Megiddo wrote:DOC da asa bine incat trec cu vederea faptul ca (iar) nu zice mai nimic. In rest nu e mare smecherie, beatul e OK.
ma amuza foarte tare ca problema asta e trecuta complet cu vederea cand vine vorba de dragonu de exemplu.
hanno si concluziile despre rap... reloaded
ca sa fie valid argumentul asta, cauta un post scris de megiddo in care zice "bravo dragoaneeee" si pune-l chiar langa. doar pentru ca apartin aceluiasi gen muzical, nu inseamna ca au si aceeasi ascultatori (ma refer aici la doc si dragonu)
Megiddo wrote:DOC da asa bine incat trec cu vederea faptul ca (iar) nu zice mai nimic. In rest nu e mare smecherie, beatul e OK.
ma amuza foarte tare ca problema asta e trecuta complet cu vederea cand vine vorba de dragonu de exemplu.
hanno si concluziile despre rap... reloaded
ca sa fie valid argumentul asta, cauta un post scris de megiddo in care zice "bravo dragoaneeee" si pune-l chiar langa. doar pentru ca apartin aceluiasi gen muzical, nu inseamna ca au si aceeasi ascultatori (ma refer aici la doc si dragonu)
una peste alta, piesa e tare!
Adeva-futai-rat. Imi place Dragonu, da foarte bine Dragonu, dar pe mine nu ma prinde cu piese de-alea ca bag si injectez si scot si frec si alea. Multi rapperi romani nu zic nimic, multi rapperi straini numiti clasici nu zic nimic... PE ANUMITE PIESE (uneori pe majoritatea).
normal ca nu te prinde daca nu consumi. ma rog. probabil o avea si el piese in care zice ca e zeu, nu mai tin minte, dar nu halesc deloc ego rep-ul asta.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:normal ca nu te prinde daca nu consumi. ma rog. probabil o avea si el piese in care zice ca e zeu, nu mai tin minte, dar nu halesc deloc ego rep-ul asta.
I got a big ego, I’m such a big ego, I got a big... ego, She love my big... ego, She stroke my big... ego
ego rap-ul e amuzant ma, cum sa nu-ti placa? si chiar deloc deloc? adica nici de la raparii aia mari, legende, zei?
sunt omul care a demonstrat ca connect-r e mason. tu ce-ai realizat in viata?
Megiddo wrote:
Adeva-futai-rat. Imi place Dragonu, da foarte bine Dragonu, dar pe mine nu ma prinde cu piese de-alea ca bag si injectez si scot si frec si alea. Multi rapperi romani nu zic nimic, multi rapperi straini numiti clasici nu zic nimic... PE ANUMITE PIESE (uneori pe majoritatea).
Megiddo wrote:
A nu se intelege ca Wu Tang sunt varza, sunt foarte tari dar din multe piese nu ai ce intelege, tocmai pentru ca asa vor ei si le place lor sa scrie. Mai sunt si altii, dar mai multe nu zic ca o sa zica lumea ca-s hater si nu stiu ce.
intr-adevar au piese asa si sunt si tari, dar nu putem sa-l comparam pe DOC cu raperii mari..bine, probabil e si pentru ca acum ma gandesc fix la Jay-Z