Dupa o prima ascultare, albumul e dezamagitor. Urmeaza tendinta celorlalte albume aparute la Babygrande, iar Stoupe parca e lipsit de inspiratie, cu cateva exceptii bineinteles
whigguh wrote:Dupa o prima ascultare, albumul e dezamagitor. Urmeaza tendinta celorlalte albume aparute la Babygrande, iar Stoupe parca e lipsit de inspiratie, cu cateva exceptii bineinteles
ma credeti ca m-am saturat sa tot spuna la inceputul pieselor "vinnie p..yeah" etc???
e chiar stresant..
ma rog..
am ascultat cam jumatate de album..ca productie e tare..ca versuri..e ok...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
dupa ce am cautat la dilerul local jedai maind , mi-am dat seama k tot ce tre sa faca e sa-l iau de pe net(pa album). negativele-s demonice, holograma are nijte idei dar ma cam intriga stilul de a da mereu km la fel.
un album pe care l-am asteptat si care m-a dezamagit intr-o mica mare masura. nu epateaza cu nimic , nu aduce nimic nou...cel putin din punctul meu de vedere. iar vinnie a devenit obositor prin stilul lui ...mult prea obositor!!!
mie imi place albumul din toate punctele de vedere...e mai slab decat Legacy Of Blood , dar e bun !
piesa cea mai tare mi se pare "Uncommon Valor: A Vietnam Story".
whigguh wrote:Dupa o prima ascultare, albumul e dezamagitor. Urmeaza tendinta celorlalte albume aparute la Babygrande, iar Stoupe parca e lipsit de inspiratie, cu cateva exceptii bineinteles
ai baut gaz ?
Nu copile, mi-am expus parerea. Care parere a ramas neschimbata dupa alte ascultari. Incercati noul album Phi-Life Cypher!