiu asha Paintu si Office ... si am gusturi la haine ... poate facem si noi un afis sa aratam clasa... da-mi idu tau pe privat! Am eu niste idei geniale de-a dreptul !
strabunicutza
Bandit Queen

Post by strabunicutza »

bboyspdy wrote: Si chiar era nevoie sa murdaresti si pagina asta cu afisul ala ?
Imi pare rau, dar nu puteam sa fiu asa de egoista :lol:

promit sa nu se mai repete!
bboyspdy
sub.solist

Post by bboyspdy »

O arzi dubios, Image :lol:
dan
Pop

Post by dan »

bboyspdy wrote:Tu nu-l ai pe Ra in lista? Ferice de tine...
Ra de 6 ori pe zi wrote:***Mesaj oficial*** Dupa o perioada de pauza, NorthEast Records, alaturi de SapteSeri, XS Club si AWA Records, prezinta concertul CARITABIL "Acelasi Sange !". Invitati Speciali: PACHA MAN & BISHOP. In deschidere: Efecte Secundare, Sonja & Ra, Evident, Wolfie & Stefano (Din NER Stream Divission), ArsPoetica, Passo & One Riddim si Dj Sss..pic. Concertul este dedicat Fundatiei Alaturi De Voi Romania care se ocupa de ajutorul tinerilor si copiilor bolnavi de HIV - SIDA din Romania. Campania "Acelasi Sange!" este un manifest impotriva discriminarii persoanelor cu HIV -SIDA si impotriva consumului de droguri. Demonstreaza ca ai suflet, demonstreaza ca iti pasa! Deci vinoi Joi 8 februarie in "XS Club" incepand cu orele 22:00
avand in vedere ca cei 2 au concert vineri si in Roman, eu zic ca avem de a face cu forte mai mari decat Ra... totusi poate ne vedem in iasi joi.. vineri whigguh :lol:
dan
Pop

Post by dan »

trecand ieri prin Focsani, am vazut in fata localului extreme un banner mare care anunta ca pe 16 sau 18 (numai tin minte exact data si nici nu am avut un aparat foto) Februarie acola va concerta BUG Mafia... stiu despre acel local ca are una din cele mai bune sonorizari din tara :D asta daca e cineva interesat :wink:
dan
Pop

Post by dan »

Image
Post Reply