Ken wrote:nu pot sa zic decat ca va inselati foarte tare...srsly. NIMIC din ce se intampla la awards, cu exceptia lui Timmy C de la RATM si ODB nu e regizat. Its all about the feria, ese...
da ma..au facut spontan cascadoria aia..nici n-au repetat inainte. ca e mega usor sa o faci plm..ce pot sa zic...
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
eu chiar ma intreb cum plm se intelege eminem cu 50 cent..ca asta vorbeste in plm de criminali in serie, de cum il fute tacsu etc. chiar sunt curios ce conversatii au ei asa.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
its AAAALL about the feria ese!
speram sa ma lamuresc dupa versiunea finala a clipului care e faza cu homeless/ul/a ala/aia sinistr/u/a, dar sunt mai ca-nainte. Este vreo legatura subtila dintre versuri, homeless si etc de care nu ma prind eu? Cam sick twisted clipul pt o piesa de chef
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ken wrote:its AAAALL about the feria ese!
speram sa ma lamuresc dupa versiunea finala a clipului care e faza cu homeless/ul/a ala/aia sinistr/u/a, dar sunt mai ca-nainte. Este vreo legatura subtila dintre versuri, homeless si etc de care nu ma prind eu? Cam sick twisted clipul pt o piesa de chef
Shock value, homeless-ul ala e cea mai tare parte din clip, imi place grozav.
Ken wrote:its AAAALL about the feria ese!
Shock value, homeless-ul ala e cea mai tare parte din clip, imi place grozav.