CE ALTCEVA VA MAI PLACE?
Moderator: .etalosed
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
rock, grunge, alternative...
nirvana, radiohead, placebo, slayer, foo fighters, korn, explosions in the sky, pink floyd, the doors...etc...
nirvana, radiohead, placebo, slayer, foo fighters, korn, explosions in the sky, pink floyd, the doors...etc...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Versatill
- rapperu vostru preferat
Plm...Trash Metal din categoria Slayer,Old Sepultura si old Metallica etc....si Death Metal...adica old Cannibal Corpse,Obscenity,Six Feet Under,Obituary,Death (pt chitara...ff buni...desi ei au deschis curentu cam usurei si mult prea tehnici pt death metal
).Si muzica alora de la Cradle Of Filth...chestii,vampiri,Erzsebet Batory,metafore si epitete d'alea,claviatura marfa,chitara lu Gian Pyres (
)...
Deci in general metal greu...chiar extrem!
...care am auzit ca se va interzice in Romania incepand de...aseara? 

Deci in general metal greu...chiar extrem!

- Versatill
...sincer nu stiu!...da vineri am avut ocazia sa o ard printr-o "carciuma" cu specific si la un moment dat dupa ce a anuntat un concert cu o trupa din Bucuresti a anuntat cum ca incepand din acea seara nu se va mai difuza muzica acolo (o fi zis muzica extrema sau ceva de gen probabil da yo am inteles decat muzica)...am crezut ca e caterinca da la un moment dat m-am plictisit si m-am dus si i-am zis lu ala sa mai schimbe si sa bage si niste "death" si cica "no ca lege!"...wtf?Caricatura wrote:de ce sa fie interzis?????

Asta e pentru groupista "mea preferata"....Uite aici complain:
1. Nu pot sa bifez mai multe genuri
2. "Reparii astia adevaratzi" de muzica clasica nu au auzit..iar daca au auzit..li se ridica paru pe ei doar cand se gandesc la ea.
Bun, si acuma ma intreb care e rostu poll-ului....satisfacerea unei curiozitatzi personale a initziatorului...SAU..in calitate de forum..serios...sondarea opiniei publice..a tineretului cu precadere?!?!.Iar cand useru nu are posibilitatea de a mai alege si altceva...este brusc si brutal integrat intr-un sistem care ..."te vrea mort tovarashe!!!!"..ca sa citez un clasic in viatza.
Ordine si progres.............................................................
1. Nu pot sa bifez mai multe genuri
2. "Reparii astia adevaratzi" de muzica clasica nu au auzit..iar daca au auzit..li se ridica paru pe ei doar cand se gandesc la ea.
Bun, si acuma ma intreb care e rostu poll-ului....satisfacerea unei curiozitatzi personale a initziatorului...SAU..in calitate de forum..serios...sondarea opiniei publice..a tineretului cu precadere?!?!.Iar cand useru nu are posibilitatea de a mai alege si altceva...este brusc si brutal integrat intr-un sistem care ..."te vrea mort tovarashe!!!!"..ca sa citez un clasic in viatza.
Ordine si progres.............................................................
- cretzu_parazitu
- fratele meu tu esti baiat
-
-
- Professional Hater
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
de cand sunt good charlotte si placebo punk????medeea_witch wrote:punkimi plac placebo shi good charlotte
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."