BUCURESTI SUMMERJAM07

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

tux
since '91

Post by tux »

bLuEsHiFt wrote:sa-ti moara cocosu'.

pai asta nu e bine, dragi pretini. :|

foarte aiurea:
- nu e loc de pogo, de miscare, de sarit, de zbierat? pai de ce naiba i-ati chemat pe r.a. the rugged man, cedry2k si alti din-astia? degeaba ati luat 20.000 wati reali daca nu poti simti muzica. mai bine ne dadeati casti la toti. :D

pana mea.. aiurea.

sa zbiere cedry2k in microfon sau sa ne bage RA, un "Lessons" sau un "Uncommon Valor: A Vietnam Story" si noi sa stam pe scaune si sa aplaudam?

(poate ma axez eu prea mult pe sarit, pe zbierat si chestii, dar nu stiu..)
se poate sta foarte bine in picioare coaie. concerte cu spectatori pe scaune numai la un label. pace!
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

pentru cei care se sperie ca nu vor putea sari/face pogo etc...vor putea...doar ca spatiul nu este drept si e ceva mai greu ... daca ati fost pe stadion ati stii ca nu e imposibil ..bancile sunt din metal se poate sari pe ele..se poate sta in picioare pe ele
nu va faceti probleme de gen ... a avut sepultura concert acolo si a fost oke
Last edited by Bazooka Joe on Sun Aug 19, 2007 11:38 pm, edited 1 time in total.
muie copos
Shearer
old school

Post by Shearer »

dar vezi tu , unii confunda pogo cu moshpit.
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

bine zis
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

The Golden Jubilee wrote:am si eu o nedumerire

alin san = omuletu? (adica aceeasi persoana)

si daca nu....voi 2 sunteti impreuna?

on topic : nu-mi mai amintesc ce am votat :|
nu draga, sunt sk8eru ...

inca putin 10 zile ...

p.s. Gecko tot un frustrat ai ramas ... si vezi ca nu o sa faci nimic cu muzica "deoarece si pentru ca" esti PRAF. te-am pupat si ne vedem pe scena =))
Last edited by Alin-San on Mon Aug 20, 2007 7:00 pm, edited 1 time in total.
jeleu
Marcel The Giant

Post by jeleu »

geeko...amice...dute te ruoog eu frumos pe forum la HHK...(kondamnat va iubeste)...si ceartate acolo cu cine doresti matale (sau discuta despre fezabilitatea antropologica a chintesentei absolute)..nu de alta..dar esti penibil si mananci cacat
corecteazamacascriugresit
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Doamne cata gargara pentru nimic....vorba cuiva...se face din orice cacat spectacol....fitzi frate cum vreti sa fiti,sustineti si votati pe cine vreti,si incetati cu mania asta a persecutiei cum ca ar avea Bucurestiul ceva cu provincia...
Dupa ce ca suntem atat de putzini,si aceleasi si aceleasi fetze le vad pe la concerte,ajungem sa ne tziganim pe forumuri cu vorbe caustice ce nu-si au deloc locul,si dupa Summer Jam probabil majoritatea o sa rada de ce au putut spune pe forumuri,exact ca un adult atunci cand isi aminteste poznele din copilarie...

Decat sa faceti teoria chibritului pe forumuri,asa cum obisnuim noi romanii,si ne pricepem foarte bine,mai bine concentrati-va atentia spre detaliile cu adevarat importante...spre exemplu..line-up-ul de la summer jam,care este urmatorul,in caz ca v-ati pierdut printre zecile de pagini de RADIO SHANTZ....

Line-up :

DEFARI (U.S.)

RA the RUGGED MAN (U.S.)

Cesar Comanche of Justus League (U.S.)

DJ Flip & Prozack Turner (IR/U.S.)

R.A.N.-S. (RACLA, Da Hood Justice, Delikt, Niste Getto Daci)

La Familia

Bitza

Cedry2k & DJ Paul

Da Hood

Nimeni Altu’

K’n'Confusion

Funktastics

U.S.M.

Ad Litteram

Kazi Ploae

Katana

Cast

Yawn & Spooke

Zombie THC

Hai bafta tuturor,si sper ca de acum incolo sa va vina mintea la cap sa nu va mai tziganitzi pe unde apucati,si sa realizati ca repul asta asa cum e el nu se face pe forumuri,ci prin prezenta la concerte...
Viața e complexă și are multe aspecte.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

cine mai continua tampeniile care tocmai le-am sters are ban direct fara discutie
muie copos
sunrah
.

Post by sunrah »

meleu wrote:(sau discuta despre fezabilitatea antropologica a chintesentei absolute)..nu de alta..dar esti penibil si mananci cacat
:lol: :lol:
you just never know when you're living in a golden age.
K-pleaH
un domn / doamna

Post by K-pleaH »

... aseara am fost la un concert Dilated Peoples la care invitat surpriza...a fost Defari...care a facut un super show...super tare tipu...adika a ars`o mijto...a dat mana cu o gramada de lume...a facut o gramada de poze...vb cu o gramada de lume...pe toata durata showlui a baut...era numai cu o sticla de coniac in mana...ma rog...cei 3 d la Dilated erau cu jointurile in gura tot timpu...per ansamblu un show super reushit..bine..nu mai zic nimic de Dilated...care au fost senzationali...si de apreciat foarte mult la Defari a fost faptul ca bunica lui a murit acum 3 zile...a zis el asta...si k a ales sa vina la concert sa cante si nu s-a dus la inmormantare...pt ca...a zis el..bunica lui ar fi vrut sa vina la concert...

va asigur k vetzi avea parte de un show garantat din partea lui Defari...omu e bun...
dead man walkin`...
caine
fratele meu tu esti baiat

Post by caine »

wow ce tare:|
rave or die
zosteru
adevarat sa mor de nu

Post by zosteru »

K-pleaH wrote:... aseara am fost la un concert Dilated Peoples la care invitat surpriza...a fost Defari...care a facut un super show...super tare tipu...adika a ars`o mijto...a dat mana cu o gramada de lume...a facut o gramada de poze...vb cu o gramada de lume...pe toata durata showlui a baut...era numai cu o sticla de coniac in mana...ma rog...cei 3 d la Dilated erau cu jointurile in gura tot timpu...per ansamblu un show super reushit..bine..nu mai zic nimic de Dilated...care au fost senzationali...si de apreciat foarte mult la Defari a fost faptul ca bunica lui a murit acum 3 zile...a zis el asta...si k a ales sa vina la concert sa cante si nu s-a dus la inmormantare...pt ca...a zis el..bunica lui ar fi vrut sa vina la concert...

va asigur k vetzi avea parte de un show garantat din partea lui Defari...omu e bun...
Poi daca ai ceva materiale video urca-le si tu undeva...
GeckoAP
un domn / doamna

Post by GeckoAP »

Super tare K-pleah:D... amicu ala a meu nu a mai putut sa mearga:(... oricum e tare ca te-ai simtit bine:D...daca ai video chiar pls pune:D
De la comunism incoace rana a ramas adanca/Azi cativa se caca si prea multi mananca
Alin-San
imun

Post by Alin-San »

UnderCover
Professional Hater

Post by UnderCover »

Grupi!
Sunt doar un alt nimeni ce trece rece pe langa tine...
Post Reply