Rappa si Leasa - Contradictoriu (2010)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Adverss
HotDeBrichete

Re: Rappa si Leasa - Contradictoriu (2009)

Post by Adverss »

:lol: câtă prostie dom`le :lol:
.etalosed
agent orange

Post by .etalosed »

cata?
kellu_joker
spre 5000 de posturi, e ok

Post by kellu_joker »

nu stiai cum sa dai de veste ca "ai stat la aceasi masa" cu Stache? :roll: ..
succes cu site-ul si cu oferta de la Lutz
I've commited murder and I think I've got away !!!
Image
Image
Leasa

Post by Leasa »

kellu_jokeru iti multumesc foarte mult pentru urarea de succes facuta. Nu tineam neaparat sa spun acest lucru, ci doar am dorit sa indemn inca o data in plus, daca mai era nevoie, pe toti cei care citesc acest topic pe forumul care ne formeaza ca oameni, sa faca ceva constructiv. Daca era sa vreau sa scot in evidenta ceea ce ai spus tu, acceptam oferta celor de la un foarte important tabloid romanesc de a spune pe larg ceea ce am discutat cu Stache. Nu am acceptat acest lucru caci eu nu am nevoie de publicitate. Eu am nevoie sa vad ca toti cei care posteaza pe acest forum care ne formeaza ca oameni fac ceva constructiv!!!

PS: Bravo desolate1 pentru faptul ca ai reusit sa invingi cenzura la fel ca si mine. Sper ca oamenii care se ocupa de acest forum care ne formeaza ca oameni sa renunte si ei la a mai cenzura cuvintele pe care si ei le folosesc, unii la propriu, altii doar in scris sau vorbit (cum ar fi Dino)
rage

Post by rage »

ti-ai facut tu destula publicitate pe spatele rapidului (inca o data in plus). cateva albume gratis nu dai si tu in peluza ?
Leasa

Post by Leasa »

Este de-a dreptul suparator sa afirmi faptul ca MI-AM facut publicitate pe spatele Rapidului cand adevarul (confirmat de intalnirea pe care am avut-o cu Lutz Stache) este ca in realitate AM facut publicitate Rapidului. Este de-a dreptul suparator sa vad astfel de pareri cand inainte de a decide sa cant PENTRU MARELE RAPID toate parerile erau: Nu face asta!

Ceea ce este imbucurator in ceea ce ma priveste se reflecta in lucrurile pozitive pe care eu si Rappa le-am realizat! Comentariile tale rage, si a celor care la fel de plini de rautate si ironii ieftine, afirma vrute si nevrute, nu denota decat frustrare si invidie care, spre parerea mea de rau, nu pot fi transformate in ceva constructiv.

Daca esti rapidist, te invit cu mare drag sa contribui si tu cel putin la fel de mult cat am facut-o noi la imaginea acestui club. Iar daca nu poti face acest lucru atunci macar vezi-ti de saracia ta lucie.

Mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
rage

Post by rage »

ce publicitate ai facut tu rapidului ? lumea a auzit de rapid prin tine, sau tu ai fost auzit prin intermediul melodiilor care le faci pentru rapid ?

nu sunt plin de rautate, invidios sau frustrat pentru ca nu am de ce, si asta pentru ca ma doare in cot de ceea ce faceti. cu toate ca aveti intentii bune, nu stiti sa le promovati decat prin "ia uitati ce efort facem, si asta doar sa facem imagine rapidului". cand am ascultat "diferente" mi s-a parut ca esti chiar ok, iar acum vad ca scrii cu tente arogante si ironice. asta se intampla cand prinzi nas prea repede, de aia scriu pe aici ce scriu.

parerea lui stache in ceea ce priveste rapidul e deocamdata egala cu 0.
Leasa

Post by Leasa »

Esti intr-un foarte mare razboi cu logica. A-ti face imagine pe seama unui club inseamna sa te agati de acel club fie fara sa oferi nimic, fie sa oferi incomparabil mai putin decat ceea ce ai de castigat, iar a face imagine inseamna a te implica activ in viata clubului respectiv, oferind mult mai mult fata de cat ai de primit.
De mine lumea a auzit mult mai mult prin "Duelul Vedetelor" decat a auzit din melodiile despre Rapid. Ca sa nu mai pun la socoteala "Diferente", piesa pe care daca nu imi puneam toata energia in a compune despre Rapid, mi-as fi concentrat atentia pe valorificarea ei, iar acum as fi fost mult mai departe din punct de vedere financiar si ar fi fost mult mai multa lume care ar fi auzit de mine. Nu este un motiv de lauda, am facut ceea ce am simtit ca trebuie sa fac, dar nici nu pot sa tac atunci cand vad astfel de razboaie cu logica. Totusi:

o sa-mi fie foarte greu sa te opresc in a continua sa incerci sa invingi logica, deoarece am alte planuri, cu mult mai constructive. De exemplu am lansat site-ul http://www.granatarecords.com si totodata forumul http://www.granatarecords.com/forum Acolo, cei care ne plac, pot achizitiona materialele noastre, iar cei care nu ne plac vor putea in curand achizitiona la cel mai mic pret si la cea mai buna calitate tricouri personalizate.

Vom anunta si aici atunci cand va fi cazul, punerea lor in vanzare. Pana atunci muncim foarte mult sa terminam albumul pana la inceputul lui 2010.
Leasa

Post by Leasa »

Iata detaliile pentru tricourile personalizate:

Cu doar 15 lei poti avea un tricou personalizat cu fotografia/textul dorit.
Tricourile sunt albe, cu maneca scurta, 165g - marca "Fruit of the loom" si nu exista limita de comanda.
La pret se mai adauga 8 lei taxele postale (in cazul in care doriti livrarea prin Posta Romana). Pretul de 8 lei este fix indiferent de nr de tricouri comandate. Ex:

- 1 tricou = 15 + 8 = 23 lei
- 2 tricouri = 30 + 8 = 38 lei

In cazul in care sunteti din Bucuresti livrarea se poate face personal si nu va mai trebui sa achitati nimic in plus.

Pentru a plasa o comanda trimiteti un email la [email protected] avand la subiect "Comanda GR" in care, pe langa trimiterea fotografiilor dorite pentru a fi imprimate, trebuie sa specificati urmatoarele:

- marimea tricoului (S,M,L,XXL)
- numele si prenumele
- adresa completa
- un nr de telefon

MAI IEFTIN DE-ATAT NICI TRICOURI SIMPLE NU GASESTI!!!!!!!

PS: Daca te intereseaza o colaborare si vrei sa vinzi pentru noi, castigand un ban cinstit, trimite un email tot la [email protected] avand la subiect "doresc sa colaboram" pentru a primi mai multe detalii

PS2: Pentru mai multe detalii accesati http://granatarecords.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=22
Obsesiv

Post by Obsesiv »

cand apare ma albumu ?
lipsa
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

nustiu, da au 2 myspaceuri tari de tot baietii. delecteaza`te uitandu`te la ele pana nu mai poti, iar cand o sa te saturi o sa apara si albumu
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

la multi ani mariane, cu intarziere
Image
NskY
#

Post by NskY »

la multi ani dino :lol:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

nu tie, ma.
Image
Leasa

Post by Leasa »

Albumul este gata in proportie de 100%. Va iesi la momentul potrivit.
Profit de ocazie pentru a va ura un an nou fericit si mult succes in tot ceea ce faceti cu conditia sa fie ceva constructiv!
Post Reply