G Unit - Terminate On Sight
Moderators: .etalosed, greuceanu
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ma doare in pula ce gen e kanye..poate sa fie si electropopgrindcoreminimal..am zis doar ca se pisha pe 50 cent.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- christian k.
- vatraș local
bah...pe aici vad ca e la moda sa fii oaie...daca zice unu"ba,50 e tare,hai sa nu mai fim anti 50"observ ca incep toti sa o arda gen"ba,ca asa e"pai comparati versurile lu 50 cent cu manelele din romania si nu veti gasi nicio diferentza...in afara de beaturile misto si maxim 8 piese restu sunt MANELE AMERICANE..si nu sunt hater cu genu...de exemplu game imi place...mai spunea cineva ceva de genu"ba,ca la inceput va placea si aku nu va mai place"...pai la inceput macar facea ceva care sa semene cu rapul,iar acum,cand a vazut ca il place lumea,crede ca poate sa scoata orice kkt,ca are succesul asigurat...nu e chiar asa...
Cand 50 cent o sa cante la nunti si o sa strige numele mirelui pt 75$ atunci sa spui ca face manele.. pana una alta are ditamai industria si castiga bani pe pula lui si face muzica cum vrea pla lui , etc etc... spre deosebire de Akon sau T-Pain asta n-a ajuns gratis in fata. Din rep ati uitat total partea cu : Having fun ...
- paulio
- spre 5000 de posturi, e ok
dupa alt topic:
LE: vad ca e la moda sa fi hater...desi zici ca nu esti
n-as mai vorbi :-sB0ka wrote:il compari pe game cu nas?game e campion,nas are o tenta de frustrat...nu ii poti compara...un album game face cat toata discografia lu nas
LE: vad ca e la moda sa fi hater...desi zici ca nu esti
Last edited by paulio on Sat Jun 07, 2008 10:13 pm, edited 1 time in total.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
quote="B0ka"]il compari pe game cu nas?game e campion,nas are o tenta de frustrat...nu ii poti compara...un album game face cat toata discografia lu nas[/quote]
ce ma???
looooooooool...o piesa Nas face cat toate albumele lui game..
ce ma???
looooooooool...o piesa Nas face cat toate albumele lui game..

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."