Cabron

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

iemsy
Decanul

Re: Cabron

Post by iemsy »

Bun Dem Radulescu wrote:Eu nu pot sa inteleg cum m**** lui a ajuns cabron asta faimos, serios. Cred ca iei orice emsi de 16 ani care s a apucat de scris saptamana trecuta si ii da rusine. Del trebuia sa ii ghostscrie bucata ma jur. Oare nu si da seama saracu cat de in urma e ca mc si cum ii iau fata copii cu varsta juma cat el? El si sisu. Doamne ferestw. Mostenirea perioadei lafamilia si penalii, cei mai negri ani ai repului romanesc
huh?!
http://soundcloud.com/arinix
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

satul de nationalisme. bleah.
"sunt dac mandru". :lol: :lol:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
aghiuta
Scrib si orator

Post by aghiuta »

Solistul de la Elefantii Bizari e din alt film, sa mor io...
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

iemsy wrote:
Bun Dem Radulescu wrote:Eu nu pot sa inteleg cum m**** lui a ajuns cabron asta faimos, serios. Cred ca iei orice emsi de 16 ani care s a apucat de scris saptamana trecuta si ii da rusine. Del trebuia sa ii ghostscrie bucata ma jur. Oare nu si da seama saracu cat de in urma e ca mc si cum ii iau fata copii cu varsta juma cat el? El si sisu. Doamne ferestw. Mostenirea perioadei lafamilia si penalii, cei mai negri ani ai repului romanesc
huh?!
:lol: sunt cam de aceeasi parere.
dan
Pop

Post by dan »

Boka wrote:
iemsy wrote:
huh?!
:lol: sunt cam de aceeasi parere.

Carisma, personalitate, talent, ambitie, omul potrivit la locul potrivit... poti sa ai cele mai smechere versuri pe hartie, dar daca nu ai atitudinea corespunzatoare, nu te simte lumea, nu starnesti interes, vei fi trecut cu vederea... nu e ce spui, ci cum o spui!

Cabron e mai mult decat ok, ceea ce nu pot spune despre 95%+ dintre rapperi din Romania.
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

dan speaks the truth. Plus că are multe strofe ok Cabron. Astea din clipul ăsta, de exemplu.

Cât despre strofa lui Deliric... bine că-i dac valah. :lol:
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
Bun Dem Radulescu
tanar

Post by Bun Dem Radulescu »

O, da, are carisma cu carul pula asta cu urechi. Hai ba baetz sa fim seriosi. Se vede pe privirea lui semiabsenta ca il trage curentul printre urechi si se aude-n versuri.

"ce dreq tot halim la cuburi de zahar / zici ca tara asta-i cumparata de un mahar'

ziceti-mi ca atunci cand ati auzit 'zahar' n-ati ginit automat cu ce o sa rimeze. dup-aia 'gandul' cu 'crudu'.

'sa-nvete limba, steagu" ...no comment

si sa va mai amintesc niste perle de intelepciu ne : vreau sa stam de vorba, tot suntem atatia repari poate iese de o ciorba

ia orice pusti de pe maidan si pune-l sa iti rimeze cu ceva zahar, vorba... dup-aia pune un mc si vezi rezultatul. sunt destui mc ca lumea in romania, nu pot sa inteleg cum cacat are cabron 2 milioane de viewuri pe clip cu lirica cu care nu trecea la capacitate. dada sunt hater, dada. d-aia ma pis pe el hahaha productions ca imping in fata mameluci din astia. si ziceam de sisu si puya ca fix aia s-a intamplat cu ei: doi putin zis mediocri care au ajuns mari fiindca i-au facut mafia celebri. dovada e ce chixuri da sisu cand incearca sa fie 'liric'...nici nu sta pe beat. aceeasi poveste si cu cabron si soarecu alalalt de la puscarie. au ajuns pe sticla => celebri, desi sunt repari sub orice critica. sunt copii de 16 ani gen jianu ala care se pisa pe ei.

creative ego, zimi o strofa ok a lui cabron te rog, ca eu n-am avut privilegiul sa aud asa ceva
danielsen
dimineata verific forumu

Post by danielsen »

mi-au venit in cap cand ai zis de strofa ok
mi se pare ca exagerezi
sunt de acord ca e de cacat ce face acum si in general
Last edited by danielsen on Wed Apr 02, 2014 11:23 am, edited 1 time in total.
Image
Bun Dem Radulescu
tanar

copilu asta nici nu are par la putza, si e si mediocru, siiii.. tot nu vreau sa-i compar :))

NskY
#

Post by NskY »

esti hater si punct. nu iti place, nu e pt tine, aia e.. dar exagerezi si esti constient si tu cand zici ca iei orice pusti si ii dai sa faca iar pustiul rupe tot si se pisa pe tot.. stii si tu ca exagerezi, dar na, asa iti forumulezi ideile, ca sa sune spectaculos.. sa ne sochezi. :lol:

cabron mi se pare cam cel mai tare raper roman la ora actuala.. cel mai pe val.. cel mai pe beat.. cel mai fresh. cabron niciodata nu s-a dat reparul underground care se pisa pe mainstream, nu s-a dat niciodata raperul trist care plange dupa pizde, etc.. mereu a avut versuri simplute, dar care pica perfect pe instrumental. obiectiv vorbind, ii suna bine vocea, suna placut pe instrumental, si te bucuri cand iesi in oras ca tot omu la un suc sau un bowling iar piesele lui ruleaza acolo. beaturile facute la hahaha il prind foarte bine, si-a gasit echipa cu care poate sa faca piese care sa-l scoata in evidenta cum trebuie.

a facut sute de piese, multe chiar foarte tari. fiecare asculta muzica in alt fel, eu unul nu sunt atent aproape deloc la versuri, ci la piesa per ansamblu, instrumental, flow, cum pica mc-ul, si ce stare transmite... iar cabron stie sa-ti transmita exact starea, prin cuvinte simple.

ti-am pus niste piese solo.. care n-au neaparat legatura cu hahaha.

daca ne uitam pe canalul de youtube hahaha care sunt cele mai vizualizate piese.. vedem ca ale lui sunt printre primele.
Attachments
cabbb.png
cabbb.png (798.35 KiB) Viewed 1057 times
CreativeEgo
Arhistrateg nebiruitul

Post by CreativeEgo »

Bă, io deja am o problemă cu forumul ăsta, să mor. :lol:

Totul vi se pare de căcat, clipuri, piese etc. Deja nu mai sunteți atenți la nuanțe, nu vă mai place decât excelența, orice altceva e rahat și merită doar scuipați. Nu am mai văzut o părere echilibrată de nu mai știu când, până și Suzy s-a înrăit și dă cu ciomagul (deși, să nu uităm, e de căcat să zici ceva de rău despre manele). Culmea, când era Hades cunoscut drept forum de hateri nu erau nici jumate din păreri atât de extreme pe cât sunt acum. :)

Mă rog, treaba voastră. Revenind la Cabron: am zis ”ok”. Nu e tehnic, nu rețin să fi zic ceva memorabil, nici măcar nu e pe gustul meu. Dar are publicul lui, are versuri care măcar nu sunt retarde, e apreciat de MCs de tot felul, se descurcă. Nici el nu e de căcat, nici piesa asta nu e de căcat. Decât în măsura în care nu e extraordinară.

Uite, de exemplu, mie mi-a plăcut Cabron pe piesa asta:

sau pe ”Românește” (care nu e pe YT, în mod ciudat), sau pe ”De așa natură”. Și probabil și pe alte piese care-mi scapă acum.

Și-n mod ciudat, ajungem la PaRap, în care încă am impresia c-a zis destule chestii adevărate.

De căcat, nu? :D
oamenii dinozauri care inca asculta hepatita aia de rap care te adoarme
NuMaCunosti
spre 5000 de posturi, e ok

Post by NuMaCunosti »

si asta e tare

Nu sunt perfect ... Dar cine esti ca sa ma judeci ?!
NskY
#

Post by NskY »

de exemplu asta vara a cantat si la mine, in sebes, la zilele orasului... m-am dus si eu acolo cu niste prieteni sa vedem care e duma.. a rupt tot, a facut cel mai fain show dintre toti invitatii. a venit cu hiturle.. frunzele si iarba, iarna pe val.. aia cu loredana. aia cu prada de razboi. o gramada de piese pe care canta si el si sunt ff cunoscute.

pana la urma despre ce e muzica? faci ce iti place, si poate place si altora. cu un sound actual.. o atitudine potrivita... echipa potrivita in spate... clipuri, concerte, muzica, vizualizari, agitatie..cabron s-a cam scos. primeste in sfarsit atentia pe care o merita. deci hai sa ne bucuram pt el, e un raper care "a reusit". a facut ceva, s-a miscat.

de curiozitate.. voua ce MC va plac din romania? celor carora nu va place cabron. luati mc-ul vostru preferat si puneti-l intr-o situatie asemanatoare cu a lui cabron.. adica sa aiba piese pe radio care sa ruleze fin si sa fie oarecum pe placul tuturor, sa impacati un segment mai mare de public, nu doar aia 200 de pe youtube care dau like... trimiteti mc-ul vostru preferat sa cante la zilele orasului in diverse orase, sa vedeti cam cum ar reactiona lumea, cat s-ar bucura de tare.. puneti tot mc-ul ala adevarat si real sa apara in emisiuni de radio si sa se joace pe acolo, sa dea cate o strofa.. si imaginati-va cum s-ar descurca la toate astea pe langa cabron. adica vi-l imaginati de exemplu pe CARBON la radio? cu public numeros la orice concert, cu fete care tipa si ii fredoneaza refrenele... cu tineri care sa-i asculte piesele la volum in masina... etc. mai greu. nu? cu tot respectul pt carbon care e un mc tare, si care isi face treaba bine.. dar e cam pe felia lui, si atat.. vad ca ii e tot mai greu in ultimul timp sa starneasca interes.

eu consider ca mie imi place muzica rap, il consider foarte rap pe cabron si imi plac destul de multe din piesele lui. in acelasi timp, piesele lui cabron pot sa fie si pe gustul unora ce nu asculta rap de obicei. si asta e lucru mare. :D

nici pe mine nu m-a "spaaart" piesa cu deliric. e misto, e ok, e tare beatu, tare refrenu. suna placut.

voi probabil vreti sa ramaneti muti de uimire cand ascultati o piesa noua.. eu n-am pretentia asta.. nu e ca si cum astept de la fiecare piesa sa revolutioneze muzica (cum asteapta suzy de exemplu)...
Bun Dem Radulescu
tanar

ma cam doare in pula de cine si ce e pe val in romania, oricat de previzibil si teenage suna. cabron la zilele orasului, evident, ca e romania. ia pune-l pe dre la zilele orasului. cabron e un fel de lil wayne, toata lumea i se uita la clipuri si ii downloadeaza albumele da nimeni nu recunoaste ca ii place. n-are flow, n-are idei, e un produs al unor circumstante fericite (pentru el) si toata lumea il felicita, ca 's-a scos', e pe val, si-a gasit echipa... fix pix. pai asta apreciem la muzicieni, ca au fost la locu potrivit si timpu potrivit? si nksy, tu asculti rap da nu prea esti atent la versuri? :lol: ai scuza ca esti beatmakeri, dar iti zic un secret: 90% din hiphop e ascultat pentru versuri. ma rog, zic hiphop, nu crunk, nu trap... si nu ma intereseaza ca place altora care nu asculta rap. de unde reiese ca are zero identitate ca 'artist'. uite macar mafia, care nici ei nu-s cine stie ce lyricisti, au ramas cam pe acelasi film serios, ganxta, etc. cabron, cum bate vantu. daca maine revine latino-u la putere, cabron lasa gluga jos si fuego lasa pomu' de craciun si sar pe val. mare artist, mare coloana vertebrala, pacat ca e din jeleu
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Ne-am dorit useri noi, uitati ca au venit useri noi, cu exact aceleasi pareri pe care le aveam si eu acum 10 ani, cand postam pe forumul de la Codu' Penal si eram cel mai mare hater Cabron si mai ales Shobby (Shobby nu-mi place nici acum).

Sunt 3 variante foarte simple pentru Bun Dem Radulescu si pentru unii useri de pe forumul asta:

1) Bun Dem Radulescu ala are intre 13-19 ani, si atunci e de inteles de ce are viziunea aia atat de ingusta asupra muzicii;

2) Bun Dem Radulescu ala are intre 20-30 ani, si atunci, in cazul asta, teribilismul inca nu l-a parasit. Mai are oarece sanse de recuperare.

3) Bun Dem Radulescu ala are intre 30-40 de ani, si atunci, in cazul asta, recomandam o punga XXL de seminte Nut Line, 4 mici si-o bere la tap la carciuma din spatele blocului, pentru ca e pa definitiv.
Viața e complexă și are multe aspecte.
Post Reply