'nsky wrote:
daca nici la dilated nu va fi plin nici nu m`as mira... eu unul personal, daca nu eram forumist n`as fi aflat de evenimentul asta. cand erau alte concerte toate paginile de myspace erau pline de commenturi cu afise, se facea propaganda pe youtube peste tot... acum ? doar pe forum.
marian,nu ma intzelegi frate...tu daca ai fi in bucureshti,shi tzi-ai permite sa futzi in fiecare seara cate 500.000 pe tot felu` de cacaturi,shi ai fi repar,nu ai veni la concert? lasa-i pe cei din provincie shi pe cei cu teza/examen a doua zi...ma refer la cei din bucureshti,care au shi bani,luni nu au nici o obligatzie,shi care sunt fani dilated.pentru aia parerea mea nu exista nici o scuza.asha gandesc eu.shi da,genu` ala de oameni s-au entuziasmat cand au aflat de concert.
a bagat evidence mr slow flow foarteeeee shmecher babu,nu cred ca se poate plange cineva de ceva..sonorizarea a fost shmechera,a fost lume,n-am cuvinte... s-a fumat mult
Foarte tare concertul. Imi pare rau doar ca a fost prea mic clubul pentru cati au fost.
PS* : domnu' alin moderatoru',tu o sa ramai un copil frustrat toata viata ta. sa n-ai impresia ca n-am auzit tot ce ai comentat prin club acolo,alaturi de "tovarasii" tai. iti urez sa-ti vezi in continuare de viata ta de copil batran. eu unul chiar te admir pentru frustrarea de care dai dovada oriunde te duci.