10Tone - Cina cea de taina (video)
^ din partea http://www.collegehumor.com/video:1822929 pt. 10 tone.
eu zis sa refaci clipul dupa ce-ti revii. si loluri multe pentru replyul ce l-ai dat.
nu trebuia benzen sa adoarma cumva la sf clipului?
pierzi ideea, un general care slabeste 16kg nu se mai numeste general si e absolut out of point.koolmarz wrote:sa clarificam niste lucruri .. totul e facut de noi iar noi suntem foarte multumiti de ce a iesit.. ne reprezinta.. asta e cel mai important.
nu prea punem noi valoare pe ce zic forumistii .. ca oricum sunt de c**** si nu au nici o treaba cu nimic.. nici cu viata si nici cu repu` =))
parerile de care totusi am tinut cont au fost mai mult sau mai putin pozitive si le am apreciat.. nu ca nu am fi noi receptivi la critica.. dar in incercarea de a fi "cool" pe forum apar posturi de genu ..
eu zis sa refaci clipul dupa ce-ti revii. si loluri multe pentru replyul ce l-ai dat.
nu trebuia benzen sa adoarma cumva la sf clipului?

you just never know when you're living in a golden age.
marz, tu eşti nebun bă?
păi după cum ai zis-o, cam toată lumea suge pula în afară de voi şi de nişte pupîncurişti pe ici pe colo
adică aţi cerut păreri, am zis doar că nu-mi place... BA CHIAR AM ZIS CĂ-MI PLAC TOBELE... şi mi-ai spus să sug pula
you made my day
P.S.
am să-l şi iau ca pe-un atac dacă doreşti neapărat... oricum toată faza mi se pare de cel mai adânc căcat, cu mâţa şi cu pizda mă-sii
scrii o piesă despre cei care o să o asculte... ŞI E DISS
hahaha, bine aşa mă!
L.E. am mai ascultat o dată piesa, puţin mai atent... şi până la capăt de data aata... Rey, Vudu şi Dezea sunt chiar tari - ca să-i adaug la setu ăla de tobe bune... Şi beatu sună bine când dau ei pe el, chiar dacă nu-i pe tripu meu aşa. Dacă dădeau doar ei 3 pe piesă poate o mai ascultam.

adică aţi cerut păreri, am zis doar că nu-mi place... BA CHIAR AM ZIS CĂ-MI PLAC TOBELE... şi mi-ai spus să sug pula

you made my day
vik wrote:grow up
P.S.
am să-l şi iau ca pe-un atac dacă doreşti neapărat... oricum toată faza mi se pare de cel mai adânc căcat, cu mâţa şi cu pizda mă-sii

L.E. am mai ascultat o dată piesa, puţin mai atent... şi până la capăt de data aata... Rey, Vudu şi Dezea sunt chiar tari - ca să-i adaug la setu ăla de tobe bune... Şi beatu sună bine când dau ei pe el, chiar dacă nu-i pe tripu meu aşa. Dacă dădeau doar ei 3 pe piesă poate o mai ascultam.
Last edited by Nerub on Fri Aug 01, 2008 10:38 am, edited 1 time in total.
frate,e la moda sa spui muie la forumisti,te simti mai sus fata de ei
si ca on:hmmm,piesa merge,clipu e naspa
iautea al 3-a mc cum intra
)) se crede uzzi pe vorbe
)
si ca on:hmmm,piesa merge,clipu e naspa
iautea al 3-a mc cum intra

Last edited by iemsy on Fri Aug 01, 2008 10:41 am, edited 1 time in total.
http://soundcloud.com/arinix
-
- Niciodata un nimeni
aceleasi discutii ca-n 2005 coaie .... forumul asta incepe sa puta rau de tot a sindromul hhk...
maturizati-va...ca riscati sa cadeti cu inca 20 000 de leghe in groapa adanca de cacat a rapului romanesc ( si mesajul asta nu e ptr baietii de la 10 tone - ca sa nu se inteleaga cumva gresit,e ptr cei care se simt )
maturizati-va...ca riscati sa cadeti cu inca 20 000 de leghe in groapa adanca de cacat a rapului romanesc ( si mesajul asta nu e ptr baietii de la 10 tone - ca sa nu se inteleaga cumva gresit,e ptr cei care se simt )
Viața e complexă și are multe aspecte.
Vbind in general , nu de 10 Tone... ciudat e ca muzica lor doar pe forumuri sta practic =) Si a lu' Cedry2k , si-a lu Puya , Raku .. oricare ciumeg d-asta ... poate vor realiza ca majoritatea dintre ei sunt buni doar in ochii copiilor de pana in 16/17 ani ... si poate opresc ei cacatu si se concentreaza pe piese sau macar atacuri spre o persoana.Da eMCee wrote:frate,e la moda sa spui m*** la forumisti,te simti mai sus fata de ei
LE. ... sau nume , daca toti sunt asa mari mercenar si buni la bataie ...
- Rey
- dimineata verific forumu
aaa... deci pana la urma forumistu are ultimul cuvant de spus? defapt tot hip hopu se-nvarte-n juru forumistului?
aaa deci eu tre sa fac piese pe placul forumistului? sa nu ma critice? aaaa... tare
asta am sa fac...
haha uite c-a aparut si forumistu care sa zica "ia uite ala se crede uzzi"
e sample
hai sa ne oprim pentru ca eu unu n-o sa inteleg ce-au unii dintre voi in cap cum probabil nici voi n-o sa intelegeti ce vreau eu sa spun. serios.

haha uite c-a aparut si forumistu care sa zica "ia uite ala se crede uzzi"

hai sa ne oprim pentru ca eu unu n-o sa inteleg ce-au unii dintre voi in cap cum probabil nici voi n-o sa intelegeti ce vreau eu sa spun. serios.
- psychedeliic
- mr. blonde
s-a dus viatza pulii cica....fara forumisti nu existi
deschideti mah geamu macar, daca usa sa iesiti afara n-o mai gasiti.
cum ii mai vezi ca se si simt unii, ca le ataci ....
meseria de "forumist".
Forumist e ala ce-si ocupa 90% din viatza cu forumu, asa cum alpinistu isi ocupa 90% cu escaladatu muntilor. In rest mananca , se caca.....si joaca cs
si ce e asa inexplicabil? cantzi si tu despre ce vrea pula ta si te inerveaza. si mafia dadea muie la gabori, daca gaborii nu existau nu mai aveau despre ce sa faca versuri
. dar gaborii nu s-au plans ca fara ei n-ar exista mafia.
sau daca cantzi de tzara asta ca-i de cacat, nu inseamna ca tre sa se simta toti romanii, sau sa zica: \'bah daca n-ar fi tzara asta de cacat, tu n-ai exista".

deschideti mah geamu macar, daca usa sa iesiti afara n-o mai gasiti.
cum ii mai vezi ca se si simt unii, ca le ataci ....

Forumist e ala ce-si ocupa 90% din viatza cu forumu, asa cum alpinistu isi ocupa 90% cu escaladatu muntilor. In rest mananca , se caca.....si joaca cs

si ce e asa inexplicabil? cantzi si tu despre ce vrea pula ta si te inerveaza. si mafia dadea muie la gabori, daca gaborii nu existau nu mai aveau despre ce sa faca versuri

sau daca cantzi de tzara asta ca-i de cacat, nu inseamna ca tre sa se simta toti romanii, sau sa zica: \'bah daca n-ar fi tzara asta de cacat, tu n-ai exista".
http://hadesrecords.com/forum/viewtopic ... 89&start=0
cititi putin topicul asta.
pe piesa "declaratie de razboi" am auzit un vers foarte dubios. "daca nu`ti place beatu, benzen iti sparge capu". e la figurat, dar nu mi se pare ca da bine, gen daca ascult o piesa, o ascult la risc? daca nu`mi place am belit pula.
cititi putin topicul asta.
nu, nu trebuie sa faci ce`i place forumistului. forumistul te critica daca vrea, daca are motiv, ca de aia e forum pana la urma... dar daca te critica tu tre sa`i zici "ok. iti respect parerea" nu sa pui atata la sufletRey wrote:aaa... deci pana la urma forumistu are ultimul cuvant de spus? defapt tot hip hopu se-nvarte-n juru forumistului?aaa deci eu tre sa fac piese pe placul forumistului? sa nu ma critice? aaaa... tare
asta am sa fac...
pe piesa "declaratie de razboi" am auzit un vers foarte dubios. "daca nu`ti place beatu, benzen iti sparge capu". e la figurat, dar nu mi se pare ca da bine, gen daca ascult o piesa, o ascult la risc? daca nu`mi place am belit pula.
Pai da ba Pitzigoi .. atat ca Mafia nu-si promova albumele in sectia de politie =)) Dai punchuri subtile ?
In principiu de acord .. sa injure sa bata sa faca ce vor ei .. e piesa/munca/hobbyu lor ... si ii doare-n pla...
Atat ca daca nu era internetu ... foarte multe trupe , printre care si 10 Tone , nu existau practic - atata timp cat nu au nimic pe piata / tv sau taraba de cduri la coltu blocului. Sau ma gandesc ca mai e si o alta varianta .. oamenii asta fac... dau rec - injura lumea si le baga mortu-n casa cu link la piesa
:D ; in scop de entertainment.
In principiu de acord .. sa injure sa bata sa faca ce vor ei .. e piesa/munca/hobbyu lor ... si ii doare-n pla...
Atat ca daca nu era internetu ... foarte multe trupe , printre care si 10 Tone , nu existau practic - atata timp cat nu au nimic pe piata / tv sau taraba de cduri la coltu blocului. Sau ma gandesc ca mai e si o alta varianta .. oamenii asta fac... dau rec - injura lumea si le baga mortu-n casa cu link la piesa

Nu .. chiar nu e la figurat.. chiar o asculti la risc.. si daca nu ti place chiar ai belit pula'nsky wrote:pe piesa "declaratie de razboi" am auzit un vers foarte dubios. "daca nu`ti place beatu, benzen iti sparge capu". e la figurat, dar nu mi se pare ca da bine, gen daca ascult o piesa, o ascult la risc? daca nu`mi place am belit p***.

Multumesc lu Koma ptr promtitudine. Good Job

Simbad si noi avem o parere pozitiva despre tine.

Forumistii nu au viata.. forumistii sunt de cacat.
Sunrah mai du te drqu si tu si madlib si mf doom.
Sper sa ne regasim cu totii la snoop dogg.. sa stam la o bere si sa radem pe seama acestui topic.
Multumim ptr sprijin sustinatorilor.

Va pupa tata .. pe toti.