Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)
Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)
eu am scos din discutie piesele despre rapid, fiindca nu le-am ascultat, n-as avea motiv.nu ma intereseaza latura rapidista a lor.restul pieselor lor sunt unele bune, altele foarte bune.de exemplu, am vazut ca foarte multi au piesa diferente a lui leasa si n-au nimeni altu - inca o poveste...asta deja nu mai e o categorie restransa de oameni, nu?
ce vreau sa pun in lumina e faptul ca oamenii astia fac si rep pentru "ne-rapidisti" in paralel si au potential...lasati prejudecatile la o parte si nu mai aruncati cu noroi in oameni care nu merita.
ce vreau sa pun in lumina e faptul ca oamenii astia fac si rep pentru "ne-rapidisti" in paralel si au potential...lasati prejudecatile la o parte si nu mai aruncati cu noroi in oameni care nu merita.
Observ cu dezamagire faptul ca desi am repetat obsesiv in incheierea postarilor mele de-aici expresia "mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv", inca mai sunt specimene care se regasesc intr-un tipar care nu merita asociat nici macar unei adunaturi de plosnite, tipar care gaseste cu mult mai usor a (ma) ironiza cu o mult prea exagerata lipsa de bun simt, decat sa faca ceva constructiv si frumos. Efectul este cauzat nu de mine, caci daca eram demn de neluat in seama, nu mai comenta nimeni, ma cunosc suficient de bine incat sa stiu ce pot si ce nu! Cauza care determina acest efect necesita un tratament care trebuie urmat cu strictete:
1. Macar o data pe saptamana sex cu o persoana de sex opus
2. Inlaturarea stresului prin sport (alergare in aer liber, fotbal cu prietenii etc)
3. Autocontrol in ceea ce priveste temperamentul neanderthalian prin varsarea frustrarilor cauzate de propriile nerealizari intr-o sala de box sub indrumarea unui antrenor profesionist
4. Mai putine tigari si mai putina bautura (cauzeaza ganduri negre)
5. Vizionarea unei comedii cu rating mai mare de 7.4 pe imdb pentru imbunatirea umorului
In alta ordine de idei, multumesc cataconic pentru mesaj.
In curand revenim cu track-listul,lista de preturi, precum si modalitatile de achizitionare ale albumului "Contradictoriu"
Toate cele bune.
1. Macar o data pe saptamana sex cu o persoana de sex opus
2. Inlaturarea stresului prin sport (alergare in aer liber, fotbal cu prietenii etc)
3. Autocontrol in ceea ce priveste temperamentul neanderthalian prin varsarea frustrarilor cauzate de propriile nerealizari intr-o sala de box sub indrumarea unui antrenor profesionist
4. Mai putine tigari si mai putina bautura (cauzeaza ganduri negre)
5. Vizionarea unei comedii cu rating mai mare de 7.4 pe imdb pentru imbunatirea umorului
In alta ordine de idei, multumesc cataconic pentru mesaj.
In curand revenim cu track-listul,lista de preturi, precum si modalitatile de achizitionare ale albumului "Contradictoriu"
Toate cele bune.
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
nu e gresit? oricum e rep gresesti.Blacksun wrote: Daca rappy si leasa nu se asociau cu rapid , nimeni nu auzeau de ei. Ajutati rapidul !? Bullshit , reprezentati rapidul !? Bullshit ,
daca ar face piese cu cat de bun era repu dinainte de 90...s-ar trezi cu un segment si mai limitat de ascultatoriefortea wrote:cum sa faca ma rep daca ei canta despre fotbal?despre o echipa de fotbal...ala nu e rep...daca il faci pentru o categorie foarte foarte restransa de oameni.nu tu mesaj nu tu nimic...labareala despre o echipa de fotbal...nu are legatura cu hiphopu!
daca ar face piese cu cat de nasoala e viata cand vinzi heroina....s-ar trezi cu un segment si mai limitat de ascultatori
daca ar face piese cu cat de [...]* ... s-ar trezi cu un segment si mai limitat de ascultatori
daca ar face rep despre bani...s-ar trezi ca le zice lumea ca sunt comerciali
daca ar face rep despre pizde...s-ar trezi ca le zice lumea ca sunt comerciali
daca ar face rep despre masini... s-ar trezi ca le zice lumea ca sunt comerciali
te ajuta repetitia? intelegi? sper ca da. nici mie nu imi place treaba cu rapidu,ca nu-s microbist. e treaba lui ce face.
prima oara am auzit de leasa pe duelul vedetelor.
* completeaza aici cu alte exemple
Am incredere in Leasa si Rappa ca muncesc sa ieftineasca albumu ala, chiar mi-se pare ca l-am vazut pe leasa in autobuz. e vre-un economist pe forum?
Dubiooos!!!

Coaie n-am zis ca se imbogatesc de pe urma rapidului , dar si-au facut o mare promovare pe spatele rapidului.
La meciurile rapidului se baga melodii cu rappa si leasa , apar pe gsp cand scot o melodie noua despre rapid , acum sunt la radio din cauza rapidului.
Crezi ca sunt singuri rapperi care sunt fani al unei echipe de fotbal !? Nu coaie
Si despre greselile mele gramaticale , eu cateodata intru pe hades fumat sau baut....
La meciurile rapidului se baga melodii cu rappa si leasa , apar pe gsp cand scot o melodie noua despre rapid , acum sunt la radio din cauza rapidului.
Crezi ca sunt singuri rapperi care sunt fani al unei echipe de fotbal !? Nu coaie

Si despre greselile mele gramaticale , eu cateodata intru pe hades fumat sau baut....

Crezi ca sunt singuri rapperi care sunt fani ai unei echipe de fotbal !? Nu c***e 

-
- tanar
Chiar nu se merita sa le raspunzi unora. Probabil ca in viziunea lor, a fi un emcee bun inseamna a injura lumea pe forumuri ca nu-ti cumpara albumul sau a conditiona aparitia urmatorului material in functie de vanzarile precedentului...in fine.
As vrea sa lamuresc un aspect, totusi...
Stim si noi ca mai sunt rapperi care sunt fani ale altor echipe, insa ori nu vor sa-si asocieze numele cu echipa respectiva din motive arhicunoscute, ori fac o piesa despre acea echipa la solicitarea clubului respectiv....piesa care este remunerata cu bani foarte multi de altfel. Noi o facem din pasiune, nu am solicitat niciun favor clubului Rapid niciodata, ba dimpotriva...am in incercat sa-l ajutam...atat cat am putut, cu modestele noastre posibilitati.
E adevarat ca piesele noastre se aud pe stadion, dar mi se pare absurd sa condamni asta, mai ales ca nu noi le-am impus ci pur si simplu au fost adoptate de suporteri. Daca urmaream banii sau promavare la nivel inalt, dadeam in judecata clubul Rapid pentru folosirea respectivelor piese fara acordul nostru, deoarece piesele sunt inregistrate la U.C.M.R. si asta cred ca e inc-o dovada de pasiune absolut neconditionata.
Referitor la aparitiile noastre, radio sau tv:
De multe ori noi am fost cei care au solicitat moderatorului sau producatorului respectivei emisiuni sa avem si un spatiu dedicat Rapidului pe langa cel al muzicii si iata exemplul:
Am fost invitati de Radio 3 Net la emisiunea "Sala De Repetitii", emisiune la care a participat si GANI in calitate de invitata.
Noi am sugerat ca ar fi bine sa ia parte si cativa membri din galeria Rapidului, iar dupa cateva discutii au fost de acord.
Leasa, Rappa si Gani la "Sala De Repetitii":
http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=365
Stim ca nu vom putea lamuri niciodata anumite lucruri, dar ne bucuram ca exista si pareri negative, pentru ca ne creeaza un echilibru si ne dau motivatie si mai multa responsabilitate in perspectiva viitorului. In alta ordine de idei, in curand vom reveni cu track-listul, coperta si modul in care se poate intra in posesia materialului.
Si inca ceva...cu riscul de a repeta ceva ce v-a anuntat Leasa, incepand cu 1 noiembrie un foarte cunoscut post de radio va difuza imnul lor, compus, scris si interpretat de noi. Nu ne ascundem, piesa este inregistrata la U.C.M.R., cum va fi si "Contradictoriu" de altfel si va fi platita in functie de numarul de difuzari zilnice. Asadar nu-i mai compatimiti pe cei care tot mananca treaba mare ca nu se pot face bani din rap fara sa te compromiti...se fac, nu asa multi...dar se fac...in orice exista un inceput.
V-as ruga in incheiere daca se poate sa revenim la subiect si sa ne pastram parerile pana dupa aparitia materialului, care este conditionat intr-o oarecare masura si de site-ul nostru la care se lucreaza asiduu deocamdata.
Multa dragoste va doresc...
Multumesc
As vrea sa lamuresc un aspect, totusi...
Stim si noi ca mai sunt rapperi care sunt fani ale altor echipe, insa ori nu vor sa-si asocieze numele cu echipa respectiva din motive arhicunoscute, ori fac o piesa despre acea echipa la solicitarea clubului respectiv....piesa care este remunerata cu bani foarte multi de altfel. Noi o facem din pasiune, nu am solicitat niciun favor clubului Rapid niciodata, ba dimpotriva...am in incercat sa-l ajutam...atat cat am putut, cu modestele noastre posibilitati.
E adevarat ca piesele noastre se aud pe stadion, dar mi se pare absurd sa condamni asta, mai ales ca nu noi le-am impus ci pur si simplu au fost adoptate de suporteri. Daca urmaream banii sau promavare la nivel inalt, dadeam in judecata clubul Rapid pentru folosirea respectivelor piese fara acordul nostru, deoarece piesele sunt inregistrate la U.C.M.R. si asta cred ca e inc-o dovada de pasiune absolut neconditionata.
Referitor la aparitiile noastre, radio sau tv:
De multe ori noi am fost cei care au solicitat moderatorului sau producatorului respectivei emisiuni sa avem si un spatiu dedicat Rapidului pe langa cel al muzicii si iata exemplul:
Am fost invitati de Radio 3 Net la emisiunea "Sala De Repetitii", emisiune la care a participat si GANI in calitate de invitata.
Noi am sugerat ca ar fi bine sa ia parte si cativa membri din galeria Rapidului, iar dupa cateva discutii au fost de acord.
Leasa, Rappa si Gani la "Sala De Repetitii":
http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=365
Stim ca nu vom putea lamuri niciodata anumite lucruri, dar ne bucuram ca exista si pareri negative, pentru ca ne creeaza un echilibru si ne dau motivatie si mai multa responsabilitate in perspectiva viitorului. In alta ordine de idei, in curand vom reveni cu track-listul, coperta si modul in care se poate intra in posesia materialului.
Si inca ceva...cu riscul de a repeta ceva ce v-a anuntat Leasa, incepand cu 1 noiembrie un foarte cunoscut post de radio va difuza imnul lor, compus, scris si interpretat de noi. Nu ne ascundem, piesa este inregistrata la U.C.M.R., cum va fi si "Contradictoriu" de altfel si va fi platita in functie de numarul de difuzari zilnice. Asadar nu-i mai compatimiti pe cei care tot mananca treaba mare ca nu se pot face bani din rap fara sa te compromiti...se fac, nu asa multi...dar se fac...in orice exista un inceput.
V-as ruga in incheiere daca se poate sa revenim la subiect si sa ne pastram parerile pana dupa aparitia materialului, care este conditionat intr-o oarecare masura si de site-ul nostru la care se lucreaza asiduu deocamdata.
Multa dragoste va doresc...
Multumesc
Blacksun wrote:c***e n-am zis ca se imbogatesc de pe urma rapidului , dar si-au facut o mare promovare pe spatele rapidului.
Crezi ca sunt singuri rapperi care sunt fani al unei echipe de fotbal !? Nu c***e![]()
Deci noi suntem la radio din cauza Rapidului... saracii de noi... deci ce ne-a facut Rapidul... ne-a trimis la radio... dar stai ca nu... noi profitam de pe urma Rapidului... stai asa... ca de noi nu ar fi auzit nimeni daca nu ne-am fi scos la inaintare pasiunea pentru Rapid... Astia 700.000 care au vizionat clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M l-au vazut doar pentru ca noi suntem Rapidisti... Mai aratati-mi un singur rapper care sa aiba atatea view-uri... unul singur... si nu cu de-alea gen "Nu la view-uri pe youtube se rezuma calitatea de a fi mc" ca nu vreau sa ma pish pe voi de ras! In alta ordine de idei, decizia pe care am luat-o este sa ma duc sa beau o bere, iar decizia este devinitiva. Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!!!
*definitiva
Bravo coaie 700.000 e ceva , dar cate albume ai vandut !? Am auzit ca la ultimul concert ati avut 10 oameni platitori.
In afara de piesa diferente care recunoastem cu toti ca e una chiar tare , voi n-ati iesit cu nimic in evidenta in afara de clisma fermecatorul si rapid.
In alta ordine de idei am luat decizia sa ma pun sa dorm. Noapte Buna
In afara de piesa diferente care recunoastem cu toti ca e una chiar tare , voi n-ati iesit cu nimic in evidenta in afara de clisma fermecatorul si rapid.
In alta ordine de idei am luat decizia sa ma pun sa dorm. Noapte Buna

1. Nu vrem sa iesim cu nimic in evidenta caci nu suntem un numar intr-un grafic.
2. La ultimul concert au fost 9 platitori nu 10. Un esec total, care in loc sa ne faca sa-ncepem sa postam ceva gen "nu mai facem nimic" cum cu alte cuvinte si folosind cateva puli in cur se adreseaza ceilalti (fara nicio referire la trupa din suceava fata de care am un enorm respect) incercand sa scuze un eveniment nereusit, pe noi mai rau ne-a ambitionat. Noi suntem mai altfel... nu stiu daca intelegi... iar inainte de a continua discutia te-as ruga sa ne spui cum te cheama. Numele si prenumele, daca se poate...
3. Albumul "Servicii de consultanta", tricourile "Rapid e Romania, Romania e Rapid", "Ingeri cu coarne" si "Rapid 86" - s-au vandut intr-un numar suficient de mare incat sa ne permitem sa nu facem compromisul de a renunta la pasiunea noastra. Aceste albume cat si tricourile se gasesc in continuare pe http://www.leasa.ro la preturile afisate acolo.
4. Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
2. La ultimul concert au fost 9 platitori nu 10. Un esec total, care in loc sa ne faca sa-ncepem sa postam ceva gen "nu mai facem nimic" cum cu alte cuvinte si folosind cateva puli in cur se adreseaza ceilalti (fara nicio referire la trupa din suceava fata de care am un enorm respect) incercand sa scuze un eveniment nereusit, pe noi mai rau ne-a ambitionat. Noi suntem mai altfel... nu stiu daca intelegi... iar inainte de a continua discutia te-as ruga sa ne spui cum te cheama. Numele si prenumele, daca se poate...
3. Albumul "Servicii de consultanta", tricourile "Rapid e Romania, Romania e Rapid", "Ingeri cu coarne" si "Rapid 86" - s-au vandut intr-un numar suficient de mare incat sa ne permitem sa nu facem compromisul de a renunta la pasiunea noastra. Aceste albume cat si tricourile se gasesc in continuare pe http://www.leasa.ro la preturile afisate acolo.
4. Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
-
- tanar
Ultimul concert a fost un esec total din punctul nostru de vedere doar raportat la aspiratiile pe care le avem. D-asta am si spus ca parerile negative sunt extrem de bine venite, pentru ca ne mai tempereaza din entuziasm si ne fac sa fim mai realisti, actionand in consecinta.
Ultimul concert nu a fost un esec, raportat la perioadele de inceput ale altora. Cred ca stim cu totii ca majoritatea celor ce astazi sunt "in voga", canta cu salile goale, in perioada de pionierat ale label-urilor independente sub care doreau sa se impuna. Noi nu purtam stampila "Parazitii", nu avem o echipa in spate care sa ne promoveze materialele si evenimentele sau sa ne organizeze concertele. Si nu ne lamentam, ne place ca tot noi sa centram si tot noi sa dam cu capu'.
Si-mi vine-n minte chiar exemplu Hadesului din perioada '01-;02 daca nu ma-nsel, aflat atunci sub o alta formula, a intampinat cam aceleasi dificultati si piedici, si au reusit spre dezamagirea unora...care ulterior au devenit adepti fideli.
De...dupa razboi...si aici ating o alta problema delicata cu privire la unele "reprosuri": "cu ce ati iesit voi in evidenta?"
Ei bine, aceasta intrebare nu face altceva decat sa incurajeze spiritul gregar, care este si asa foarte intalnit si in viata reala nu numai in rap. Cand adresezi o asemenea intrebare, e limpede ca iti formezi parerea dupa cea a multimii, de multe ori in necunostinta de cauza. E bine ca atunci cand faci aprecieri sau cand tragi concluzii, sa le faci doar pe baza parerilor si criteriilor tale...atunci devii credibil.
O sa las "Servicii De Consultanta" si "Ingeri Cu Coarne" la download pentru cei care nu le-au ascultat, si vor sa aiba o opinie proprie, bazata pe propriile principii.
Leasa Dragos - Servicii De Consultanta:
http://rapidshare.com/files/146405607/L ... -47359.rar
Rappa - Ingeri Cu Coarne:
http://www.dump.ro/fisiere/rappa-ingeri ... RmeXK1s4zW
Si asteptati "Contradictoriu"...merita
Multa dragoste va doresc
Multumesc...
Ultimul concert nu a fost un esec, raportat la perioadele de inceput ale altora. Cred ca stim cu totii ca majoritatea celor ce astazi sunt "in voga", canta cu salile goale, in perioada de pionierat ale label-urilor independente sub care doreau sa se impuna. Noi nu purtam stampila "Parazitii", nu avem o echipa in spate care sa ne promoveze materialele si evenimentele sau sa ne organizeze concertele. Si nu ne lamentam, ne place ca tot noi sa centram si tot noi sa dam cu capu'.
Si-mi vine-n minte chiar exemplu Hadesului din perioada '01-;02 daca nu ma-nsel, aflat atunci sub o alta formula, a intampinat cam aceleasi dificultati si piedici, si au reusit spre dezamagirea unora...care ulterior au devenit adepti fideli.
De...dupa razboi...si aici ating o alta problema delicata cu privire la unele "reprosuri": "cu ce ati iesit voi in evidenta?"
Ei bine, aceasta intrebare nu face altceva decat sa incurajeze spiritul gregar, care este si asa foarte intalnit si in viata reala nu numai in rap. Cand adresezi o asemenea intrebare, e limpede ca iti formezi parerea dupa cea a multimii, de multe ori in necunostinta de cauza. E bine ca atunci cand faci aprecieri sau cand tragi concluzii, sa le faci doar pe baza parerilor si criteriilor tale...atunci devii credibil.
O sa las "Servicii De Consultanta" si "Ingeri Cu Coarne" la download pentru cei care nu le-au ascultat, si vor sa aiba o opinie proprie, bazata pe propriile principii.
Leasa Dragos - Servicii De Consultanta:
http://rapidshare.com/files/146405607/L ... -47359.rar
Rappa - Ingeri Cu Coarne:
http://www.dump.ro/fisiere/rappa-ingeri ... RmeXK1s4zW
Si asteptati "Contradictoriu"...merita
Multa dragoste va doresc
Multumesc...
N-a ca se poate raspunde si frumos.
Pentru ce ai nevoie de numele si prenumele meu ?
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
sa te prinda si sa te futa-n cur javra...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
n-a?Blacksun wrote:N-a ca se poate raspunde si frumos.
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
e un alt fel de a scrie "nu a"