Nane: “O gramada fac mixtape-uri acum. Acum nu mai fura nimeni negative, acum e ok!”
SSS: Ne-ai luat prin surprindere pe toti in 2008 cu “Definitia unui mixtape”, moment in care multi spuneau ca reprezinti viitorul hip hop-ului romanesc. Cum a fost acea perioada pentru tine? Te asteptai sa devii atat de controversat?
Nane: Woah! Piesa aia a fost rezultatul gamei vaste de injuraturi pe care mi le-am luat ca “furam negative”. A fost pur si simplu refularea pustiului Nane. Multi au crezut in mine din prima, altii n-au crezut deloc. Ma uit acum, in 2011 in hip-hop-ul romanesc si ghici ce! O gramada fac mixtape-uri acum. Acum nu mai fura nimeni negative, acum e ok! Nu m-au inteles! Asta a fost de fapt problema…
SSS: De atunci ai mai lansat cateva clipuri si mixtape-uri care au insumat sute de mii de downloaduri/viewuri. Insa cu totii ne asteptam si la un turneu. Care este motivul pentru care nu s-a materializat? Va exista in viitorul apropiat?
Nane: Abia acum am realizat si noi ca numerele de fapt nu mint. Chiar lucram la asta momentan si speram sa ajungem in toate locurile in care se asculta Nane. Vorbesc la plural pentru ca nu ma pot ocupa singur de toate. Eu ma ocup de muzica si cam atat. De restul treburilor se ocupa altii care se pricep.
Citeste restul interviului pe
Sunete Sub.Sol!