EVENIMENTE hip-hop
Moderator: dan
- strabunicutza
- Bandit Queen

si revenind la subiect

Obiektiv Music si Unic Production organizeaza pe data de 18.02.2007, club Suburbia, ora 19:30, Campania: “ Prostitutie Muzicala “.
Vor urca pe scena: InstrUMAN, U.S.L.A, K-nnabis, Caponee ( Onesti ), Rapio’N’Dante, Suspect Chele.
Prin acest eveniment labelurile doresc sa traga un semnal de alarma asupra Show Biz-ului romanesc ,in care tot mai multi artisti ajung sa se prostitueze din punct de vedere musical ,punandu-se tot mai des accent pe imagine,nuditate si pile ,asfel “artisti “ indepartandu-se tot mai mult de fenomenul intitulat “Arta “ , pret bilet 5 Ron

Nu asta era subiectul. De cand "Arta" e un fenomen ?strabunicutza wrote:![]()
si revenind la subiect![]()
Obiektiv Music si Unic Production organizeaza pe data de 18.02.2007, club Suburbia, ora 19:30, Campania: “ Prostitutie Muzicala “.
Vor urca pe scena: InstrUMAN, U.S.L.A, K-nnabis, Caponee ( Onesti ), Rapio’N’Dante, Suspect Chele.
Prin acest eveniment labelurile doresc sa traga un semnal de alarma asupra Show Biz-ului romanesc ,in care tot mai multi artisti ajung sa se prostitueze din punct de vedere musical ,punandu-se tot mai des accent pe imagine,nuditate si pile ,asfel “artisti “ indepartandu-se tot mai mult de fenomenul intitulat “Arta “ , pret bilet 5 Ron

Si chiar era nevoie sa murdaresti si pagina asta cu afisul ala ?
Cata dreptate poti avea fratee... nush si mie mi se pare un mare Kitch... adica uita-te si tu au pus Rapperi comerciali cu cap de tabla... hai frate si albastru ala .... doamnee astia se cred mari fofoshoparibboyspdy wrote: Si chiar era nevoie sa murdaresti si pagina asta cu afisul ala ?

Corect! Asa am zis si eu...bboyspdy wrote:De-a dreptul mirobolant. Pateu Antagonic trebuie sa fie grav!
Xan Yan nu ne mai tortura frate cu tentativele astea... sa mor yo ma dor ochii

- strabunicutza
- Bandit Queen
avand in vedere ca cei 2 au concert vineri si in Roman, eu zic ca avem de a face cu forte mai mari decat Ra... totusi poate ne vedem in iasi joi.. vineri whigguhbboyspdy wrote:Tu nu-l ai pe Ra in lista? Ferice de tine...
***Ra de 6 ori pe zi wrote:***Mesaj oficial*** Dupa o perioada de pauza, NorthEast Records, alaturi de SapteSeri, XS Club si AWA Records, prezinta concertul CARITABIL "Acelasi Sange !". Invitati Speciali: PACHA MAN & BISHOP. In deschidere: Efecte Secundare, Sonja & Ra, Evident, Wolfie & Stefano (Din NER Stream Divission), ArsPoetica, Passo & One Riddim si Dj Sss..pic. Concertul este dedicat Fundatiei Alaturi De Voi Romania care se ocupa de ajutorul tinerilor si copiilor bolnavi de HIV - SIDA din Romania. Campania "Acelasi Sange!" este un manifest impotriva discriminarii persoanelor cu HIV -SIDA si impotriva consumului de droguri. Demonstreaza ca ai suflet, demonstreaza ca iti pasa! Deci vinoi Joi 8 februarie in "XS Club" incepand cu orele 22:00

trecand ieri prin Focsani, am vazut in fata localului extreme un banner mare care anunta ca pe 16 sau 18 (numai tin minte exact data si nici nu am avut un aparat foto) Februarie acola va concerta BUG Mafia... stiu despre acel local ca are una din cele mai bune sonorizari din tara
asta daca e cineva interesat