[compilatie]Rezistenta la Apus[DOWNLOAD]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

cum ti se pare?

foarte bun
4
12%
bun
5
15%
merge
8
24%
naspa
11
33%
asa NU!
4
12%
Nu e genul meu, nu ma pot exprima
1
3%

Total votes: 33

Boka
"TaTy"

Post by Boka »

bafta cu alte piese,sa rupi botu audientei! :lol: pace!
Pacz
fratele meu tu esti baiat

Post by Pacz »

voi face cat de curand un colaj de piese ! voi rupe microfonu =)) !! stay tunned ! (cand ai zis ca mai am de crescut eu chiar am crezut ca te referi la varsta , ca si acolo mai am de crescut :)))) )
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

:lol: :lol: :lol: pai si eli e mic :lol: si da destul de bine
Nerub
'tall ass punk'

Post by Nerub »

hai bă lăsaţi-ne odată cu eli al vostru :lol:
Luka
tanar

Post by Luka »

Avand in vedere ca nu`mi place sa critic/postez la materiale puse pe net (probabil ca nu-mi sta in fire) sper sa imi fac corect inteleasa opinia:
1.sancho si R-Dem sunt cum ar veni sub linie R-Dem credeam si inca parca cred ca e o fata ce baga gen marijuana....nu e chiar la pamant in schimb sancho nu vad ce cauta pe acest material(fara suparare nu zic sa te lasi de muzica dar lucra si baga pe un negativ cu/pe beat)
2.au iesit la orizont fiind chiar impresionat (in modu placut) hydro si necenzurat;aia de critica faptu ca un roman baga in engleza e clar ca el nu poate si se da destept.Din proprie experienta o zic cu toata inima respect aluia care poate si baga in engleza mai decent decat altu in romana.
3. MaaT...si restul sunt undeva pe la mediocru nimic spectaculos...exceptand Santo cu Graal care trage spre piesa buna (probabil am puso la mediocru pt ca m-am plictisit deja de ea ascultando de ceva vreme)

Per` total proiect interesant sincer nu ma asteptam sa existe mai multe nume care sa bage mai mult decat decent,e oke avand in vedere ca is in timisoara si eu de vro 5 luni si pana azi aveam senzatia ca in Timisoara exista Risco,Fratziman,MaaT,Skizzo,Santo+Graal si Eli.Bravo si la mai mare!

PS.Imi pare un pic rau ca din 14 trackuri parca,niciuna nu e mai caterincoasa mai vesela sa ne scoata din firea asta si asa cenusie a romanului daramat de viata.O piesa pe care sa poa o fata sa dea din popou la un concert intelegeti voi :mrgreen: hai pace :lol: :lol: :lol:
Pacz

Post by Pacz »

eli e gay frate !!! ba luka , hydro da in engleza plm ca ii negru si asa ii rep :)) , r dem is din lugoj si plm , si eu is de aceeasi parere ca tine despre sancho !! oricum , daca va mai iesi vreo compilatie va fi mai lucrata ,cel putin piesa mea va fi mai lucrata si nu cu subiect d-asta comun vorba lu boka :)) ! pace vestului
Image
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

nu critic,pretene pe nimeni,numai ca nu imi plac mie romanii care dau in engleza...suntem in romania,nu?poa'sa fie mai bun ca ice cube,dmx si nas la un loc,il respect ca mc,dar nu imi place mie ca om,asta e prima parere,care,poate s-ar schimba daca l-as cunoaste mai bine...si...da!nu suport globalizarea...p.s:chiar nu am probleme cu engleza si o vorbesc la fel de fluent ca si romana.
care eli al nostru,dopemane?eu sunt din tg jiu :lol: :lol: :lol: eli e gay? :lol: nu cred :lol: :lol: :lol:
Pacz

Post by Pacz »

hydro nu-i roman dupa cate stiu plm , da nu mai vorbesc despre el ca poate vorbesc rahat !! si cat despre eli....nu-s fan deloc (si acu sa nu crezi ca daca ii mai bun ca mine mi ciuda , o fi mai bun momentan:)) ) oricum , naspa - ok cum o fi compilatia , e ok ca o fost
Image
XPL
mizantrop nenorocit

Post by XPL »

:)))))) ba cat am ras la piesa lu R-dem :twisted: .

revin cu o parere despre compilatie mai tarziu probabil .

LE: HEY HOOO HEY HOOOOO!
Image
.etalosed
agent orange

Post by .etalosed »

singurele melodii care suna cat de cat ok sunt maat-ganduri printre randuri
si interludiu lu sangomma..ar mai fi si mithrill cu simbioza mhh

un minus pt. melodiile cu pacz si hydro

am votat merge.

bafta
Zellu_FT
rapperu vostru preferat

Post by Zellu_FT »

am ascultat asa in mare...o sa o mai ascult...am ascultat asa umpic din fiecare piesa...dar in fond...e frumoasa compilatia....o piesa, 2 ... care scartaie umpic...dar nici pe departe...de critica plina de ura...care o au astia de pe aici...

e frumoasa compilatia...negativele...mi se pare...ca nu toate sunt originale...si ar fi bine sa mentionati...

mesajul...e dinala` laudaros...sau sub forma de diss...de care eu unu m-am cam plicitsit: ''ce adevarat is eu'' ''altii MCii is de cacat, si le arat eu'' ... m-am cam saturat ... oricum ... in ansamblu votez buna ... adik o sa o ascult ca un ascultator ... nu ca un critic ...
volumul 2...sper sa fie abordat...umpic mai diferit...cel putin ca mesaj...cam asta...as vrea eu...ca sa ascult si mai cu zel ;))
Luka
tanar

Post by Luka »

Nuj parerile difera,e ceva normal dar daca nu agreezi muzica unei persoane/trupe nu tre` sa fi hater din prima pur si simplu nu cumpara cd`u nu te du la concert nu il asculta pe om si punct. :lol: cat despre eli...uitate la colaborarea cu fratziman piesa din cate am auzit va da spre "hit local" evident nu intre cei de pe forumul Hades dar MAI EXISTA INCA O LUME INAFARA FORUMULUI :lol: din pacate...cateodata :wink:
ah si inca ceva...lumea zice ca e mijto de ala de care a mai auzit si crede ca e mai vechi...in general :roll:
oricum ON TOPIC nu stiu cine e Hydro neva` heard of him pana acu cateva ore...negru alb roman african congolez ce o fi e punctu + de pe compilatie
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

nu sunt hater,nu ai inteles...de pe compilatia aia il stiu numai pe sangomma,de TOTI ceilalti am auzit,si sunt destule piese care imi plac,de aia am votat bun :)
Pacz

Post by Pacz »

zellu , si eu is plictisit de mesaje din alea , dar totusi n-am facut nimic diferit ..ce aiurea=))) !!! plm hydro e bun omu , ca o da in engleza , ca o da in romana , chiar e foarte old school in sound !! cat despre eli si fratziman , poa sa fie hit local ..daca ii ok piesa o ascult daca nu nu !!
Image
Luka
tanar

Post by Luka »

BOka nu vorbeam de cineva anume...vorbeam la modu general mie mi indiferent io` is in pace cu totzi (pe cine nu agreez nu bag de seama il ocolesc il pun la cosu ala de gunoi de pe desktop gen) :lol: nuj de ce lumea nu intzelege ca sunt pacifist :butch: si ecolog :wink:
Post Reply