undergroudnvandal tu chiar nu iti dai seama ca e ceva in neregula cu tine daca toata lumea a inceput deja sa te ia la mistoque?
fratzicu... asculta si tu alta muzica mai iesi afara din casa... zici ca esti nerd d'ala... nu te-ai plictisit?... nu-ti bubuie capu ascultand rep clasic?
ai ascultat si tu vreodata albumu ala r&b "12's Play" al lui R. Kelly ? ... Raheem DeVaughn? sau Musiq Soulchild? ... albumu lui Aalyiah "Age Ain't Nothing But A Number" sau "no Doubt" al fetelor de la 702 .... nu stiu frate un Babyface sau Aaron Hall... Floetry... Goapele sau trupa LSG? .... wtf omule.... o luam pe partea ailalta... ai bagat un Dillinja vreodata ? ... Prodigy?.... Nine Inch Nails?... Royksopp sau Sven Vath?... ai incercat Coldplay sau Massive Attack? .... Queen sau Nirvana?... U2 sau Depeche Mode?.... Santana sau Estrella Morente?....
in locul tau as fi murit sa fi stiut cata muzica buna am de pierdut.
undergroudnvandal tu chiar nu iti dai seama ca e ceva in neregula cu tine daca toata lumea a inceput deja sa te ia la mistoque?
fratzicu... asculta si tu alta muzica mai iesi afara din casa... zici ca esti nerd d'ala... nu te-ai plictisit?... nu-ti bubuie capu ascultand rep clasic?
ai ascultat si tu vreodata albumu ala r&b "12's Play" al lui R. Kelly ? ... Raheem DeVaughn? sau Musiq Soulchild? ... albumu lui Aalyiah "Age Ain't Nothing But A Number" sau "no Doubt" al fetelor de la 702 .... nu stiu frate un Babyface sau Aaron Hall... Floetry... Goapele sau trupa LSG? .... wtf omule.... o luam pe partea ailalta... ai bagat un Dillinja vreodata ? ... Prodigy?.... Nine Inch Nails?... Royksopp sau Sven Vath?... ai incercat Coldplay sau Massive Attack? .... Queen sau Nirvana?... U2 sau Depeche Mode?.... Santana sau Estrella Morente?....
TU CHIAR NU PRICEPI CA EU NU ASCULT NUMAI CE E CLASIC?
MA DUC LA SOMN 2 ORE , oricum nu am cu cine discuta pe tema hip hop . aici se discuta despre r&b , eugen si se fac glume de cacat.
Last edited by undergroundvandal76 on Tue May 12, 2009 5:17 pm, edited 1 time in total.
TU CHIAR NU PRICEPI CA EU NU ASCULT NUMAI CE E CLASIC?
MA DUC LA SOMN 2 ORE , oricum nu am cu cine discuta pe tema hip hop . aici se discuta despre r&b , eugen si se fac glume de c****.
vezi ca domnul sven vath a enumarat destui clasici pe acolo dar ce stii tu..tu esti mega limitat. du-te sa te culci..poop.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."