Cabron
Re: Cabron

ia uite maestre... mafia in 2011. oameni in toata firea, cu neveste si copii acasa, la 35 de ani, fac o piesa care se numeste ti-o dau la muie. tare nu? au ramas pe acelasi film ganxta ca in 97.
in cazul asta eu nu (mai) ascult hip hop.. mi se rupe de hiphopul care nu-mi da o stare placuta. muulte piese care sunt considerate truhiphop ma obosesc.. sunt prea suparate, prea triste, si imi fac ziua mai nasoala in loc sa o faca mai misto. traim in alte vremuri si se simte si in muzica lucrul asta. daca ar compune mafia o piesa pt niste pustani fara sa scrie nicaieri ca mafia are vreo legatura cu piesa, ati rade toti de pustii aia si le-ati zice ca suntem in 2014 si ca s-a dus viata de cartier cu smenari si borfasi si ca ar fi mai bine sa cante ce traiesc ei si ce simt ei.
si normal, si-a gasit echipa.. nu poti sa iti faci tu singur un beat acasa, sa-ti dai singur rec si sa faci hit. asa ceva nu exista. e nevoie de echipa in spate, nu mi se pare ceva nasol nici macar sa te ajute altcineva la versuri. adica nu m-ar deranja sa-i faca smiley versurile pt refren sau ceva daca ar fi mai potrivite. ma intereseaza rezultatul final, si sa se miste frumos boxele cand intra bassul.
X-static wrote:Of, sper sa apara cat mai repede G-Money sa stabileasca odata daca e de c***t sau nu.

- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
meamaaa coae, cate discutii pe gusturi diferite sa-ti bagi pula. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
verdict: Cabron e baiat de baiat pe langa multi lopatari din industria asta.X-static wrote:Of, sper sa apara cat mai repede G-Money sa stabileasca odata daca e de c***t sau nu.

ps: melodia cu Deliric RUPE !!
ps2: acum am citit ce a scris Dem. Sisu nu o da bine liric? Omul cred ca e in primii 5 mc cu usurinta la capitolul asta. Ia-l in perioada La Familia sau dupa, mai ales dupa, asculta-l bine sau mai ales asculta interviuri cu el. Drogat, fara scoala, orfan sau ce mortii lui e, pai te baga sub masa la ORICE capitol.

- Bun Dem Radulescu
- tanar
^^^^^ asta glumeste, corect?
top 5 mc la tine cel mai probabil pentru ca precum 90% din ascultatorii din romania ai inceput sa asculti hh cu mafia parazitii si la familia si il asculti si acum cu urechile de atunci. hai sa fim seriosi, sisu nici nu sta pe beat, ce sa mai vorbim de cat abereaza si cum baga fraze fara niciun sens numa' ca sa ii iasa o saraca de rima.
top 5 mc la tine cel mai probabil pentru ca precum 90% din ascultatorii din romania ai inceput sa asculti hh cu mafia parazitii si la familia si il asculti si acum cu urechile de atunci. hai sa fim seriosi, sisu nici nu sta pe beat, ce sa mai vorbim de cat abereaza si cum baga fraze fara niciun sens numa' ca sa ii iasa o saraca de rima.
ce de muzica naspa pe o singura pagina
- Suzy
terminati coae cu toti fascistii astia.
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
ba, eu am ascultat mai mult hip hop de absolut toate felurile decat o sa asculti tu in 10 vietiBun Dem Radulescu wrote:^^^^^ asta glumeste, corect?

Hip Hop-ul nu inseamna un SINGUR stil, tocmai in asta consta originalitatea si frumusetea. Nu toti gangsta rapperii pot sa fie 2pac si nu toti astia under pot sa fie Cino sau Immortal technique.
- Suzy
Cedry2k da la fel pe fiecare beat in plm.

pai da, asta ziceam, ca fiecare are stilul lui. Unul mai tehnic altul mai putin tehnic, etc. Dar fiecare iese in evidenta prin ceva anume
cam asa e. cabron e genul care sa completeze o piesa pe care apare si sa o faca mai tare...G-MONEY wrote:verdict: Cabron e baiat de baiat pe langa multi lopatari din industria asta.X-static wrote:Of, sper sa apara cat mai repede G-Money sa stabileasca odata daca e de c***t sau nu.
Si o spun foarte serios, fara pic de caterinca
Avea melodii tari cand era la codul penal, cu aproape toti cu care a colaborat (si a colaborat cu multi !!!!) a iesit ceva foarte ok. Si MAI ALES Cabron niciodata nu s-a dat altceva decat este. La el e ceva normal sa faca o piesa cu smiley de exemplu sau cu alex velea. E genul lui de muzica si ii iese foare, foarte bine. (hai ca stiti la ce/cine ma refer). Il ajuta si vocea pentru piese de genul asta. Cred ca dintre toti repparii de la noi are cele mai tari colaborari cu gagici. Piese cu Nico, cu Loredana, toate hit-uri. In plm doar nu o sa pretindem ca suntem exclusiv under si gata, nu am ascultat vreodata asa ceva. Nu ma dau in vant dupa muzica asta dance, nu-mi place velea, nu-mi place smiley sau connecter, dar Cabron nush cum le scoate, ca melodiile lui efectiv iti intra in cap.

mie nu imi place melodia, banal si mesajul si soundul.
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
foarte smechera treaba, insa refrenul si partea lui cabron de la sfarsit nu isi au rostul si parca nu-s in ton cu restul piesei. plm... deliric rupe muia cu bucata lui si vine cabron in hanorac de la zara si cu kalasul in mana sa dea cu mucii in fasole. autotune-ul mai lipsea si bomboana era montata cu succes pe coliva.