WHAT'S UP
Moderator: .etalosed
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Re: WHAT'S UP
^ tu esti ala care zicea ca Raku e praf.Mori
ba ce nu s-a-nteles de-aici?maxi,doc si restu au neamuri/preteni care vor sa cante si,fiind cunoscuti,colaboreaza cu ei sa le ridice cota si sa nu mai fie perceputi ca newcommeri(constienti de predispozitia publicului romanesc de a-i cataloga drept noobs).Iar voi il puneti la hh romanesc ca are feat cu maxi si doc,deci e tare. Dupa parerea mea e mult prea LIGHT aproape ok,se vede ca omu e incepator si nu isi are locu aici.Se putea si mai rau,dar e loc de mai bine.Pace si lui.
Pai ma daca nu il punem la hip hop romanesc unde il punem?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
- Clockwork1
- serios, sunt ok
La promovare.Asta nu e hip-hop
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Why so mad tho?E muzica pentru fags ca tine

Ti se pare pop?
Ai impresia ca primesti puncte bonus daca nu consideri rap-ul mainstream ca fiind rap? Incetati cu ipocrizia asta.
Ai impresia ca primesti puncte bonus daca nu consideri rap-ul mainstream ca fiind rap? Incetati cu ipocrizia asta.
We fags.Nu toti ascultam Specii si umblam sparti pe strazi, prin Ploiesti,neavand bani de doua beri.
- Clockwork1
- serios, sunt ok
Da umblam sparti prin ploiesti,ascultam specii si avem bani de mai multe beri.U jelly?
Si aveti falsa impresie ca sunteti superiori?
la promovare.si nu numai din cauza ca e "mainstream"(nu cred in termenu asta inventat pt a scuza tranzitia de la rap la pop).Ascultand-o,am fost deranjat de cateva "scartaieli",asa ca am decis sa o ascult mai atent si sa imi dau seama unde e buba...si ce am gasit:o productie foarte tare,flow 0,tehnica 0,mod de interpretare-slabut,mesaj superficial si tratat de cand lumea,si o incercare esuata de a canta cu autotune.Maximilian-departe de ceea ce face el,il promoveaza pe baiatu asta in brigada lui,aia smechera,unde mai sunt si spike,gw,grasu,etc.Si e pusa aici ca...ce?ca "suna bine"?Si natalia oreiro suna bine.Kashim wrote:Pai ma daca nu il punem la hip hop romanesc unde il punem?
- Clockwork1
- serios, sunt ok
NU a zis nimeni ca e superior.Si acum ii dau dreptate lui Boka.Spune tu ce e hip-hop in melodia aia.
Da' nu poti sa spui ca nu e. Nici pe mine nu ma impresioneaza, da' asta nu inseamna ca trebuie sa-i dam cu ceva in cap si sa-l scoatem de aici ca "nu e rap".
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
boka, e greu man la promovare/download? Cauta-ma cand ajungi si tu aici, cu what's up la hip hop, ca baietii

nu,man nu e vb de asta,dar e nasol cand constientizezi ca se duce pe pula calitatea ascultatorilor si se promoveaza toate topeniile ca fiind "tari" din cauza neglijentei(nu numai cazul piesei de fata)...cred ca e timpu ca majoritatea sa recunoasca ca n-au treaba cu fenomenu si au alte afinitati.Aici recunosc ca sunt frustrat,dar frustrarile vin din partea ascultatorului.Uite,sa luam un exemplu:oare ce ar zice aia de la onyx despre piesa asta?