Exile wrote:Super tare , vreau si eu un cd.
CONCERT STELEVERZI / 15 MARTIE / SUBURBIA / O MIE DE CUVINTE
ms platon 

"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
www.oza.ro / www.steleverzi.com / www.facebook.com/vezisteleverzi / www.twitter.com/steleverzi
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
n-ai vitalitate. viata. fler. coaie. energie. putere. forta. msuchi la limba.
poti sa faci cea mai maxima caterinca dar vocea ta tot la lacrimi ma duce
toate parerile astea pozitive cred ca sunt de la productie. vad ca rebelmonk o arde destul de hiphop.
altfel nu imi explic.
esti poetesa jur pe maro
poti sa faci cea mai maxima caterinca dar vocea ta tot la lacrimi ma duce
toate parerile astea pozitive cred ca sunt de la productie. vad ca rebelmonk o arde destul de hiphop.
altfel nu imi explic.
esti poetesa jur pe maro
anyhow, the wine goes down good and
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
as long as there's enough of that
maybe we can make a comeback on the next piece
of paper.
punchline.
se recunoaste adevarata valoare, ti-am zis eu...
acum serios. s-au tras cate 3-4-5 piese pe zi, fiecare de 3-4-5 ori, pana a iesit cum le-ati auzit. era de asteptat sa intre si oboseala in discutie. asta ca sa il scuz pe oza.
in viitor, insa, o sa facem melodii de pogo soptite. de distractie.
se recunoaste adevarata valoare, ti-am zis eu...

acum serios. s-au tras cate 3-4-5 piese pe zi, fiecare de 3-4-5 ori, pana a iesit cum le-ati auzit. era de asteptat sa intre si oboseala in discutie. asta ca sa il scuz pe oza.
in viitor, insa, o sa facem melodii de pogo soptite. de distractie.

Ce scuza e asta ma?
Daca ai observat ca nu iese bine de ce nu ai tras mai putine piese?
R: Ca am tras in ploiesti si oza e din bucuresti si la pitesti nu poti sa te bucuresti
Pe unele piese (nu mai stiu care) vocea e trasa mult prea aproape de microfon (sau e microfonul slab / nu e condenser?). Se simte clip`u... banuiesc ca nu ai bagat distors-uri intentionat ca sa iasa asa.
Beaturile sunt ok... am eu o problema cu stilul asta de a face muzica da asta e alta discutie.
* Inca o chestie. MARE greseala cu encodarea la 128kbps. Peste 13-15khz nu mai ai nimic.
Daca ai observat ca nu iese bine de ce nu ai tras mai putine piese?
R: Ca am tras in ploiesti si oza e din bucuresti si la pitesti nu poti sa te bucuresti
Pe unele piese (nu mai stiu care) vocea e trasa mult prea aproape de microfon (sau e microfonul slab / nu e condenser?). Se simte clip`u... banuiesc ca nu ai bagat distors-uri intentionat ca sa iasa asa.
Beaturile sunt ok... am eu o problema cu stilul asta de a face muzica da asta e alta discutie.
* Inca o chestie. MARE greseala cu encodarea la 128kbps. Peste 13-15khz nu mai ai nimic.
omu se referea la altceva, banuiesc pm. dpdv oratoric, nu este vorba de nici o oboseala.
imi place ca te duc la lacrimi si cu maxima caterinca! o sa te duc si in mall la o placinta! vrei? : )
imi place ca te duc la lacrimi si cu maxima caterinca! o sa te duc si in mall la o placinta! vrei? : )
"Three rules. get money, don't tell and if that welfare check come late, raise hell!"
de caise
- Rainbows And Lsd
- dimineata verific forumu
asta-i nebun
ca buci

ca buci

-
- tanar
Desi nu e genul meu,m-a surprins placut albumul !
Felicitari protagonistilor...productia are 10/10 si thenica mc ului tot 10/10 (numai ai grija grija,la prima auditie am sesizat o mica grabire,si anume la piesa "Ea n-avea nume" la minutul 3:47 .. un "poate's" , e grabit,si da aiurea la ureche.
Astept sa-l ascult si fumat sa vad ce stari imi da ... is foarte curios,fiindca practic metoda asta pentru multe albume.
In rest toata stima si respectul
Felicitari protagonistilor...productia are 10/10 si thenica mc ului tot 10/10 (numai ai grija grija,la prima auditie am sesizat o mica grabire,si anume la piesa "Ea n-avea nume" la minutul 3:47 .. un "poate's" , e grabit,si da aiurea la ureche.
Astept sa-l ascult si fumat sa vad ce stari imi da ... is foarte curios,fiindca practic metoda asta pentru multe albume.
In rest toata stima si respectul