E.On Lockz wrote:damn deci nu mai pot de ras asta tre sa aiba un iq cu minus, m'a lasat perplex
hai frate..sa fim seriosi...
omu era supershmecher...intelegi? umblai in sandale....dah plastic..
a dat o acapella la sibiu..mi-a zis un prieten..si avea doua versuri gen(creca e de pe albumu nou, un fel de promo ) nu ascult parazitii ca nu imi plac/ da am respect pt ei ca inca fac hiphapp
-------------------------
va recomand...codu penal..ultimul cuvant
Poftiti la tonomatul "ce nu ati inteles?" bagi banii si iese albumu [ de preferat dak vrei albumu tre sa bagi banii pt 2000 k nu`l mai cumpara nimeni si iei plasa ]
Lume lume )
Si eu sunt din sibiu Cristian B. da nu am fost la concert pt k sincer ma oripileaza persoana lui. La concert a dat tricouri albe pe kre : pe fata scrie Shoby mare si pe spate " ce nu ati inteles ? " [asa era parca ] si erau foarte stramte si mici ;/
Cumparati albumu ! )
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Evil te contrazic... Unde scrie k un raper nu poate merge la peste ?
Adik eu dak sacult rap nu pot sa merg la pescuit ?