Ba sa mor... am unit cacatu intr-o saptamana , si nu e mare grozavie ... a fost repede - acum ascult asa... si chiar are farmec materialu. Bineinteles... e loc de mai bine ... putem fi mai seriosi d-atat , in prpincipiu ... doar ca e aiurea sa ne hazardam la cacaturi mari din prima si sa stam cu 20 de piese in arhiva sa nu le asculte nici dreaq ... in fine.
Plm.. pretentii zero ... cred ca o sa mai facem d-astea ca e ok ... poate data viitoare o sa dam si noi un "comunicat" ceva inainte ... ca tot e trend.
Suna bine. "De Mahala" e borna kilometrica in hip-hop-ul romanesc, din punctul meu de vedere. Subiect extrem de original si atitudine de bun simt gen Nwanda care iti impune respect maxim. Intr-adevar pentru 95% dintre noi (rapperi romani) conteaza familia cel mai mult. Schimbarea starii civile pentru multi dintre "bagabontii" cu state vechi necesita adaptarea la noul statut. Daca accepti senin schimbarea implacabila (asa cum promoveaza Loyal) it'll be all right, daca nu risti sa cazi prada disfunctionalitatilor, ridicolului si absurdului.
Mare piesa din punctul meu de vedere, care se inscrie deplin in seria versurilor naucitoare a lu' Bitza (cu primul album), Ceilalti, Cedry2k.
^ vreau sa mai citesc astfel de critici ... bv
io ce sa zic ..."de mahala" - piesa - este foarte buna ...cu mult peste ce se aude aici la promovare/download ....coparabil cu ce se aude la hh romanesc (si nu ma refer la m&g ) . celelate piese nu m-au atras in mod deosebit.
Felicitari!!!!
Da...a zis frumos Simbad ... doar ca se putea mai bine d-atat. Adica mesaju e dat ca la carte .... daca asta cauti - da e de 10 ! ... daca te gandesti ca la un track , mai e de munca ( dar timp e destul ) Tre sa slefuim ... )
Anyway ... http://www.youtube.com/watch?v=R9upuoXv2D0 aici e piesa pe youtube ( pusa de pcp... cred ca aceiasi de pe forum ) .... si dau un comunicat... daca nu o sa ajunga la 200 000 de vizualizari... Loyal se lasa de rap si pleaca in Botswana.