Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)
-
- Niciodata un nimeni
Re: Dragonu AK47 - Dragos V'o da (2012)
nu,scuze ... pe a fost odata in cartiere avea 8 ani sau 9 ani ... pe casa,deja crescuse mare ... dovada poza asta ... scuzele mele pentru greseala ...

Last edited by Mallone on Fri Feb 01, 2013 2:35 pm, edited 1 time in total.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- exerminatoru
- serios, sunt ok
Intamplarea face ca acel Cosmin din piesa de mai sus sa ma streseze pe mine pe fb
) are vreo 12-13 ani....e stabilit in italia cu familia...e super fan Underman, vorbeste despre Illuminati si toate prostiile, Eladio l-a luat tare in italiana la unele statusuri postate de el
)

-
- Niciodata un nimeni
ba,e ok daca ai 12 ani si esti un copil bubuit,nu-i nicio problema,esenta interioara conteaza,si cand vei creste nu vei fi la fel,dar ce e grav e ca astia de 30+ le dau apa la moara si-i baga prea mult in seama,si apoi se umfla cascavalu' in ei,spunand : pai daca cedry2k mi-a spus ca sunt tare,tu cine esti pe langa cedry2k ? fa tu ceva mai bun ca el,si atunci sa comentezi. treci la loc,fmm de copil prost,ai nota 3 si-un spit in gaoaza ... or smth like that ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
tre sa fii nebun sa fii hater la un copil. se joaca si el, n-a dat in cap nimanui. cand eram mici inregistram peste casete, canta toata lumea hiphop prin baie sau in fata blocului . copiii de acum fac si ei aceleasi lucruri doar ca acum exista youtube. bine a zis meta la un moment dat "daca exista youtube pe vremea noastra beleam pula" 

hanno poate sa rasufle usurat. Am vazut ca dragonu are verigheta, in clipul povesti de familie. 

Să nu râdeţi de mine, dar de unde pot găsi şi eu o şapcă ca a lui Cedry2k? Ştie cineva un magazin online, sau unul fizic prin Bucureşti?
degeaba mananci spanac de un briceag ai nevoie
-
- dimineata verific forumu
bai, mai are cineva prin calculator filmuletul (sau macar audio) cu kazi ploae si specii de la urban groove de prin 2009? dau o bere.
...un ștrudel și o armă
-
- Majestate ninja
foarte superficial facut "clipul"
I have an approximate knowledge of many things.
dar ce legatura are ? a pus omu piesa pe youtube.. ai fi preferat sa fie o poza simpla cu coperta albumului?
-
- Majestate ninja
nsky, coperta ma lasa indiferent, in timp ce clipul ma dezamageste. piesa chiar imi place, deci as fi preferat sa aiba un clip mai fain*
*a nu se intelege ca-l vreau filmat prin naiba stie ce colturi ale daciei hiperboreene
*a nu se intelege ca-l vreau filmat prin naiba stie ce colturi ale daciei hiperboreene

I have an approximate knowledge of many things.
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Mda, vorbim despre limba si romanism, dar nu stim sa punem diacritice.